pujde mi tahle ROM ?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
RomPol
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Qtek 9100

pujde mi tahle ROM ?

Post by RomPol »

RADCI SE ZEPTAM NEZ ABYCH MEL PAK TEZITKO

budu to delat poprve a mam par zasadnich dotazu mam Qtek 9100 (nemam zadny MDA VARIO od T mobile atd)
a chci udelat upgrade tady sem nasel link na verzi ROM od WM6.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=564002" onclick="window.open(this.href);return false;
a chci se zeptat jestli mi to poslape nevim jestli mam CID locked bo unlocked ale planuju pouzit program SHELLTOOL a postupovat podle tohodle navodu http://ppctuning.org/?page=Flashing%20all" onclick="window.open(this.href);return false;

tak kde si muzu pripadne vymlatit zuby a nebo bych postupoval spravne ? jo a mam win 7 a ACTIVE SYNC proste nerozjedu mam ten nove vyvijenej program tak snad to neni problem
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

pujde mi tahle ROM ?

Post by Ruslan Botsyurko »

Wizard, Vario a Qtek 9100 je hardwarově jako prašť a uhoď, jsou to jenom jiné brandy, tj. ze je prodavaly jine spolecnosti pod jinym logem, ale výrobce je stejný (HTC) a u ROMek tenhle rozdíl není. Takže pokud budeš dodržovat postup, tak se nemusíš ničeho bát.
Co se týče ActiveSync. Tak na Vistách a Windows 7 se nepoužívá ASync, ale jeho novější verze 'Windows Mobile Device Center'. Nevím o jakým nově vyvíjeném programupíšeš a nevím o tom, že by se nějaký nástupce WMDC právě vyvíjel, možná sis to jen spletl, takže s WMDC nejsou problémy. Případně můžeš flashovat vůbec bez jakéhokoliv synchronizačního programu v tzv. bootloader modu (zkráceně BL), všechno najdeš na wiki xda-devu v sekci o Wizardovi.
RomPol
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Qtek 9100

pujde mi tahle ROM ?

Post by RomPol »

ok ja jen nevedel jestli WM 6.5 neni moc velke sousto .... ale ted sem se zasekl v tom SHELLTOOL programu mam v 1 slozce program SHELLTOOL ... a tu ROM ... pustim shelltool ale nemam tam zadny informace o tej ROM a postupuju podle navodu ... zadnej soubor "80040000_OS.nb" se mi nevytvoril ...
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

pujde mi tahle ROM ?

Post by Ruslan Botsyurko »

Napiš si do sekce o Wizardovi, tam ti poradí spíš než v obecné sekci o softwaru. Flashování ROM má sice u všech strojů stejný princip, ale u někderých konkrétních zařízení jsou nějaká specifika, se kterými ti nejlíp poradí uživatelé stejného zařízení. Já jsem Wizarda nevlastnil, takže více pomoct nemůžu.
Post Reply

Return to “Aplikace”