zdravím,
jaké jsou aplikace pro GPS navigaci, jak placené, tak i volné dostupné? Popřípadě jaké aplikace používáte? A jak je to s dostupností map?
dík
WM 6.5 a GPS aplikace
WM 6.5 a GPS aplikace
Aplikací je celá řada (mrkni na téma GPS tady na fóru). Namátkově mě napadne iGo 8, TomTom Navigator, Dynavix, Smartmaps, Garmin, CoPilot 8... tyto jsou všechny placené, i když HTC v nových zařízeních zdarma nabízí 15 denní trial verzi CoPilotu, což je myslím férové. Tyhle programy jsou funkční na Pocket PC (zařízení s dotykovým displejem), na smartphone platformě funguje tuším jen TomTom a ještě to není úplně ideální. Co se týče mapových podkladů, tak ani u jednoho programu si nemyslím, že by byl nějaký problém s pokrytím ČR a Evropy. Všeobecně mapové podklady jsou dnes už velmi vyspělé.
WM 6.5 a GPS aplikace
Díky, mrknu. Právě přemýšlím o koupi HTC a právě kvůli té 15ti denní trial verzi se poohlížím po něčem podobném. Já se v této problematice teprve začínám orientovat, tak jsem nevěděl, jestli třeba Garmin (i třeba placený, nebo cracklý) bude fungovat na PocketPC (třeba nějaký to HTC...
).
Co se týká map jsem myslel, že každý výrobce SW pro navigaci má mapy ve svém formátu, ale podle toho, co píšeš, to vypadá na nějaký standardní formát map, což je fajn
Co se týká map jsem myslel, že každý výrobce SW pro navigaci má mapy ve svém formátu, ale podle toho, co píšeš, to vypadá na nějaký standardní formát map, což je fajn
WM 6.5 a GPS aplikace
Výrobci mají mapy většinou ve vlastním formátu pro daný program, to zase nepočítej s tím, že by ti mapy z iGo běhaly na TomTomu, tak jsem to nemyslel. Bylo to bráno tak, že mapové podklady jednotlivým výrobcům dodává třeba NAVTEQ nebo TeleAtlas, a ti mají oba relativně dobré pokrytí.
WM 6.5 a GPS aplikace
dík takže mapy sehnat problém nebude a nějakej no trial software snad taky ne 
WM 6.5 a GPS aplikace
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, jak zprovoznit Copilot navigaci - trial verzi na Diamondu2 s WM 6.5? Snažil jsem se postupovat podle návodu na HTC stránkách a ztáhnul mapu od Copilota na kartu, přesto mi program stále hlásí, že nejsou instalovány mapy. Musím to nějak aktivovat ? Nemám s tím zkušenosti. Zkoušel jsem taky trial verzi od Navigonu, ta spustit šla. Pěkný den