Zamknutí kláves bez tlačítek?
Chci si koupit tento telefon, ale není mi nějak jasný jak funguje zvedání telefonu nebo zamykání kláves... Když mi někdo volá a mám telefon v kapse, tak se snad stačí jen otřít o ten telefonek a už se to zvedne samo? Nebo jak to funguje na tomto telefonu zamykání kláves a zvedání hovorů... Děkuji
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Vyzkoušej třeba Pocketshield,zamyká klávesy a přijmutí hovoru můžeš třeba udělat pohybem(viz v natavení programu)a po spuštění jde nastavit čeština.
No vyzkoušet nemůžu, protože ho nemám... Zajímá mě jak je toto vyřešené bez jakýchkoliv prográmků
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Vyzkoušet si můžeš,najít na google a stahnout trial verzi.Bez prográmků si tvůj problém asi nevyřešíš.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
U Etenu byla tato fce v nastavení baterky.
to mahon:
vyzkouset to nemuze, nebot jak pise teprve chce HD koupit a predem se pta jak je to vyreseno
To Jurka:
Je to vyreso pusuvnikem na displeji. Posunutim na jednu stranu hovor prijmes a posunutim na druhou odmitnes. Zaroven lze hovor prijmout i klavesou zvednuteho sluchatka a odmitnout klavesou pro polozeneho sluchatka ( obe jsou pod displejem )
vyzkouset to nemuze, nebot jak pise teprve chce HD koupit a predem se pta jak je to vyreseno
To Jurka:
Je to vyreso pusuvnikem na displeji. Posunutim na jednu stranu hovor prijmes a posunutim na druhou odmitnes. Zaroven lze hovor prijmout i klavesou zvednuteho sluchatka a odmitnout klavesou pro polozeneho sluchatka ( obe jsou pod displejem )
-
PoolWolker
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S Duos ... Acer IconiaTab W510
Ahoj,
jasan že je to vyřešené!!!!
Protože ikdyž máš posuvník tak zelený a červený telefonek funguje!!!!
Ale používám na to EA Button plus a aby se mi hovor v kapse přijmul nebo odmítnul tak by se to tlacitko muselo zmačknout 3xrychle za sebou...což je v kapse málo pravděpodobné:-)
Takže vyřeseno:-)
jasan že je to vyřešené!!!!
Protože ikdyž máš posuvník tak zelený a červený telefonek funguje!!!!
Ale používám na to EA Button plus a aby se mi hovor v kapse přijmul nebo odmítnul tak by se to tlacitko muselo zmačknout 3xrychle za sebou...což je v kapse málo pravděpodobné:-)
Takže vyřeseno:-)