OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Při rozlišení 640 x 272 je bitrate 303 tragicky málo, takové ripy mají většinou 700-1000kbps.
Na druhou stranu je zajímavé že ti to nokia zobrazí líp. Zkus ještě jiný rip, možná to bude lepší
Na druhou stranu je zajímavé že ti to nokia zobrazí líp. Zkus ještě jiný rip, možná to bude lepší
Cvičně jsem zkusil přehrát video ve formátu 656 x 272, bitrate 1309 Kbps a výsledný obraz byl výborný, docházelo pouze k nepatrnému trhání. Jaké, prosím, doporučujete ideální nastavení parametrů videa pro přehrávání v tomto telefonu a jaké zařízení mám zvolit na začátku v PocketDivXEncoderu? Nebo nemám soubor vůbec upravovat a pouze ho přehrát do telefonu ve formátu ve kterém si ho pouštím na počítači? Děkuji moc za radu.
-
HADES
- častý přispěvatel

Video bych vůbec neupravoval, teda pokud nejde o 720p nebo 1080p
Titulky si převeď na formát SMI - třeba v programu Subtitle Workshop. A pak by neměl být žádný problém to přehrát včetně titulků v Touch Playeru, sám to tak dělám
-
rybar73
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Cauvec tak ohledne reklamacky se skvrnou na displeji jsem uspel. Napsali ze telefon vycistili a upgradovali SW. KONECNEMedy wrote:Tak mi dej pak prosím vědet, jak jsi dopad. díky
mozes trosku podrobnejsie, akoze upgradovali, hodili ti tam win 6.5?
-
rybar73
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
No ono ani moc co podrobneji nejde. Upgrade SW mi pripada ze je jen na papire reklamace. Porovnaval jsem verze a na chlup to same. Ke vsemu veskery soft a nastaveni mi zustalo jako drive (jedine ze bych jim krivdil a udelali mi zalohu 
Jinak ptal jsem se prodavace a o upgradu WM6.5 v O2 porad nic netusi...
Jinak ptal jsem se prodavace a o upgradu WM6.5 v O2 porad nic netusi...
No, takze to pujdu taky reklamovat. Sice displej funguje bez problemu, ale kdovi, kdy se to muze podelat. A jak dlouho trvala reklamace?
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Chtěl jsem se zeptat,zatím jsem na to nepřišel.Jak se na HW klávesnici dají psát znaky s diakritikou.Nemusí to být České znaky to už si potom doupravím...
-
bub7
- nováček

- Zařízení: Google nexus s
Po mém bádání to jde pouze v xt9 psaní. Já bych zase rád věděl, jde-li nějak odstranit po zapnutí tu trapnou úvodní grafiku od O2. Také bych chtěl říct, že zhruba po dvou měsících používání jsem vypnul všechny samsung nadstavby a používám čistě jen WM a pouze pro obrazovku dnes mám plugin Easy today luncher.
Zdravím, tak jsem si koupil B7610 a mám s ní hned několik problému:
1) S2U2 mi nezamkne tlačítko fotoaparátu (když zmáčknu tl. odemknout ale ještě nepřejedu prstem po proužku na s2u2 tak tl. foťáku spustí foťák. Stává se mi t ohlavně jak vytahuju tel. z pouzdra)
2) nejde změnit funkce tlačítka na přepínaní režimu práce / zábava
3) jak stáhnout něco odsud http://www.samsungapps.com/topApps/topA ... 0000008899" onclick="window.open(this.href);return false; ? chtěl bych ten krokoměr, případně víc aplikací, ale nejde mi to stáhnout ani do kompu.
Díky za pomoc
1) S2U2 mi nezamkne tlačítko fotoaparátu (když zmáčknu tl. odemknout ale ještě nepřejedu prstem po proužku na s2u2 tak tl. foťáku spustí foťák. Stává se mi t ohlavně jak vytahuju tel. z pouzdra)
2) nejde změnit funkce tlačítka na přepínaní režimu práce / zábava
3) jak stáhnout něco odsud http://www.samsungapps.com/topApps/topA ... 0000008899" onclick="window.open(this.href);return false; ? chtěl bych ten krokoměr, případně víc aplikací, ale nejde mi to stáhnout ani do kompu.
Díky za pomoc
-
Daidalos
- smartstar

S prvním ani třetím problémem ti nepomohu.
K té 2 standartně to nejde,ale tady je jak na to :
http://www.modaco.com/content/b7610-omn ... -l-button/" onclick="window.open(this.href);return false;
K té 2 standartně to nejde,ale tady je jak na to :
http://www.modaco.com/content/b7610-omn ... -l-button/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Petrixius1979
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: sony ericson
Zdravim. Uvazuji o koupeni omnie pro. a nebo o HTC HD2 ...telefony mi prijdou vykonostne stejne..Mohl by mi nekdo poradit ktery je lepsi.Jde mi take o bohaty software a dostupnost programku na netu. Vice me spise okouzlila omnie pro,ale HD2 mi take neprijde spatny a po testu tvrdosti skla displaye sem koukal co vse vydrzi,mechanicky preci jen asi vydrzi vice,bojim se aby pri nevhodnem padu nevzala trebas klavesnice u omnie pro za zve.
dale pokud nekdo uz omnii ma kolik tak vydrzi baterie pri beznem telefonovani a psani sms a obcasnem pohybu na netu..*/- den?diky
dale pokud nekdo uz omnii ma kolik tak vydrzi baterie pri beznem telefonovani a psani sms a obcasnem pohybu na netu..*/- den?diky
Co se týká výdrže tak je na takovéto zařízení velmi dobrá. Tak 3 dny. Někdy trochu víc, někdy míň. Majitelům hloupých telefonu se to bude zdát málo, ale člověk prostě musí do Omnie pořád ťukat
U hloupých telefonu po pár minutách už není co. Raději si pořádně přečti fórum, už se to taky párkrát probíralo.
-
Daidalos
- smartstar

