Storm, nejspíš blokovaný

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
bagrik111
nováček
nováček
Zařízení: blackberry 9500 Storm

Storm, nejspíš blokovaný

Post by bagrik111 »

no vono se to nedelalo vubec pres alt nebo ctrl nebo pres H ale to je jedno, no turbo sim bych bral, kdybych nasel nekde nejakou na 9500, takovou jsem jeste nevidel :( ani na ebay
kokotc
nováček
nováček
Zařízení: Samsung i9195

Storm, nejspíš blokovaný

Post by kokotc »

čus chlapi mam tu s kamošem hadanici... :roll:
jestli je už do BB-9520 čeština ???
nevite někdo, ja to nějak nemužu najit .
Dikas !
pepikkosik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: bb 7290 ent.

Storm, nejspíš blokovaný

Post by pepikkosik »

Zdravím vás tu všechny potřebuji poradit dá se nejak odblokovat blackberry kdyz sem zapomel heslo pro vstup do pristroje
je to stara slupka blackberry rim 7290 vytahl sem ho po dlouhe dobe a nevím jak se do nej dostat. jinak na operatory mam odblokovano.
dreamer_zl
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Magic

Storm, nejspíš blokovaný

Post by dreamer_zl »

Ja jsem vyuzil http://www.odblokovani-htc.cz a musim rict, ze k me osobni spokojenosti. cca za 4 hodiny od zaplaceni jsem mel odblokovany telefon.
zaky
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BB BOLD 9000

Storm, nejspíš blokovaný

Post by zaky »

dreamer_zl - Pokud to není tajemství zajímala by mě cena , kterou si platil za odblok telefonu pokud sis nechával odblokovávat Blackberry ( předpokládám ,že ti po zaplacení zaslal MEP kod pro odblok ).Díky za odpověd.
bilink
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: bb 8310

Storm, nejspíš blokovaný

Post by bilink »

[ quote = " kokotc " ] Hi I Have just come and ... my friend brought a BB - 9500 is a Whole Cleaned United nainstaleny Everything ...
But no local SIM card , it does not take it so Wishes from Croatia , and Vodafone , while in the šmiknu
it SIMkartu ( tmobile ) so the numbers I Will Show messages Downloaded from simkarty , good or bad But it writes
Incorrect SIM card looks like the odblovani Operator .. Or Someone HAS A Better answer .
See ya dik . [ / quote ]

The phone is locked , and Will Need the unlock code , the velvet case with my BlackBerry 8310, it was locked and was not accept Any Other SIM card , a Google search and read the forum found this link http://mepunlockcodes.com" onclick="window.open(this.href);return false; , get unlock code Holy minutes here are the Instructions I Have on how to enter unlock code for Blackberry . Must Be Done Without A SIM card is inserted .
Wireless Radio Must Be turned off . 1st click Settings . 2nd Go to options . 3rd Go to Other Options. 4th Go to the SIM card . 4th Hold the Alt key When typing in mepd ( not case-sensitive ) (you Will not see text appear on screen When Writing ) . 5th it says , "Enter Network MEP Code , then enter the unlock code , press the trackball to confirm . sixth Your phone is now unlocked .
hidycz
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Blackberry 9800

Storm, nejspíš blokovaný

Post by hidycz »

Já mám BlackBerry uvolnit z http://www.techmajesty.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Posílají mi odemknout kód během několika minut na nákup to.

Doporučuji je velmi!
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Storm, nejspíš blokovaný

Post by Standa »

Velmi zajímavá čeština, až to skoro vypadá na strojový překlad ;-). Jakým způsobem jsi platil?
obsession
nováček
nováček
Zařízení: Blackberry Bold 9650

Storm, nejspíš blokovaný

Post by obsession »

zaky wrote:Bež do menu - možnosti - možnosti upřesnení - sim karta - a na klavesnici napis MEPD - pokud ti u položky sít píše AKTIVOVÁNO tak je telefon na 100% blokovanej.
Ahoj, když mi v této fázi u položky síť píše blokováno, tak co se dá s telefonem dělat???

Předem díky z odpověď!!!
Post Reply

Return to “Systém, aplikace a hry”