HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...
-
tomasmedek
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
To je normální, to dělají i dotykové symbiany. Senzor to nestihne a člověk se pak divý, co všechno tváří zmáčknul. Ma Samsungu i8910 jsem si často zmáčknul MUTE nebo přidržení hovoru, bylo to otravné.
Neviete kde by sa dalo v registroch nastaviť aby sa mi pri prijatí telefonátu automaticky nezapínal hlasitý odposluch? Väčšinou ma napadne hneď pri preberaní hovoru, že mám vypnúť hlasitý odposluch, ale keď na to zabudnem a priložím telefón k uchu tak proximity senzor zablokuje obrazovku a potom sa už hlasitý odposluch nedá vypnúť.
Nespôsobuje toto program Vito audio notes?
Nespôsobuje toto program Vito audio notes?
-
Frydex
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
Jak automaticky ? Hlasitý odposlech musíš aktivovat ručně .... nebo otočením displeje na plochu stolu...
Nuž nemusím... Akonáhle príjmem hovor tak sa zapne hlasitý odposluch. A aj keď ho vypnem tak pri ďalšom hovore sa zase automaticky spustí.
Tak už mi poslali cenovou nabídku opravy po pádu na zem (prasklý displej). Cena s DPH je 3806Kč.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
To je velmi zajímavé. Já jsem naopak takové nastavení hledal a zatím nenašel. V žádném tweakovači jsem tuto položku neviděl. A proč po tomto nastavení toužím? Protože by to bylo velmi žádoucí za jízdy v autě, kdy musím hlasitý odposlech při řízení zapnout. Takhle bych odposlech nastavil před jízdou a bylo bezpečněji při řízení.John Pop wrote:Nuž nemusím... Akonáhle príjmem hovor tak sa zapne hlasitý odposluch. A aj keď ho vypnem tak pri ďalšom hovore sa zase automaticky spustí.
vie mi niekto poradit ako nastavit ten nestastny 24-hodinovy format casu v tomto telefone? mam rom 1.48 WWE a v settings - locale and text - regional je polozka time. avsak je siva a nereaguje na potvrdenie toho formatu
najma ma stve, ze na pripomienky v kalendari telefon upozornuje rano a nieco ako 18:00 proste nepozna
Hmm v nastavení to taky nikde nevidím, ale pokud používáš Sense, tak na today obrazovce tapni na hodiny a potom pravou soft klávesu a mělo by ti to přímo nabídnout ten formát.
ano, pouzivam sense. skusil som ich tapnut a v pravo menu mi ponuka len dstranit mesta, usporiadat a nastavenie miestneho casu, ale tam to tiez nie je mozne nastavit. v tych regionalnych nastaveniach mam stale: slovak, ale tu moznost 24-hod. fomatu sa mi stale aktivovat nepodarilo
To je zvláštní, asi má ROM 1.48 trochu upravenou Sense. Tak ještě jeden postup. V sense si dole tím posuvníkem jeď do prava až na nastavení a tam tapni na "Datum a čas" u mě 9 položka od zhora. A tam mi to hned jako druhou možnost nabízí zaškrtnout možnost 24hodinový formát.
zvlastne. ked idem do tych nastaveni (v sense) - datum a cas: mam tam len miestne nastavenie casu (local time settings). nic dalsie tam nie je. je to zvlastne.
EDIT: po flashnuti novej romky z 1.43 WWE na 1.48 WWE som urobil hard reset a pouzil novu pamatovu kartu
EDIT: po flashnuti novej romky z 1.43 WWE na 1.48 WWE som urobil hard reset a pouzil novu pamatovu kartu
to bych nerekl kdyz v HD1 jsem pouzival operu 9.7 a mela turbo mod ! ale v HD2 neni :(Petulinek wrote:Turbo je ve verzi 10 a na HD2 je 9.7, jestli se nepletu...
Nastavenie casu pre 24 hod. format je >
Start>Settings>vpravo uplne dole Menu>All settings>system>regional settings>Time>
nastavit Time style na > HH:mm:ss
a uz to mas.
Start>Settings>vpravo uplne dole Menu>All settings>system>regional settings>Time>
nastavit Time style na > HH:mm:ss
a uz to mas.
Lépe bych to sám nenapsal, přesně takMilan Pištělka wrote:Nikdo mi nevymluví, že BT pracuje bez problémů. Kdykoliv jsem něco zkoušel přes BT, tak za celé roky, co existuje, jsem s tím problémy vždy měl, nikdy to nešlo hladce. Takže v kabelu je jistota.
Jinak - řešily se někde emaily? Proč nefungují jak SMS? Poté, co se na zprávu chvíli dívám, je označena jako přečtená (bez nutnosti rozkliku), email je ale potřeba prohlédnout v Outlooku (rozkliknout) - nesmysl, který byl i na HD1. Je na to nějaké řešení?
Teď když už je více zkušeností zopakuji dotaz vložený před mnoha stránkami:
umíte někdo vypnout zobrazování počasí na hlavní obrazovce? Jak?
Díky.
umíte někdo vypnout zobrazování počasí na hlavní obrazovce? Jak?
Díky.
HonzaD: Stačí si v nastavení Sense vybrat, že nechceš na pozadí zobrazovat animace počasí, ale místo toho použiješ klasickou nebo animovanou tapetu.
ale ta pamet telefonu pekne na h***o už mam jen 10mb a to jsem přehodil vše co se dalo.nevite nekdo jak vychytat když neco instaluju tak to ani za boha nechce instalovat na kartu ale furt jen do telefonu
to Mýval
"Já jsem se rozjel a koupil rovnou celou Evropu, od Irska po Moldávii, za 69 €, ...
Ahoj, koupil jsem ty stejné mapy Evropy a mám začátečnickej dotaz: Než je dám tu staženou složku CoPilot na kartu, mám z ní tu původní trial složku Copilot odstranit, nebo ji tam můžu nechat?
Díky
"Já jsem se rozjel a koupil rovnou celou Evropu, od Irska po Moldávii, za 69 €, ...
Ahoj, koupil jsem ty stejné mapy Evropy a mám začátečnickej dotaz: Než je dám tu staženou složku CoPilot na kartu, mám z ní tu původní trial složku Copilot odstranit, nebo ji tam můžu nechat?
Díky
To HonzaD.
Sense 2.5
Reg.
HKCU/Software/HTC/manila/Home.WallpaperMode
change from dword 0 to dword:1.
Sense 2.5
Reg.
HKCU/Software/HTC/manila/Home.WallpaperMode
change from dword 0 to dword:1.
taky vam nejde vypnout zvuk při přichozi zprave?!