Synchronizace s Mozzila Sunbird

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
RowerKiller
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by RowerKiller »

Zdravím,
nevíte náhodou někdo o nějakém programu, který by prováděl synchronizaci napříkald s Mozzila Sunbrid??

a jaký program by jste doporučili na synchronizaci celkově?

díky moc.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Na synchronizaci s Outlookem použij základní ActiveSync (pro XP) nebo WMDC (Vista/Win7). A na synchronizaci se Sunbirdem existuje placený program (více v tomhle článku).
RowerKiller
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by RowerKiller »

díky za info
DaG
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Post by DaG »

Jiří Hrma wrote:Na synchronizaci s Outlookem použij základní ActiveSync (pro XP) nebo WMDC (Vista/Win7). A na synchronizaci se Sunbirdem existuje placený program (více v tomhle článku).
Mám dotaz k synchronizaci kalendáře v Thunderbirdu (lightening). Jsem čerstvý majitel HTC D2 a je to mé první WM zařízení (předtím jen "blbé" telefony). Chtěl jsem snychronizovat především kalendář. Ten nyní synchronizuji podle návodu zde ve forech s google calendarem. Nicméně synchronizace s google kalendářem funguje dobře, ale pouze s 1 kalendářem. Já používám 2 kalendáře. Zatím jsem to udělal tak, že vše zkopíruji do jendoho kalendáře, jinak bych v telefonu měl data jen z jendoho (hlavního) a chyběla by data z kalendáře mé ženy ;). Jak je to s tím BirdieSync - ten umí synchronizovat i více kalendářů s thunderbirdem (ten používám na svých PC i notebooku)? Nicméně, pokud tomu dobře rozumím, synchronizace by byla možná jen při připojení k PC. Nyní, když budu třeba několik dní mimo PC můžu synchronizovat i online (přes wifi, neb zatím nemám dobrý datový tarif, časem i přes operátora). Díky za případnou odpověď, hlavně mě zajímá, zda tím BirdieSyncem lze synchronizovat více než jeden kalendář - nebo i čímkoliv jiným. Používám kalendář v Thunderbirdu (Lightening), nicméně kalendáře na svých několika počítačích synchronizuji právě přes google calendar.

Blíže viz forum zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 27#p130327" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “Aplikace”