Jak zablokovat hlášku o nedostatku místa v paměti?
Nevíte někdo jak zablokuju okno které na mě pořád řve že mám málo místa v programové paměti tytnu2?Když stahuju iris browserem tak ten to napřed cpe do přístroje a pak na kartu a wm se to nelíbí.Díky za tip
Jedině zkusit nějakou neofiko verzi ROM, která má více volné Storage, nebo vymaž obsah vnitřní paměti (přesuň na kartu fotky, dokumenty atd).
Děkuju za radu,ale věc se má tak že stahovaný soubor má klidně několik set mega a tomu opravdu nepmůže vyprázdnění storage v telefonu 
Tak pokud stahuješ soubory o velikosti několika stovek MB, tak to se nedivím. Nevím o žádném prohlížeči, který by dokázal stahovaná data ukládat přímo na kartu bez dočasného zápisu do vnitřní paměti (možná, že by to mohlo fungovat přes tweak pro Operu nebo IE pro nasměrování adresáře s cache na paměťovou kartu), ale to nevím, jen spekulace, protože sám jsem nikdy neměl potřebu přes telefon tak velké soubory stahovat.
Tak Opera,NetFront,IE mi ukládají přímo na kartu v pohodě.Jen Iris napřed do přístroje ať mám cache nasměrovanou na kartu nebo ne.Mám tel vlastně místo notebooku tak stahuju i větší soubory hlavně muziku a někdy to nevezme jinej browser než právě Iris