SPB Online je kompletní řešení využití internetu ve vašem mobilu, či smartphone. Přitom vlastně obsahuje několik aplikací, her a multimedií. Následně se je pokusím všechny představit.

Televize
Samotná televize má přednastavené desítky televizních stanic, bohužel zde nenajdete ani jednu českou. Program nabízí kompletní informaci o televizním kanálu, včetně televizního programu. Poklepáním plynule přejdete do landscapu. Stačí opět klepnout a průsvitná nabídka práce s kanálem a zvukem je tu.

Rádio
Rádio má stejně snadné ovládání jako televize. Avšak zde nejsou přednastavené rádia. Funguje to o trošku jinak. Ale ne tak hrůzostrašně, jako Resco radio. U něj je potřeba vložit rádio stanici v podobě www adresy. Dalo mi celkem práci vložit do programu alespoň pár stanic. U SPB online je to řešeno vyhledáváním. Zadáte jméno stanice, kterou hledáte a naběhnou varianty.

Katalog
Je integrované prostředí nákupu programů z pera SPB. Po založení účtu je zde možnost jedním kliknutím stáhnout a integrovat pod střechou SPB online jakýkoliv program z jejich nabídky.

Online hry
Tato kapitola je vlastně samostatně prodávaný produkt SPB Online Games. Snadno nastavíte, jak jste na tom v daných hrách. A pak jen spustíte některou z nabízených her. Server k vám přiřadí protihráče, který je na tom stejně jako vy. Ovšem ohodnotit se můžete dle své libosti. Já se označil jako nováček v Dámě EN, čekal jsem stejně silného protihráče. Ovšem, vyhořel jsem jako němci při zimním tažení. Je zde i možnost chetu a pokecat s protihráčem.
Je zde i možnost stažení dalších her a tedy přechod do katalogu. Stáhnete, zaplatíte a hrajete.

Zprávy
Tento program nabízí plnou podporu RSS. K tomu samozřejmě i podporu obrázků a možnosti off line čtení. Databáze obsahuje více než 500 zpravodajských kanálů. Ale k tomu je tu i možnost vyhledávání, dle jazyka, jména, či druhu.

Počasí
Aplikace dovoluje vložení až deseti měst s předpovědí na pět dní. Plus detailní informace o počasí ráno, přes den a večer.

A závěrem. SPB online nabízí snad vše, co čekáte od informačního kanálu v kapse. Je určen pro součastné verze WM i ty postarší. Program stojí skoro 30 dolarů, což není tak moc. Jak už to u těchto programů bývá, nekupujete zajíce v pytli, protože je tu plnohodnotná verze s omezením na 30 dnů, kdy si můžete program osahat a rozhodnout se. Stahuj instalační cab soubor 8.64 MB