Reinstal WM na tytnovy
Reinstal WM na tytnovy
Zdravim...Jelikoz mi nejde pripojit k pc telefon tak jsem se pokousel reinstal delat pres kartu. A tak se vas chci zeptat, kdyz jdu na bootloader obrazovku s temi 4mi barvami, bila modra zelena a cervena, je spravne kdyz tam mam na cervenem nahore HERM200 IPL-1.04 HERM200 SPL-2.10 OLIPRO a dole na bilem mam SERIAL???Zajima me jestli to pres tu kartu nejak udelam, diky za radu smrcek
Reinstal WM na tytnovy
A standardní Hard reset ti nepomohl? A jestli ti nejde telefon připojit k PC, zkoušel si vypnout rozšířené funkce USB v Nastavení (Start/Nastavení/Připojení/USB...) - tam odškrtnout tu možnost rozšířeného nastavení USB.
Reinstal WM na tytnovy
jo hard reset uz jsem udelal 2krat. A kdyz to nastavim tak to stejne porad nejde, proste jenom nabiji.
Reinstal WM na tytnovy
A ty rozšířené možnosti v nastavení USB si vypnul? Máš na PC nainstalovaný ActiveSync (XP) nebo WMDC (Vista/Win7)?
Reinstal WM na tytnovy
Rozsirene mam vpnuty...jdu skusit ten MCD nebo co to je...
-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 24, 2009 14:01) --
Tak se mi podarilo pripojit se pomoci bluetooth. Ale nevidim slozku windows coz bych potreboval.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 24, 2009 14:01) --
Tak se mi podarilo pripojit se pomoci bluetooth. Ale nevidim slozku windows coz bych potreboval.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Reinstal WM na tytnovy
Zkus tohle, ale nevím jeslti to přez BT funguje
Možnosti složky > Zobrazit skryté a systémové soubory

Možnosti složky > Zobrazit skryté a systémové soubory

Reinstal WM na tytnovy
Jen tak pro presnost. Mam tady kabel ktery je mini usb. Je vice druhu kabelu miniUSB? vim ze je DC U100 nebo nejak tak, ja to sice nabijim ale chtel bych vedet jestli to je spravny kabel.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Reinstal WM na tytnovy
Je možné,že sou přehozené piny na kabelu,jako je to u Motoroly.I když mě funguje na kterém koliv PDA jakýkoliv kabel USB-mini.A to i Motokabel.Skus si sehnat-pučit pár kabelů a vyzkoušej.
Reinstal WM na tytnovy
Kdyby bylo kde aspon...ale poptam se, dyztak dam vedet...
-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 24, 2009 19:26) --
Jeste jedna otazecka. Kdyz mam bootloader a mam tam teda ty barvy, co znamena kdyz na posledni nejspodnejsi barve je serial??? Je nutno unlock? kdyz to chci instalovat z karty tak vlozim, restartuju ppc do rezimu bootloader a podle clanku by mi mela naskocit instalace misto tri barev, ale ja mam porad tri barvy a dal se nehnu...
-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 24, 2009 19:50) --
Hele chlapy vy mate HTC TYTN? Ja jen ze kdyz se na ten kabel kouknu poradne tak ma ty piny jen nahore (na te delsi strane), ale kdyz mam redukci na sluchatka tak je mam dole. Jak to tedy ma byt?diky moc
-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 24, 2009 19:26) --
Jeste jedna otazecka. Kdyz mam bootloader a mam tam teda ty barvy, co znamena kdyz na posledni nejspodnejsi barve je serial??? Je nutno unlock? kdyz to chci instalovat z karty tak vlozim, restartuju ppc do rezimu bootloader a podle clanku by mi mela naskocit instalace misto tri barev, ale ja mam porad tri barvy a dal se nehnu...
-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 24, 2009 19:50) --
Hele chlapy vy mate HTC TYTN? Ja jen ze kdyz se na ten kabel kouknu poradne tak ma ty piny jen nahore (na te delsi strane), ale kdyz mam redukci na sluchatka tak je mam dole. Jak to tedy ma byt?diky moc