Aktualizace firmware u Samsung Omnia II

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
bubulinka
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: SE P1i

Aktualizace firmware u Samsung Omnia II

Post by bubulinka »

zdravím, mám prosbu, známý mi říkal, že prý samsung neumožňuje v ČR aktualizaci firmware např. v Omnii dvojce, je to pravda? Nechtělo se mi to mu věřit, proto se raději ptám.
Děkuji velmi za odpověď. ;-)
edit by admin: Název tématu upraven
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

aktualizace firmware u omnie dvojky

Post by Svestka »

Pravda by to rozhodně být neměla.

Co se týče k založené tohoto topicu tak děs a hrůza. Nehledě na to, že toto šlo napsat i jinde do vytvořeného topicu tak tento název je teda vyloženě děsný.
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

aktualizace firmware u omnie dvojky

Post by jozinzbazin »

To Svestka: trochu tolerance by nechybělo :!: Ty sis asi nevšimnul, že to byl první příspěvek od bubulinky, že? Kde se asi mají ptát lidi, kteří si nevědí rady, než na specializovaném fóru :?: :!: A když se zeptá, neví si rady, neví kam to zařadit, no tak se mu dostane odpovědi velmi krátké, ale zato velmi hutný poj*b :twisted:

Dále nevím, co se Ti na názvu topicu nelíbí? Je krátký a výstižný. Samozřejmě, že z gramatického hlediska by se dalo vytknout, že topic nezačíná velkým písmenem, či místo slova "dvojky" mohl napsat římskou II, ale gramatických paskvilů je tady mraky, což však obsahové stránce celého fóra nevadí. A právě pokud jde o název a obsah tohoto vlákna, tak to vidím v pořádku. Jediné v čem s Tebou mohu souhlasit je, že to mohlo být zařazeno v kategorii týkající se Omnie.

Není to nic osobního. Velmi si vážím každého Tvého příspěvku. Jinak bys asi ranku Guru nedosáhl. Ale právě od takovýchto fundovaných, bych očekával větší toleranci a vstřícnost.

Nechci a nebudu tady rozdmychávat vášně, ale svůj názor jsem vyjádřit musel.

JZB
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”