Vyšla nová verze Opera Mobile 10 a Opera Mini 5
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Pro otáčení do landscape pomocí senzoru stačí v registrech Operu přidat do White Listu.
HKCU\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList
String Name: Opera 10
String: OM10-ML-MainWndClass
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
Nemáte nikdo problém s načítáním stránek, mě na HTC universal často nenačte všechny obrázky.
Například stránku http://sms.t-zones.cz/open.jsp?lang=??? ... other.code??" onclick="window.open(this.href);return false;?
mi to nikdy nenačte korektně.
Například stránku http://sms.t-zones.cz/open.jsp?lang=??? ... other.code??" onclick="window.open(this.href);return false;?
mi to nikdy nenačte korektně.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Velmi se mi líbí zobrazení rozbalovacího seznamu(combobox) přes celý display.
Ale nelíbí se mi, že nefunguje ctrl C a ctrl V v adresním řádku a taky ještě není možné v nastavení nastavit jako default prohlížeč. A zoom by mohl být taky plynulý, nejenom max a min. Doufejme, že se to do release verze ještě doladí.
Ale nelíbí se mi, že nefunguje ctrl C a ctrl V v adresním řádku a taky ještě není možné v nastavení nastavit jako default prohlížeč. A zoom by mohl být taky plynulý, nejenom max a min. Doufejme, že se to do release verze ještě doladí.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
No nevim nevim...Opera nedolaďuje, Opera po čase vydá zas novou versi, samozřejmě beta...byla zde hromada různých 9.5...pak to zkusili s 9.7...teď je 10...a mnohé chyby z prapůvodní 9.5 stále přetrvávají.
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
kapu: mne to este na 9.7 robilo ked som mal zapnutu operu turbo.. po vypnuti islo vsetko OK
A to se děla kde?Bobanovicz wrote:Pro otáčení do landscape pomocí senzoru stačí v registrech Operu přidat do White Listu.
- YAMATO
- smartmaniak

Musíš si nainstalovat nějaký editor registrů.
-
Qwerts
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640
Me se na TP2 Opera pretaci sama hned jak sem to nainstaloval (mozna je to neofic romkou...), jinak zmena oproti beta 1 mi prijde ze se na TP2 spousti mnohem rychleji, opera link nepouzivam bo nemam na desktopu operu. Nacitani obrazku mam bezproblemove a celkove mi chovani te aplikace prijde sviznejsi nez opera 9.5/7.
EDIT: jinak text v touch.facebook.com mam zarovnany na displej, ovsem nekteri si mysli ze po nacteni stranky opera sama najede na vami chteny text...prijde mi logicke ze zobrazeni bude vlevo nahore na strance a ten jeden nepatrny pohyb doprava na text kdy neuvidite 2px fotky uzivatele mi prijde jako hnidopistvo. Kdyz dam smartmania.cz tak mi opera taky sama nenajede na clanek, ovsem kdyz se na text dobelha tak zarovnany je...srovnejte si to v hlave...
EDIT: jinak text v touch.facebook.com mam zarovnany na displej, ovsem nekteri si mysli ze po nacteni stranky opera sama najede na vami chteny text...prijde mi logicke ze zobrazeni bude vlevo nahore na strance a ten jeden nepatrny pohyb doprava na text kdy neuvidite 2px fotky uzivatele mi prijde jako hnidopistvo. Kdyz dam smartmania.cz tak mi opera taky sama nenajede na clanek, ovsem kdyz se na text dobelha tak zarovnany je...srovnejte si to v hlave...
A mas urcite nainstalovanu beta2? Ked tam nemas "opera link",tak asi budes mat beta1:)vasin wrote:Sakrys ale ja v nastaveni tlacitko pro Opera Link nemam ??? Smarja jak to?Jiří Hrma wrote:MrViki: Stačí zapnout funkci Opera Link v Nastavení Opery Mobile, pak zadáš svoje uživatelské jméno a heslo a ono se ti to sesynchronizuje (za předpokladu, že máš tuhle funkci aktivní v PC verzi prohlížeče).
Mam:
Load Images, Opera Turbo, Mobile view, Fulscreen mode, zoom, privacy, advanced
Kdyz chci najit tu upravu v registrech a delam to v freeware task manager v3.1 tak se dostanu az do HKCU\Software\HTC\HTCSENSORyGSensor a tam dal nic takoveho jako moznost zmeny String Name, nebo String nemam ... pomos mi ... co dal? Dik.Bobanovicz wrote:Pro otáčení ..... ML-MainWndClass
V prliloze misto kde jsem se zasekl ...
- Attachments
-
- capture002.jpg (44.64 KiB) Viewed 3696 times
-
Milan Pištělka
- smartguru

to Kwazzy a majkls89:
v příspěvku od Bobanovicze je to přesně napsané. Ve White Listu se musí String Name vytvořit a k němu hodnota typu string. Dělá se to v editoru registrů - TotalCommander nebo jakýkoliv jiný.
v příspěvku od Bobanovicze je to přesně napsané. Ve White Listu se musí String Name vytvořit a k němu hodnota typu string. Dělá se to v editoru registrů - TotalCommander nebo jakýkoliv jiný.
-
peter63
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17
Nemam kluc HTCSENSOR. Nikde v registroch mi to nenaslo. Original Opera 9.5 sa otaca, to same resco a album. Co robim blbo?
Nie je nahodou HTCSENSOR niekde v HKLM? Nemam moznost preskusat.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Nejaky informace o tom, zdali vyjde nova Opera Mobile pro Windows Standard (Smartphone)? U desate verze se ani nedostanu pres potvrzeni licence, nejde na nic kliknout. Nebo uz Opera nas smartphonare hodila do kose?
-
strojvudce
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Je možnost stahnout i podepsanou verzi O Mini 5 b2. Stačí při stahování přes mobilní prohlížeč upravit adresu "....cert=none...." na "....cert=all....".
Funguje to, již žádné otravné hlášky.
Zdroj: XDA-Developers (jak jinak)
Funguje to, již žádné otravné hlášky.
Zdroj: XDA-Developers (jak jinak)
... podivej do prilohy na misto kde jsem se zasekl.Moc mi registry nejdou no, porad pls.Milan Pištělka wrote:to Kwazzy a majkls89:
v příspěvku od Bobanovicze .... String: OM10-ML-MainWndClass
- Attachments
-
- capture002.jpg (44.64 KiB) Viewed 3644 times
-
peter63
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17
u mna to vyzera stejne ako som uz pisal ...
Mno ani hrabat do registru se nemusi jestli ma nekdo HD2, landscape i zoomovani (ikdyz ne tak efektivni) vyresi tweak aplikace BsB Tweaks.Bobanovicz wrote:Pro otáčení do landscape pomocí senzoru stačí v registrech Operu přidat do White Listu.
- YAMATO
- smartmaniak

Hm, tak Opera mini sice má copy/paste, ale nefunguje mi mimo ní...okopírovat text a přeníst ho třeba do wordu se mi nepodařilo.
-
Milan Pištělka
- smartguru

Bohužel totéž platí i pro editační pole v OperaMobile10. CtrlV a CtrlC nefunguje.