HTC HD2 a růžový nádech fotografií: Opravný patch na cestě
Radek: Skvělý tip, tenhle obchod mě vůbec nenapadl.. 
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
urcite to bylo mysleno i jako dalsi alternativa kde je mozno pristorj objednat
)
Dík za dobře myšlenou radu, ale co s tou chybou fotek ? 
Já žádnou chybu fotek nemám. Je pravda, že vyvážení bílé celkem pokulhává, ale tak "brutálně" růžové kolca se mi na fotkách nedělají. Já bych se toho nebál, buď to opraví patch nebo servis.
JINAK MOU "UŽIVATELSKOU RECENZI" SI MŮŽETE PŘEČÍST NA MOBILMANII - ZDE:
http://www.mobilmania.cz/uzivatelske-re ... eview=1848" onclick="window.open(this.href);return false;
JINAK MOU "UŽIVATELSKOU RECENZI" SI MŮŽETE PŘEČÍST NA MOBILMANII - ZDE:
http://www.mobilmania.cz/uzivatelske-re ... eview=1848" onclick="window.open(this.href);return false;
Mám HD2 od úterka od O2. Výrazný růžový nádech přesně v intencích zveřejněných fotek mám také. Náhodou jsem však zaměřil foťák na obrazovku počítače a ejhle. Růžová zmizela při všech stupních jasu monitoru (dal jsem ve Wordu čistý papír), ale v té oblasti, kde byla, je obraz bílý, ale jasnější, než v oblasti, kde při záběru na bílou zeď není. Já bych řekl, že jde fakt o kombinaci nedokonalosti optiky (ta čočka je opravdu hrozně malinká) a softwarových korekcích, které tyto vady mají potlačit. Vyzkoušejte prosím tento efekt, zda to u vás funguje stejně. Kdyby to byla jen chyba hardware, tak by na tento efekt nemělo mít vliv, zda se jedná o světlo vyzařované či odražené a jaká je jeho vlnová délka...
-
Sankacoffe
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
Tak a je to konecne tady!
Spolecnost HTC na svych strankach zverejnila novou verzi oficialni ROM a take opravny patch pro fotografie. Bohuzel jeste nemam odzkouseno, snad to stihnu nez pujdu do prace..
Spolecnost HTC na svych strankach zverejnila novou verzi oficialni ROM a take opravny patch pro fotografie. Bohuzel jeste nemam odzkouseno, snad to stihnu nez pujdu do prace..
Code: Select all
http://www.htc.com/europe/support.aspx-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Popis toho update mě opravdu pobavil
. Minimálně na tom si HTC nechalo záležet.
No to teda, pánové v HTC jsou dobří šprýmaři
Ať zde nemáme dvě duplicitní diskuze, tuto zamykám a další věci k tomuto tématu řešte zde.