HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...
Normálně to nakopíruješ do telefonu nebo na kartu a přes správce souborů spustíš. Chvíli se to bude instalovat a pak resetovat. S původním nastavením a češtinou ti to nic neudělá.
Ono to vlastně celkově téměř nic neudělá :DD Fotky mají sice méně ale přece stále růžový nádech..
Ono to vlastně celkově téměř nic neudělá :DD Fotky mají sice méně ale přece stále růžový nádech..
trminek: a co upgrade ROM, kterou verzi Europe 1, nebo 2? Bude to česky?
Díky
Díky
HTC HD2: Krásné ikonky ve StartMenu, cleaning paměti atd
Nevím, možná už to někdo objevil a umístil na fóru, jestli ano, omlouvám se za duplicitu, ale je to tak vydařené, že to tedy alespoň zopakuji: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=593678" onclick="window.open(this.href);return false;
Doporučuji!!
Doporučuji!!
mám dotázek k počasí. moc nechápu následující. v aplikaci počasí jelikož bydlím v praze tak stahuji aktualizace tak 2x denně. mám tam nastavená i jiná města, ale jednu věc nechápu když si otevřu aplikaci tak tam mám praha s nějakým počasím. otevřu druhou položku a mám tam znovu praha, ale s trochu jiným počasím no a na dalších mám jiná města. udivuje mě to, že při aktualizaci počasí se načte 2x praha a pokaždé s jiným počasím (sice drobné odchylky, ale zarážející). proč to tak je. 
Jak zjistím SD Card Serial (CID)? Nemohu to nikde najít.
mirekp: Lebo jednu Prahu berie ako aktuálnu lokalitu (podľa GPS). A druhú ako Prahu všeobecne. Počasie je pravdepodobne prepočítavané podľa predpovedného modelu, ktorý má ako parameter súradnice a nadmorskú výsku.
-
tomasmedek
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Stává se mi, že cca každý 10tý hovor strašlivě "řve" - sluchátko jako by bylo naplno, vůbec se to nedá mít u ucha. Telefon na ztlumování nereaguje. Po resetu vše OK. Zkoušel jsem, zda nemám omylem zapnutý hlasitý odposlech, ale tím to není, ten je vypnutý.
Pozorujete někdo podobné chování?
Pozorujete někdo podobné chování?
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
to tomasmedek : prubni toto, snad pomůže http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=588925" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Na tomto odkazu je popsáno, jak zjistit CID. Má to ale háček, program Qmat v neregistrované podobě funguje jen 10 minut, takže se musí vše nastudovat dopředu a pak rychle udělat. Registrace stojí 20 €.Slavek69 wrote:Jak zjistím SD Card Serial (CID)? Nemohu to nikde najít.
Možná někdo zná snazší cestu.
-
tomasmedek
- přispěvatel

Bohužel, to je jen diskuze, žádné funkční řešení. HTC prý o problému ví, ale zatím je nevyřešili. Dle té diskuze jim telefon hodně lidí vrátilo, protože jim to dělalo velmi často.jacek wrote:to tomasmedek : prubni toto, snad pomůže http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=588925" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Peter TAGTGREN
- nováček

Zdravim,
prosim o radu. Nainstaloval som si tento cab Disable Auto Device Lock a teraz ho neviem deaktivovat
. HD2 mam 4-ty den a je to moj prvy Windows Mobile. Predtym len Symbian. Poradte ako znovu nastavit aby sa fon automaticky zamkol. Dufam, ze to pojde aj bez HR
.
Dakujem
prosim o radu. Nainstaloval som si tento cab Disable Auto Device Lock a teraz ho neviem deaktivovat
Dakujem
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Jdi přes nastavení - odinstalovat programy. A odinstaluj ho.
-
Peter TAGTGREN
- nováček

To som skusal ako prve, ale vobec tam nie je. Nikde nemozem najst ani ziadnu ikonu, mam pocit, ze sa zavrtal do systemu.
Tak mám Leo doma po opravě rozbyté dotykove vrstvy z vps data.Musim řící ač stála oprava 3600,- tak ale rychlost skvela odeslal jsem v pondeli ceskou poštou a dnes došlo službou DPD až domů sem nadšen a už si hlod musim dat vesti pozor na něj. Takže nabíjím a hned dám poslední rom a jdeme se zase krasne bavit s leo. Prechodne sem používal týden nokia n96 a to je strasna brzda a zpracovaní no humus a symbian ani nemluvim . No hurá že ho mám doma.
Všem zdar a škarohlídům HTC HD2 zmar

Všem zdar a škarohlídům HTC HD2 zmar
To Blahihtc: Zajímavý, mě to nacenily na 3800. Odeslal jsem to v sobotu a dnes sem se ptal a prý už to poslali naspátek ale zatim nic nedošlo. Rozváží DPD i o výkendu? Asineco, nechce se mi čekat tak dlouho....
O víkendu to nerozváží já si volal pak přímo do DPD jaky je stav zasilky a pohoda. Jinak mě to nacenily na 4200 ale finle sem platil 3600. Ja sem tam toiz psal nekolik emailu a volal primo a zajistil si tam aby mi to udelali a poslali co nejdriv. personal byl max vstricny takze jsem spoko.
-
Peter TAGTGREN
- nováček

Prave som zistil neprijemnu vec! Pri surfovani, ked telefon taha data cez edge a niekto mi vola, tak som nedostupny a dotycny sa mi nedovola. Je to normalne? Pri mojej predchadzajucej Nokii so Symbianom sa mi nikdy nic podobne nestalo. Stretly ste sa s tym tiez?
Toto mi dělávala běžně třeba symbianová N80... Ptal jsem se u tehdejsiho operatora T-debila a rikali ze se to stava...
petulinek> tohle dělal symbian, pokud jsi neměl aktivovanou službu "druhy hovor na lince"
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Prober to s operátorem, samotný telefon to samozřejmě umí...Peter TAGTGREN wrote:Prave som zistil neprijemnu vec! Pri surfovani, ked telefon taha data cez edge a niekto mi vola, tak som nedostupny a dotycny sa mi nedovola. Je to normalne?