To Trexi:
soubor témátka s příponou .tsk je třeba nakopírovat do rootu karty a po restaru se pak objeví v nastavení Settings>Today>Appearance.
Win6.5 pro HD?
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Win6.5 pro HD?
To Milan Pištělka:
To je právě ten problém, že po Start -> Settings se mi už nezobrazí další nabídka, nýbrž mě to hodí na tab Settings v Sense a tam bohužel nic takového nastavit nejde.
Nevím jestli je to bug v Miriho ROMce nebo jestli je to tak zámýšlené záměrně.
To je právě ten problém, že po Start -> Settings se mi už nezobrazí další nabídka, nýbrž mě to hodí na tab Settings v Sense a tam bohužel nic takového nastavit nejde.
Nevím jestli je to bug v Miriho ROMce nebo jestli je to tak zámýšlené záměrně.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Win6.5 pro HD?
Aha, už vím, Miriho ROMka za to nemůže. Ono to nastavení tam samozřejmě je, ale je trochu schované. Dáte záložky nastavení a vpravo dole je ještě menu ze kterého se dá dostat do klasického nastavení a tam už to je.
Já Sense zásadně nepoužívám, tak mě to hned nenapadlo.
Já Sense zásadně nepoužívám, tak mě to hned nenapadlo.
Win6.5 pro HD?
to Trexy:
Dolní levé soft tlačítko je označeno jako "Další" a tam se ti objeví zbylá nabídka nastavení. Alespoň u většiny ROM s WM 6.5 to tak je.
Dolní levé soft tlačítko je označeno jako "Další" a tam se ti objeví zbylá nabídka nastavení. Alespoň u většiny ROM s WM 6.5 to tak je.
Win6.5 pro HD?
Přesně tuhle nabídku Settings jsem hledal. Děkuji! ;)
Každopádně stále se na pozadí zobrazoval ten příšerný wallpaper i po změně theme. Stáhl jsem si proto Rotastrains Background for all tabs , avšak tento prográmek nefunguje správně v prostředí Sense 2.5 .
Nevíte někdo prosím o nějakém jiném nástroji nebo nemáte nějaký nápad, jak toto změnit?
Každopádně stále se na pozadí zobrazoval ten příšerný wallpaper i po změně theme. Stáhl jsem si proto Rotastrains Background for all tabs , avšak tento prográmek nefunguje správně v prostředí Sense 2.5 .
Nevíte někdo prosím o nějakém jiném nástroji nebo nemáte nějaký nápad, jak toto změnit?