Ahoj,
mam drobnej problem s Ringo Mobile. Proste a jednoduse nezvoni. Zmena tonu pro SMS funguje, ale co se tyce vyzvaneni pri prichozim hovoru, tak se nic neozve. Ani pro "nezname" kontakty(ktere se nastavuji jako defaultni zvoneni), ani pro ty co jsou zarazeny do skupin.
Nevi nekdo co s tim prosim?
Ringo Mobile nezvoni
Ringo Mobile nezvoni
Ahoj koukám ,že jsi v řešil nezvonění HDčka. Mám Diamonda a všechny zvuky jdou jen né zvonění. Jak to dopadlo ?
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Ringo Mobile nezvoni
Jejda :D to uz je par tejdnu... a pouzivas taky Ringo mobile, nebo pouze zakladni systemovy nastaveni?
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Ringo Mobile nezvoni
Pokud po odinstalování RingoMobile a následném softresetu zvuk funguje,
tak bych zkusil jinou verzi nebo jiný program se stejným zaměřením.
tak bych zkusil jinou verzi nebo jiný program se stejným zaměřením.
Ringo Mobile nezvoni
Používám základní nastavení a nikde nemůžu najít kde to je vypnutý. Všechny zvuky jdou jen zvonění ne. A to je u mobilu docela základní funkce HR se mi nechce pač spoustu programů jsem rozchodil ani nevím jak (Tom tom...) to si radši napíšu ježíškovi o novej až na něj najdu mejla. 
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Ringo Mobile nezvoni
Proč rovnou HR ?!!
Normálně ten program Ringo Mobile odinstaluj, udělej klasickej softreset (pomocí stylusu) a uvidíš jestli to pomohlo.
Nevím, jaký konkrétně problém máš, ale předpokládám, že pokud píšeš do tohoto vlákna, tak také řešíš program Ringo Mobile.
Normálně ten program Ringo Mobile odinstaluj, udělej klasickej softreset (pomocí stylusu) a uvidíš jestli to pomohlo.
Nevím, jaký konkrétně problém máš, ale předpokládám, že pokud píšeš do tohoto vlákna, tak také řešíš program Ringo Mobile.
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Ringo Mobile nezvoni
No vypada to ze rika ze pouziva zakladni nastaveni. Tak jako muzes zkusit Settings - Personal - Phone a tam se daji nastavit podobny veci. Ta cesta k tomu nastaveni je z WM 6.5ky tak snad u 6.1 nebo co mas bude podobna.
Ringo Mobile nezvoni
Už jsem to vyřešil ,díky.
Záloha všeho a HR ,pak obnovení ze zálohy a zas to nešlo.
Záloha všeho mino registrů a HR ,obnovení a už to zvonilo.
Pak už jen doladit pár blbostí a je to. Jsem se toho bál ,ale zas tak strašný to nebylo.
Diamond půjde zato do světa koupím asi HD 2. Ještě nevím vadí mi ten display bez hřebíku.
Záloha všeho a HR ,pak obnovení ze zálohy a zas to nešlo.
Záloha všeho mino registrů a HR ,obnovení a už to zvonilo.
Pak už jen doladit pár blbostí a je to. Jsem se toho bál ,ale zas tak strašný to nebylo.
Diamond půjde zato do světa koupím asi HD 2. Ještě nevím vadí mi ten display bez hřebíku.