Stylus

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Mishak
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Stylus

Post by Mishak »

Ahoj,

zkouseli jste nekdo pouzit stylus s HTC HD2? Lze pouzit napriklad ten z iPhone?

Diky
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGSII

Stylus

Post by Termiks »

Čistě teoreticky, by ten speciální stylus pro iPhone měl fungovat na všech kapacitních displejích. Otázkou ovšem je jestli to má smysl...Co jsem ho viděl tak "hrot" tohoto stylusu vůbec není hrot, dalo by se to přirovnat ke slabšímu prstu...
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Stylus

Post by fido_cz »

Zkousel jsem kamaraduv, co ho ma k iPhonu a je to k nicemu. Je to opravdu dost tluste, presne stejne jako prst a pokud s tim treba kreslite caru, tak je prerusovana.
BINY1
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD 2

Stylus

Post by BINY1 »

Zkusil jsem stylus pro iphona ktery mam na krámě. Samozřejmě lze použít, ale jelikož má gumový konec který velmi špatně klouže po displeji tak je ovladani nic moc... A co pišete že je hrot tlustý jak prst... nevim nevim jelikož neni pruměr ani 1cm, nevim jak vy ale ja takovej prstíček nemam :-)
pavel777
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: MDAIII

Stylus

Post by pavel777 »

Kolik ten stylus stojí? To se ani konci, kterým se kreslí nezeslabuje? Uvažoval jsem o něm hlavně na nějaké to kreslení. Jde to s ním teda vůbec?

Díky Pavel
martinf
nováček
nováček

Stylus

Post by martinf »

Na kreslení zapomeň, stylus musí být dost tlustý. Zkoušel jsem to s kusem špejle omotaným alobalem, na konci jsem udělal něco jako bambulku a min. pr. byl 6-7 mm, aby se to vůbec pohnulo. Prsty jsou v tomto případě mnohem jistější a citlivější...
Nepřesnost kreslení bude obrovská.... Ale o tom se píše na kdejakém serveru, kde se rozebírají kapacitní displeje....
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Stylus

Post by fido_cz »

Tady ten jsem zkousel
http://shop.brando.com/iphone-stylus_p0 ... 7d031.html" onclick="window.open(this.href);return false;
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Stylus

Post by strojvudce »

To se snad ani nedá mluvit o stylusu. Snad "kouzelná hůlka". :)
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Stylus

Post by jacek »

Je k mání DALŠÍ stylus : http://www.dagi.com.tw/" onclick="window.open(this.href);return false;
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Stylus

Post by fido_cz »

To uz vypada pouzitelneji, ale to zamerovadlo je husty :))
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Stylus

Post by jacek »

to teda je, ještě mi tam chybí zaměřovací kříž :tlem: , ale jak píšeš, je použitelný :smt017, ovšem ta cena :-(
pavel777
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: MDAIII

Stylus

Post by pavel777 »

Tak super - alespoň něco... Teď mi v jedný prodejně řekli, že je stylus v příslušenství telefonu, že by? Koupil to někdo s nějakým stylusem? Je fakt, že v jedné "předrecenzi" o něm psali, ale to ještě nebylo jistý. P.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon lis 23, 2009 17:22) --

Tak super - alespoň něco... Teď mi v jedný prodejně řekli, že je stylus v příslušenství telefonu, že by? Koupil to někdo s nějakým stylusem? Je fakt, že v jedné "předrecenzi" o něm psali, ale to ještě nebylo jistý. P.
BINY1
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD 2

Stylus

Post by BINY1 »

Pokud to ma sloužit na malovaní tak bych asi nic nekupoval ...nema to cenu....jinak ty co tu mam ja stojej 2kila ....https://www.isupplies.nl/webwinkel/imag ... lack-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

ÁÁÁHAA tak problem...iphone stylus na hd nereaguje tak na jeden pokus z 10ti...mam ještě tady iphona a ten reaguje bezproblemu...myslel jsem že když jde o stejnou technologii tak nebude probem...
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Stylus

Post by jacek »

vypadá jak na Iphone.
krupica
nováček
nováček

Stylus

Post by krupica »

jacek wrote:Je k mání DALŠÍ stylus : http://www.dagi.com.tw/" onclick="window.open(this.href);return false;
je to zatím můj favorit.. již objednáno... snad ten čínký poštovní holub tím stylusem doletí... :)
t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel

Stylus

Post by t.prochazka »

Už je tady oficiální stylus od HTC:

http://pocketnow.com/tech-news/htc-offi ... ing-soon-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Stylus

Post by Milan Pištělka »

No tak to je velký omyl. Rozhodně to není magnetický stylus, který si v HTC nechali patentovat.
Toto je něco tak obludného, je to hnus velebnosti.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Stylus

Post by Jiří Hrma »

O tom ofiko stylusu jsem psal včera bleskovku.
Firebrand
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Touch HD

Stylus

Post by Firebrand »

Tak tyhle stylusy jsou fakt děs!!! Jsem si nedávno koupil HD, sice mě ten HD 2 lákal, ten procesor a displej, ale dost rád používám stylus, měl jsem před tím P990 od SE, a i to malování se občas hodí, taky mi na WM dost chybí psaní stylusem, teda ono tam je, ale to na UIQ je teda mnohem lepší. No nic, prostě tyhle řešení, co tady jsou ukázané, to fakt skutečné řešení není.
spacirv
přispěvatel
přispěvatel

Stylus

Post by spacirv »

Chci si ho koupit a mám rád stylus, jak se na tom píšou ručně poznámky ?? Já chci aby tam byl hřebík !!!
Přečetl jsem celé forum až sem a mám po náladě. To že to je velký jak kráva a těžký to bych přežil ale bez
hřebíku a nebo s tím patentovaným hnusem nemám odvahu. To mě bude muset manželka moc ukecávat abych si ho koupil. :grin:
PS: co když se na display dá filie nebo ta celofolie ,nebo v rukavicích funguje to ?
Dík
Post Reply

Return to “HTC HD2”