Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)
-
t.prochazka
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
K tomu nastavení povolených aplikaci pro otáčení:
obecně
http://pocketnow.com/tech-news/multitou ... ons-on-hd2" onclick="window.open(this.href);return false;
konkrétní příklad na reálné aplikaci pak:
http://pocketnow.com/how-to/get-g-senso ... -mobile-10" onclick="window.open(this.href);return false;
obecně
http://pocketnow.com/tech-news/multitou ... ons-on-hd2" onclick="window.open(this.href);return false;
konkrétní příklad na reálné aplikaci pak:
http://pocketnow.com/how-to/get-g-senso ... -mobile-10" onclick="window.open(this.href);return false;
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Já jsem trochu porovnával GarminXT a CoPilot a nakonec jsem zakoupil CoPilot. Cena 69euro a musím uznat, že navigace je to velice příjemná. Hned jsem si stáhnul klienta do PC "CoPilot Central 2.0", vložil do slotu v PC kartu na které mám celý zakoupený CoPilot a dokonce jsem hned stáhnul nějakou aktualizaci map (asi 160Mb).
Takže jsem spokojený.
Ještě jsem přemýšlel na NAVIGATOR 7, ale tam mně odradila trochu vyšší cena. Verze s PC klientem "NAVIGON Fresh" stojí skoro 150euro ! Navíc jsem nikde na jejich stránkách nenašel odpověď "jak a jestli ten NAVIGON Fresh funguje s Navigatorem 7"...
A GarminXT je sice super, ale trochu mi vadí starší mapové podklady.
Takže já doporučuji CoPilot...
Takže jsem spokojený.
Ještě jsem přemýšlel na NAVIGATOR 7, ale tam mně odradila trochu vyšší cena. Verze s PC klientem "NAVIGON Fresh" stojí skoro 150euro ! Navíc jsem nikde na jejich stránkách nenašel odpověď "jak a jestli ten NAVIGON Fresh funguje s Navigatorem 7"...
A GarminXT je sice super, ale trochu mi vadí starší mapové podklady.
Takže já doporučuji CoPilot...
-
tomulinek
- nováček

- Zařízení: Galaxy S3, Transformer, Xoom 3G
Zkusil jsem před chvílí Copilot – testovací verzi k HTC HD2. Pravda, nikterak zvlášť detailně. Když mě ale u ukázkové trasy vytrvale hnal (při nastavení s autem) uličkou, kde jsou schody a vedle nich strmá cyklotrasa (a auto neprojede ani omylem), seznal jsem, že s mapami to nebude úplně ideální. Vracím se k TomTomovi 7 – rozhraní sice nehýří efekty, ale mapy jsou přesné, komunita na POI.cz funguje spolehlivě a navíc – vždy mě dovede tam, kam opravdu chci dojet. ;)
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
@tomulinek - něco takového je náhoda, nic víc, nic míň. NAVTEQ (CoPilot) mapy jsou +/- stejně kvalitní jako TeleAtlas (TomTom), vždy se dá narazit na podivný úsek, ale nedá se to paušalizovat.
@millenium - Garmin má právěže hodně dobé mapy, pro ČR je to Atlas Czech v8.1 NT a Topo Czech v3 Pro, plus Adresy ČR v1 (100% čísel popisných). To nemá nikdo jiný, kromě SmartMaps. Mizerná je u Garminu ale vlastní aplikace, na tu se roky nešáhlo.
@millenium - Garmin má právěže hodně dobé mapy, pro ČR je to Atlas Czech v8.1 NT a Topo Czech v3 Pro, plus Adresy ČR v1 (100% čísel popisných). To nemá nikdo jiný, kromě SmartMaps. Mizerná je u Garminu ale vlastní aplikace, na tu se roky nešáhlo.
Tak jsem dneska nahral Mcguider...valí super...
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Tak už mě ten předinstalovaný CoPilot pěkně krká. Spustím a že chce stáhnout mapy, tak mu dám že do zařízení a on se pak několik hodin tváří, že stahuje, ale je seklý. Vybral jsem pouze ČR. Při dalším spuštění to samé. Tak jsem si nainstaloval Copilot Central 2.0 a v něm nejsou mapy Evropy. Takže to asi skončí na smetišti navigačních dějin. 
Zlaté iGO8.
Zlaté iGO8.
Osobně používám mnou upravený a nejlepší Sygic, ale někdy dojde i na alternativy (TomTom, iGO).
-
dragunov87
- přispěvatel

- Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
mam doma i Go 6 ale na HD 2 mi to nechce jet. nevite proc ? nainstaluju ... klasika, ale nikde se mi nezobrazi ikonka, ze to je nainstalovane.
-
Milan Pištělka
- smartguru

to dragunov87:
Ikona se vytvoří tak, že se vytvoří zástupce do adresáře Windows\Start Menu\Programs.
Ale program se dá spustit i bez zástupce.
Ikona se vytvoří tak, že se vytvoří zástupce do adresáře Windows\Start Menu\Programs.
Ale program se dá spustit i bez zástupce.
Pouzil som IGO8 z HD, vsetko by OK az na jednu chybu:
Pri zadavani adresy sa mi tam nasilu vtlaci "A" a nejde stym nic urobit a este zacne piskat,
skusil som tri verzie a stale to iste,
Stalo so to nekomu ? Vyriesil to niekto?
Pri zadavani adresy sa mi tam nasilu vtlaci "A" a nejde stym nic urobit a este zacne piskat,
skusil som tri verzie a stale to iste,
Stalo so to nekomu ? Vyriesil to niekto?
Dělá mi to samé :( A nevím co s tím. Mám, ale pocit, že sem na to někde viděl fix, ale nemůžu ho najít.
-
Milan Pištělka
- smartguru

Dá se to odstranit tak, že z adresáře Storage Card\iGO8\SAVE se zazálohuje soubor favorites.dat a všechno ostatní se v něm smaže. Po novém spuštění iGO8 by měl být problém odstraněn.
Ó jak si mocný
Vřelé díky tobě. Všechno chodí, sice sem musel vše znovu přenastavit, ale jede to. Jo a ten soubor favorites.dat sem tam neměl, tak sem to smáz vše a je to OK.
drobný dotázek: dá se nějak v navigaci natočit displej na šířku. igo8 mi jede, ale neotáčí se na šířku, kde by to bylo lepší. mám mio s igo8 a na šířku a super.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Samozrejme ze i u HD2 funguje na sirku,da se to prepnout prímo v menu.Pokud ti nefunguje prepnuti primo v menu,mas nejakou sprasenou verzi.Ja mam iGO zakoupene,takze takoveto nefunkcnosti resit nemusim.iGO me chodi jak na HD,TP2,nove omnii 2,HD2 bez jakekoliv zmeny sys apod uprav.
mám igo8 verzi 8.3.2.64873 a na mio 710 mi to běhá na šířku bez problémů
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Koupil jsem k EU mapám v Copilot Live 8 i NA (USA, Kanada, Mexiko), jsou právě dostupné za směšných 350 Kč s doživotní aktualizací:
http://www.alk.eu.com/buynow/copilot/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je zde ale drobný problém - nejde aktivovat EU současně s NA. Při aktivaci druhého regionu se první vždy deaktivuje. Chce na to pamatovat, před odletem do USA prostě aktivovat NA (nacvakat tam kód, připojí se to k netu, za pár sekund hotovo) a pak zase zpět..
http://www.alk.eu.com/buynow/copilot/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je zde ale drobný problém - nejde aktivovat EU současně s NA. Při aktivaci druhého regionu se první vždy deaktivuje. Chce na to pamatovat, před odletem do USA prostě aktivovat NA (nacvakat tam kód, připojí se to k netu, za pár sekund hotovo) a pak zase zpět..
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
da se nekde sehnat ta trial veze Copilot Live? potreboval bych zkusit jestli mi pobezi v romce od duttyho, bezi mi garmin xt ale igo8 co mi predtim bez problemu bezela mi dela problem pri prepnuti na mapu(sekne se to, jinak igo nabehne,tak nevim a radeji bych to zkusil dopredu ...
-
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
barberry.pha >>
Podívej se sem, mělo by to jít.
Podívej se sem, mělo by to jít.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Dá se na jednu kartu nainstalovat Copilot a iGO8, když obě startují ze složky 2577? Nebo jak je lze mít obě?