Stylus pro HD2 přímo od HTC: Nic nového pod sluncem
tjn jim neco jako G-iphone kterej si privezla spoluzacka z CINY nemaj problem 
No zkusím si malinko zafantazírovat a dle mého názoru stávající kapacitní dispej, který je použit v HD2 nemá takové rozlišení jako jsou ty nejkvalitnější = nejdrahší kapacitní vrstvy a proto by ani tento tenký stylus nebyl možný. Vždyď někdo i psal, že zkoušel něco jako obalit špejli alobalem a displej začal reagovat až jakmile udělal na špejli pořádnou bobuli. Jinak by od HTC nebylo moc logické otálet s tímto stylusem, kdyby to bylo takto lehko použitelné. Nehledě na to, že by to spousta lidí koupila i za 500Kč ale je pravda, že spousta věcí ze strany výrobců je nelogických. 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Já myslím, že absence stylusu má čistě marketingový efekt ve smyslu - "Podívejte se, já v sobě nemám stylus, protože ho už vůbec nepotřebuju. Tak pokrokový já jsem...". Pravda je ta, že multimediální zařízení stylus fakt nepotřebuje, resp. hodil by se, ale (podle mě) typickému uživateli bude k ničemu. Za prvé ho nevyužije, za druhé se za něj bude stydět.
A aby jsme se za stylus stydet nemuseli, tak tady mame vytvor toho sileneho zubare 
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
To Svestka:
Ja uz bych chtel VGAcko, takze pro me ma uspokojivy dostatek ovladacich prvku a vykonove na dobre urovni HTC Diamond, JENZE... chybi SD-slot a to ho automaticky vyrazuje :( Tupy design by resila verze od T-Zlodeje, ale chybejici SD-slot je vec neresitelna (verze Diamona s SD-slotem je samozrejme jen CDMA)... mno a dal, co se tyce novejsich modelu, tak jsou to jen same iPhone pokusy, ktere nemaji dostatek ovladacich prvku pro Windows Mobile a s QWERTY klaveskou PDA nechci... Jinak kvuli xda-developers nechci nic jineho nez HTC tzn. nezbyva mi nic jineho, nez zustat u HTC Polarise...
A mam pocit, ze tahle myslenka byla take prevzata z "uzasnych" napadu, vyrobce, ktery se mel radsi vrhnout na prodej ovoce a zeleniny, kdyz uz to ma v logu 
PS: predminuly tyden jsem se opet presvedcil ze Mac = pruser i co se tyce DTP, na coz byl drive vice-mene urcen a za co byl tak vychvalovan... nejen ze Mac sam o sobe ma v sobe prekvapive hodne spatne reseny prednastaveny proces tisku, tak kdyz uz to zacne nejak kostrbate fungovat, tak Apple vyda update a mile procesy uz nefunguji a musi se to resit dalsimi kostrbatymi resenimi
Ten Apple vymysli jednu vec dobrou a milion spatnych...
Fakt doporucuji vsem, kteri nadavaji na svoje Wokna...
Ja uz bych chtel VGAcko, takze pro me ma uspokojivy dostatek ovladacich prvku a vykonove na dobre urovni HTC Diamond, JENZE... chybi SD-slot a to ho automaticky vyrazuje :( Tupy design by resila verze od T-Zlodeje, ale chybejici SD-slot je vec neresitelna (verze Diamona s SD-slotem je samozrejme jen CDMA)... mno a dal, co se tyce novejsich modelu, tak jsou to jen same iPhone pokusy, ktere nemaji dostatek ovladacich prvku pro Windows Mobile a s QWERTY klaveskou PDA nechci... Jinak kvuli xda-developers nechci nic jineho nez HTC tzn. nezbyva mi nic jineho, nez zustat u HTC Polarise...
To mi pripomina, jak par debilu kdysi napadlo vyrabet bedny bez resetu nebo s resetem tak malym, ze clovek musel mit nejaky paratko, aby ho zmacknulStanda wrote:Já myslím, že absence stylusu má čistě marketingový efekt ve smyslu - "Podívejte se, já v sobě nemám stylus, protože ho už vůbec nepotřebuju.
PS: predminuly tyden jsem se opet presvedcil ze Mac = pruser i co se tyce DTP, na coz byl drive vice-mene urcen a za co byl tak vychvalovan... nejen ze Mac sam o sobe ma v sobe prekvapive hodne spatne reseny prednastaveny proces tisku, tak kdyz uz to zacne nejak kostrbate fungovat, tak Apple vyda update a mile procesy uz nefunguji a musi se to resit dalsimi kostrbatymi resenimi