pomoc, ako obnovit tel. zoznam

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jim
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Diamond

Post by Jim »

Neviem, ci som tu temu sem dal spravne ...
Mam HTC Diamond WM 6.1 Mal som ho zapojeny v pc cez AS ale nic som nesynchronizoval. Bol tam celu noc ale vypol sa mi notebook. Neviem ci to s tym nieco ma ale aj napriek tomu rano som 80% kontaktov zo zonamu mal prec ... Vedel by mi niekto pomoct ako by som mohol dostat cisla naspat ? Nevie niekto o nejakom softiku ? Ja som hladal/hladam ale nic pouzitelneho nenachadzam ..
prosim pomozte..
Vopred dakujem ..
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Pokud nemáš zálohu tak jsou nenávratně pryč..
Jim
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Diamond

Post by Jim »

vazne ? Ale ked idu obnovit zo simkarty preco nie z pamate .. To je iba obycajna flash pamat(si myslim), preco to nepojde ?
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Soubor s kontakty nadále existuje. Takže došlo k jeho modifikaci, nikoliv ke smazání. Pochybuji, že by jsi nějak našel další fragmenty onoho původního souboru. Pokud se ti ovšem podaří vyextrahovat celý obsah vnitřní paměti do nějakého souboru a ten si pak budeš moci prohlédnou nějakým hexa editorem tak by jsi nějaká čísla a jména mohl nalézt, ovšem za předpokladu, že soubor s kontakty je nějak rozumně čitelný, což si myslím, že není. Takže nic..
kakos2006
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HD2 WP7

Post by kakos2006 »

i kdyby se ti stalo že ti outlook smaže ve tvém zařízení kontakty tak neudělá nic jinýho než že je odstraní do odstraněné pošty
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”