Premap tlacitek
Premap tlacitek
Cau, nevi nekdo jak namapovat tlacitko windows, home atd? Chtel bych je namapovat pro urcitou aplikaci, napr. pro COD 2. V nastaveni nic takoveho nemam. Jedna se o HTC Touch 2 mega. Dik
Premap tlacitek
Vyzkoušej AE Button Plus, ale nevím, jak moc jdou tyhle poslední HTCčka přemapovat.
Premap tlacitek
Diky, ted si s tim hraju, ale nevypada to moc slibne, COD to nejak nemuze pobrat
EDIT: Ctel bych totiz mit smerove klavesy, ale nefunguje to na win klavesu, na hlasitost jo, ale zase to chce pokazde restart, doufam, ze v nejake updatovane verzi to bude ok. A ze se zacnou delat konecne hry a aplikace nepotrebujici klavesy. Dik za odpoved a kdyby jste jeste na neco prisli, poatnete to sem prosim. Dekuji
-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 29, 2009 11:42) --
A nevi nekdo jak mam namapovat na sipku zpet a tlacitko home? V nabidce tato tlacitka nejsou.
-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 29, 2009 11:42) --
A nevi nekdo jak mam namapovat na sipku zpet a tlacitko home? V nabidce tato tlacitka nejsou.
Premap tlacitek
No, mám sice HD, ale pro něj byla v AEBPlus šipka zpět OK key. Home se mi přemapovat nepodařilo a ani jsem nečetl o tom, že by se to někomu povedlo.
Premap tlacitek
to home nepojde premapovat tak, ze pridaj nove tlacitko a potom nan dat prislusnu funkciu?
Premap tlacitek
No home nejde namapovat, kdyz stisknes home, tak se home provede. A sipka zpet mi taky nefunguje, dcl me to mrzi.
Premap tlacitek
Skus sa pozriet do zlozky windows/start up a tak pozri ci tam nieje start.ink,alebo take nieco co spusta automaticky funkciu tlacitka start. Treba to zmazat a potom skus namapovat cez ae button.
Ja to porovnavam s tlacitkom Xpanel na xperii,ktore islo namapovat az po odstraneni jedneho suboru.
Ja to porovnavam s tlacitkom Xpanel na xperii,ktore islo namapovat az po odstraneni jedneho suboru.
Premap tlacitek
A jsi si na 100% jisty? Ja ze ho mam novyho, tak aby se neco nestalo
Je tam teda HTCstartup.Ink
Premap tlacitek
tak to si niesom isty ci je to ono a ci to pomoze.
Urob si kompletnu zalohu s spb backup a ppcpim backup. A potom to vyskusaj zmazat. Keby nieco,tak lahko potom urobit hard reset a vsetko nastavenie ,sms...obnovis s tymi aplikaciami.
A po zalohe(ktoru by mal kazdy robit pravidelne) zkopiruj ten subor na kartu a v tom windows ho zmaz. Vyskusaj ci to pomoze,ked nie,tak ho naspat nakopiruj z karty. Keby sa nieco dodrbalo,tak hardreset.
Urob si kompletnu zalohu s spb backup a ppcpim backup. A potom to vyskusaj zmazat. Keby nieco,tak lahko potom urobit hard reset a vsetko nastavenie ,sms...obnovis s tymi aplikaciami.
A po zalohe(ktoru by mal kazdy robit pravidelne) zkopiruj ten subor na kartu a v tom windows ho zmaz. Vyskusaj ci to pomoze,ked nie,tak ho naspat nakopiruj z karty. Keby sa nieco dodrbalo,tak hardreset.
Premap tlacitek
Ale vis co, kdybych to smazal, tak si myslim, ze ho nezapnu, pac nebude vedet, co je power key, ne?
Premap tlacitek
Nesmysl, zrovna power bude řešenej prakticky hardwarově.