HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti
Byla to moje první vařená, co jsem zkoušel a musím říct, že moc mě nenadchla. Možná rychlá, ale je to hodně osekané, dokonce mi to i zatuhlo při používání opery, nefungovalo upozornění na sms při vypnutém displeji, atd... Teď zkouším novou TESS 4.1 a zatím dobrý 
-
strojvudce
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Po spuštění více aplikací se některé automaticky uzavřou. Jde toto nějak deaktivovat? Zbývá třeba i 30MB a odpadne např. ICQ s rozjetou konverzací, což naštve. Zkoušel jsem pomocí AdvancedConfig zrušit AutoKill a i změnit práh, ale nepomohlo, porád se zavíraj. :(
chtel bych se zeptat jestli jste u tohoto komunikatoru meli pouzdro od virobce (již v baleni) protoze ja tento telefon take vlastnim a zadne pouzdro sem v baleni nemel tak sem si poridi pouzdro od znacky krussel a jsem s nim nad miru spokojen jinak tento telefon musim opravdu doporucit vsem co s jeho koupi vahaji 
Mám pocit, že v prodejní balení pouzdro od výrobce nakonec nebylo.
Taký se vám telefon vzdy o pulnoci rozsviti? Nevite proc to tak dela? 
prenos dat mas ako zabezpeceni
Imho kvuli zmene pocasiHIGHH wrote:Taký se vám telefon vzdy o pulnoci rozsviti? Nevite proc to tak dela?
kupoval sem TD2 asi před měsícem a pouzdro sem k němu taky neměl, dokupoval sem si od Roubala.
toho rozsvěcování sem si ještě nevšiml, za chvíli to čeknu
toho rozsvěcování sem si ještě nevšiml, za chvíli to čeknu
-
Pavel Niderle
- přispěvatel

- Zařízení: HTC diamond 2
Rosvícení mobilu o půlnoci - pokud máš nainstlovaný G-Alarm, tak to dělá on.
A pokud ho nemáš tak to G-alarm nedělá
Dělal mi to Diamond a dělá to i TP2
Dělal mi to Diamond a dělá to i TP2
Mam HTC asi tyden a proto si moc nejsem jisty, ještě některýma funkcemi. Chtěl jsem se zeptat jak je to s podsvicením displeje. Mam nastaveno ze se za 2 minuty sam vypne. Chtěl jsem se zeptat zda se da displej nějak znova zapnout aniž bych musel použit zapinaci tlačítko na vrchu telefonu. Mam trochu obavu že to to tlačitko dlouho nevydrží. díky za reakce
Telefon mam uz pol roka, a tlaciitku naozaj nic nie je. Ale ked ta to velmi trapi, stiahni si TD2 TOOLS, tam sa to da nastavit. POZOR FUNGUJE LEN S WM 6.5!!!!
-
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
Zdravím,
zkoušel jste již někdo vyměnit defaultní kalendář v D2 za pomoci SSMaPa ? Mě to nabízí možnost změnit téměř vše, tzn :
tmail.exe
WLANSettings.exe
poutlook.exe
OperaL.exe
Camera.exe
AudioBooster.exe
Click on Time
(Click on alarm)
Phone Settings
Bluetooth Settings
Sound Settings.........atd, ale chybí mě tam řádek na změnu kalendáře. (calendar.exe).
Rom 6.5 + lokalizace od Sunnysoftu. Poslední verze SSMaPa_0.2.4.3. Může někdo vyzkoušet ?
Děkuji.
Stránky aplikace.
zkoušel jste již někdo vyměnit defaultní kalendář v D2 za pomoci SSMaPa ? Mě to nabízí možnost změnit téměř vše, tzn :
tmail.exe
WLANSettings.exe
poutlook.exe
OperaL.exe
Camera.exe
AudioBooster.exe
Click on Time
(Click on alarm)
Phone Settings
Bluetooth Settings
Sound Settings.........atd, ale chybí mě tam řádek na změnu kalendáře. (calendar.exe).
Rom 6.5 + lokalizace od Sunnysoftu. Poslední verze SSMaPa_0.2.4.3. Může někdo vyzkoušet ?
Děkuji.
Stránky aplikace.
nejen s wm65, starší verze na kterou je na xda taky odkaz je pro wm61HTCKlorec wrote:Telefon mam uz pol roka, a tlaciitku naozaj nic nie je. Ale ked ta to velmi trapi, stiahni si TD2 TOOLS, tam sa to da nastavit. POZOR FUNGUJE LEN S WM 6.5!!!!
Aha, o starsej verzii som nevedel...
Ahoj, nevite nekdo jak si muzu vlozit melodii na prichozi SMS? Kdyz zadam soubor do klasicke slozky rings, tak se pri vyberu neobjevi a neobjevi se dokonce ani kdyz souboz zkopiruju do slozky windows-rings. Zkousel jsem i zmenit format z mp3 na wma a stale ho v nabidce pro prichozi sms nevidim. To je fakt silenost.
-
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
Melodie pro SMS,Email.... musí být uloženy ve složce Windows. A ne v Ring Tones.
-
Aspire
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Uz se mi 2x po sobe stalo, ze Diamond2 se mi pres noc proste vypnul. Pridal jsem si dve hry a tri programy. Ted netusim, co by to mohlo zpusobovat.
-
Zero05
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC Diamond 2 - WM 6.5; NOKIA E90; ETENM700;
stává se Vám taky, že po aktualizaci počasí Vám zmizí u baterie poslední čas nabití, pohotovostní čas, čas hovoru, využití zařízení? Objeví se tam "nepoužitelné" Mám origo WM 6.5+lokalizaci od Sunnysoftu. Hard reset proveden, nepomohlo.
Vzdyt rikam, ze mam melodii ulozenou ve windows/rings a stejne se mi v nabidce neobjevuje. Jeste v tom musi byt jiny figl!!!