Já osobně bych ti asi doporucil Hd2.Z Omnie jsem trochu zklamaný a uvazuji o prodani Omnie a koupeni HD2.
Asi jsem byl prilis rozmlsany z predeslych HTC.Pokud to ale bude tvoje prvni WM zarizeni klidne di do OP.
Na OP mne taky dost vadi HW klavesnice na ktere se neda poradne psat.Jak jsem rekl jsem asi prilis rozmlsany z HTC,ktere ma na netu ooobrovskou podporu :D
Asi jsem byl prilis rozmlsany z predeslych HTC.Pokud to ale bude tvoje prvni WM zarizeni klidne di do OP.
Na OP mne taky dost vadi HW klavesnice na ktere se neda poradne psat.Jak jsem rekl jsem asi prilis rozmlsany z HTC,ktere ma na netu ooobrovskou podporu :D
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli je normální, že když pošlu sms, tak se mi poté na displeji ukáže text sms byla odeslána a zahraje se zvuk, jakoby mi nějaká sms přišla. Moc mě to otravuje. Chtěl bych, ať mi to hraje fakt jen když nějakou sms dostanu a ne když je posílám. Nepotřebuju upozornit nato, že jsem odeslal smsku...
NEvítě někdo, kde se to dá změnit v nastavení? Mám tam Windows 6.5. Díky moc.
NEvítě někdo, kde se to dá změnit v nastavení? Mám tam Windows 6.5. Díky moc.
-
HADES
- častý přispěvatel

Ano, dělá to nejspíš všem, a zatím jsem nikde nezahlédl návod, jak toto otravné upozornění odstranit. Zkus se podívat na Modaco
Mám omnii pro a v ní win 6,5 přímo od prodejce. Ale mám pár problémů.
1) Zkoušel jsem návody. Jak odstranit zvuk po odeslané smsce. Bez úspěchu.
2) Taky jsem zkoušel návody na zrušení konverzace v smskách, i pomocí sms tweakeru a různých úprav registrů. Bez úspěchu.
3) Padají mi aplikace i po hardresetu, včetně těch už předinstalovaných jako google maps a opera.
4) Emaily se řadí uplně zběsile do zhruba 99 složek (pro každý emailový účet plus ještě navíc outlook je tam vlastní systém složek), takže se v tom ani prase nevyzná.
5) Klávesnice píše místo Z Y a naopak. Zkoušel jsem to změnit pomocí AEK keymapper, ale mám s tím nějaké potíže a nikdo mi neporadil a už vytvořený konfigurační soubor neposlal, takže to pravděpodobně nejde.
6) Objevují se mi sms zprávy zničehonic na displeji když žádná nedojde, nečekám to a nepotřebuji to.
7) Ani nastavení MMS a GPRS neproběhlo automaticky, jako je to u ostatních přístrojů a vyznat se v těch touchwiz nastaveních je naprostá příšernost.
8) Nejsem schopen ani flashnout ROMku, protože mi Octan hodí error, než začne flashovat.
Takže zatím naprostá spokojenost a všem doporučuji!
1) Zkoušel jsem návody. Jak odstranit zvuk po odeslané smsce. Bez úspěchu.
2) Taky jsem zkoušel návody na zrušení konverzace v smskách, i pomocí sms tweakeru a různých úprav registrů. Bez úspěchu.
3) Padají mi aplikace i po hardresetu, včetně těch už předinstalovaných jako google maps a opera.
4) Emaily se řadí uplně zběsile do zhruba 99 složek (pro každý emailový účet plus ještě navíc outlook je tam vlastní systém složek), takže se v tom ani prase nevyzná.
5) Klávesnice píše místo Z Y a naopak. Zkoušel jsem to změnit pomocí AEK keymapper, ale mám s tím nějaké potíže a nikdo mi neporadil a už vytvořený konfigurační soubor neposlal, takže to pravděpodobně nejde.
6) Objevují se mi sms zprávy zničehonic na displeji když žádná nedojde, nečekám to a nepotřebuji to.
7) Ani nastavení MMS a GPRS neproběhlo automaticky, jako je to u ostatních přístrojů a vyznat se v těch touchwiz nastaveních je naprostá příšernost.
8) Nejsem schopen ani flashnout ROMku, protože mi Octan hodí error, než začne flashovat.
Takže zatím naprostá spokojenost a všem doporučuji!
s tou spokojeností to myslíš vážně? 
-
soufler
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro2
Mě pořád uniká smysl stěžovat si neustále na něco, čím je neoficiální ROM. Tak tam dej oficiální a je po problémech. Ani jeden z výše uvedených problémů jsem nezaznamenal. Je to jen známka nekvalitně zpracované ROMky a pokud někomu tyto chyby vadí, tak ať to přehraje zpět. Z mého pohledu je Omnia Pro jedním z nejlepších zařízení,co sem kdy měl.
-
pompier
- nováček

- Zařízení: Samsung B7610 OmniaPro
To soufler: A je už oficiální? Žiju v dojmu, že ještě ne