Slovník En-Cz

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply

Ocenili byste i další jazyky?

Ne
0
No votes
Nemčinu
7
64%
Španělšitnu
0
No votes
Italštinu
1
9%
Ruštinu
2
18%
Francouštinu
0
No votes
Nějaký další obskurdní jazyk :-)
1
9%

Total votes: 11

pospa
přispěvatel
přispěvatel

Slovník En-Cz

Post by pospa »

Ahoj. Už dlouho jsem hledal na netu nějaký vhodný En-Cz obousměrný slovník a kde nic tu nic. Když jsem tedy posléze objevil GPL databázi slov a podařilo se mi ušetřit něco málo času, spíchnul jsem vlastní. Jedná se zatím jen o první veřejnou betu, ale (snad) plně funkční. Jelikož se mi o4 času moc nedostává není k překladači instalátor. Potencionálním zájemcům tak dávám na vědomí že je nutné mít nainstalovaný SQL mobile (je zdarma) a stejně tak i .NET CF 2.0. Jakékoliv dotazy či připomínky prosím zde. Nelekejte se že to při vyhledávání prvního překladu na chviličku zatuhne, to se inicializuje DB, dál už je to svižné. Jo a registrace zatím nejde. A dohodnu-li se s místní redakcí, budu možná volné licenční klíče pro čtenáře. :-) Tak zatím ahoj.

UPDATE:
Tak to tak hladce nepůjde. Sem lze uploadnout jen soubor do dvou mega a slovník má kapku víc. Takže ten naleznete (včetně binárek) zde.

edit by J.Hrma: Nastaveny vetsi kvoty pro upload souboru na forum. Archiv reuploadnut, tak sosejte :-)
Attachments
prekladac.zip
V zipu naleznete 3 soubory. Binárku, .config (tyhle dva musí být ve stejném adresáři) a samotnou databázi. Pro běh programu je bezpodmínečně nutné si v konfiguráku změnit cetu k db je to v klíči connectionStrings/sql/connectionString. Pak už jen spustít..
(6.52 MiB) Downloaded 193 times
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

urcite to vyzkousim. Dal jsem hlasovani pro
. Nemas tam nekde nahodou i norstinu? Klidne i do anglictiny. :smt006
pospa
přispěvatel
přispěvatel

Post by pospa »

nAscA wrote:urcite to vyzkousim. Dal jsem hlasovani pro
. Nemas tam nekde nahodou i norstinu? Klidne i do anglictiny. :smt006
Zatím připadá v úvahu jen němčina, pro tu mám slovníkové podklady. O dalších jazycích jednám, abych je měl pokryté licencí. Víš-li o nějakém norském slovníku který bych mohl použít, tak není problém.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Re: Slovník En-Cz

Post by Jiří Hrma »

pospa wrote: Tak to tak hladce nepůjde. Sem lze uploadnout jen soubor do dvou mega a slovník má kapku víc. Takže ten naleznete (včetně binárek) zde.
Dobra prace:) Btw pro tvuj ucet jsem nastavil kvotu pro upload souboru na forum na 10MB, tak to kdyztak vyzkousej, uz by to melo jit upnout ;-)

edit: tak uz jsem to na forum reupnul, pokud budes priste neco vetsiho uploadovat, tak uz by ti to melo jit taky...
pospa
přispěvatel
přispěvatel

Post by pospa »

Tak jsem našel zdroj slovníků. :-) Jak budu mít čas, tak budu postupně dodávat. Jako první přijdou na řadu němčina, francouština, ruština a na speciální přání norština. :-)))
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by nAscA »

tak to bude super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt026 :smt026 :smt026 :ctf2: :ctf:
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by nAscA »

muzes sem dat funkcni link na ten SQL mobile, nemuzu najit nikde funckni link. Anebo je to prejmenovane na SQL Server Everywhere?
pospa
přispěvatel
přispěvatel

Post by pospa »

Přímo od pana microsofta je to tady.
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by nAscA »

to pospa: mozna by se ti hodilo toto: http://mobile-sg.com/software/?p=DictMgr&platform=ppc
Post Reply

Return to “Aplikace”