HTC HD2 a dva stylusy pro kapacitní displej (video)
Speciální stylusy pro kapacitní displeje nejsou žádnou novinkou, vždyť celá řada se jich objevila už při příchodu iPhonu. V té době by asi nikdo neočekával, že později budeme takové řešení hledat i pro Windows Mobile zařízení, konkrétně HTC HD2. I když se dá poměrně dobře ovládat prsty, objevují se v diskuzích stále častěji dotazy na téma "HD2 a stylus". Ostatně jsem docela překvapený, že nějaké vlastní řešení ve formě volitelného příslušenství doposud nenabízí samo HTC, které si mimochodem už před několika měsíci patentovalo magnetický stylus právě pro kapacitní displeje (informovali jsme zde).
Video: Speciální stylusy a ovládání HTC HD2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LtgHCqZuJuw[/youtube]
Server WMPowerUser.com dnes přišel s videem, na kterém je zachyceno ovládání HD2 se dvěma stylusy - Teno Pogo Sketch a Dagi Transparent. Nutno dodat, že Teno Pogo Sketch je primárně určený pro iPhone a ovládání HD2 s ním tedy není úplně přesné. Stylus Dagi Transparent možná vypadá trochu zvláštně, ale ovládání je s ním o poznání citlivější a ze srovnávacího videa tedy vychází jako vítěz. Pokud jste si už nějaký podobný stylus pro své HD2 objednali, můžete se do výše odkazované diskuze nebo do komentářů k této bleskovce podělit o své zkušenosti.
Video: Speciální stylusy a ovládání HTC HD2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LtgHCqZuJuw[/youtube]
Server WMPowerUser.com dnes přišel s videem, na kterém je zachyceno ovládání HD2 se dvěma stylusy - Teno Pogo Sketch a Dagi Transparent. Nutno dodat, že Teno Pogo Sketch je primárně určený pro iPhone a ovládání HD2 s ním tedy není úplně přesné. Stylus Dagi Transparent možná vypadá trochu zvláštně, ale ovládání je s ním o poznání citlivější a ze srovnávacího videa tedy vychází jako vítěz. Pokud jste si už nějaký podobný stylus pro své HD2 objednali, můžete se do výše odkazované diskuze nebo do komentářů k této bleskovce podělit o své zkušenosti.
Se stylusem to podle mě bude ještě větší býda a utrpení než bez něj. 
PS: díky za videjko
PS: díky za videjko
Stylus Dagi jsem si objednal.. podělím se o zkušenosti v praxi.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
no ten druhy je fakt otras...a este toto tahat so sebou,nehovoriac o tom ako by ma vysmiali,keby som nieco take vytiahol
to uz fakt radsej bez stylusu...
Mě by zajímalo kdy a jestli vůbec bude u nás v prodeji ten magnetický stylus přímo od HTC? Děkuji
psychopat: Mají ho jenom patentovaný, v prodeji není vůbec.
V 1. nevidím moc účel, 2. alespoň nabízí přesnost...
V 1. nevidím moc účel, 2. alespoň nabízí přesnost...
- MichaelW201
- nováček

- Zařízení: Glofiish M800
Myslím si že HD2 s obyčejným magnetickým stylusem ani pracovat neumí.
Na WMExperts se objevila zmínka také o speciálních zimních rukavicích pro ovládání zařízení s kapacitním displejem
to už je docela úlet.

-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Teda taky nejsem odpůrce kapacitních displayů, ale tyhle dva stylusy mi moc jako zlepšovák nepřipadají. Ten první má hrozně tlustý hrot a to už vyjde uplně nastejno ovládat pda špičkou ukazováku a timhle pahýlem. Ten druhý je vyloženě kýčovitý a z mého pohledu nepraktický. Předpokládal jsem, že když už, tak alespoň udělají magnetickou verzi klasického stylusu s tenkou špičkou, tyhle dva moc ovládání nezpřesní...
Kukam na stranku o2 a tam je HD2 za 510euro.Ale zatial nedostupne. Dufam ze taka cena bude u x2.
Tie stylusy su fakt hrozne.
Tie stylusy su fakt hrozne.
No tak ty rukavice mě vážně pobavily. To co teď napíšu berte pouze s nadhledem a humorem. Je zvláštní, že se vytvoří jedna technologie (mám na mysli kapacitní dotyková vrstva) aby se k ní vymyslelo dalších 10 než se bude vůbec tato technologie dát používat.
P.s. Samozřejmě chápu výhody a nevýhody technologie, jedná se pouze o neškodný rýp, samozřejmě to nemyslím doslovně a už vůbec né vážně, jen když jsem viděl ty rukavice musel jsem to napsat.
P.s. Samozřejmě chápu výhody a nevýhody technologie, jedná se pouze o neškodný rýp, samozřejmě to nemyslím doslovně a už vůbec né vážně, jen když jsem viděl ty rukavice musel jsem to napsat.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Vydržet, už je to tady
: ORIGO HTC stylus pro kapacitní displeje bude (brzo?) k mání, více zde : http://wmpoweruser.com/?p=10684" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Co na to říct. Snad jen " dobrá muzika" 
Co myslite pujdou thle stylusy i na iPhone??? 
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
100% - stejná technologie displeje