EnergyROM HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » čtv lis 05, 2009 9:12

vam ty tlacitka dole nevadi? ja radeji zustal verny 21xxx rade...

ale porad resim problemy s baterii, proste se to chova nejak divne, asi mi odchazi baterie v HD :(

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

EnergyROM HD

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv lis 05, 2009 10:21

to spermosh:
mě už původní baterie odešla (po asi 3/4 roce intenzivního používání), originální jsem nikde nenašel, tak jsem nejdříve koupil v Sunnysoftu CameronSino, ale to je shit, jednou mě ji vyměnili, ale stejně není dobrá. Takže potom jsem obětoval peníze a koupil Mugen 1500 mAh. Maximální spokojenost - pochopitelně v rámci "nenažranosti" HDčka.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » čtv lis 05, 2009 10:42

Milan P.: tak to jsi me teda vubec nepotesil, ja si rikam, ze HD nemam ani rok, aby mi odesla baterka? zarizeni za 15k a baterka nevydrzi ani rok? kam to ten svet speje... :twisted:

o dalsi argument pro prechod na Androida vice...

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

EnergyROM HD

Příspěvek od marecek65 » čtv lis 05, 2009 16:24

2 tomkulitom:

vdaka, uz to stahujem

Uživatelský avatar
Demonicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: sob srp 22, 2009 10:02
Zařízení: BlackBerry 9810

EnergyROM HD

Příspěvek od Demonicus » sob lis 07, 2009 14:32

Zdravím, nahrál jsem tuhle romku http://hotfile.com/dl/16546010/0fc7c8b/ ... 5.rar.html" onclick="window.open(this.href);return false;, když chci ale dokončit instalaci "tap the screen..." a pak kalibraci,tak je zařízení hrozně pomalé - prostě kliknu na displej a třeba 10minut čekám na reakci, máte někdo nějaký nápad ?
Díky

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

EnergyROM HD

Příspěvek od Milan Pištělka » sob lis 07, 2009 16:28

ještě před tou kalibrací zkusit hard reset a když nic tak bude chyba v ROMce.

Uživatelský avatar
Demonicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: sob srp 22, 2009 10:02
Zařízení: BlackBerry 9810

EnergyROM HD

Příspěvek od Demonicus » sob lis 07, 2009 17:35

Super, taková banalita :) díky hadr reset pomohl.

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

EnergyROM HD 23088

Příspěvek od Mira96 » sob lis 14, 2009 23:01

Nemáte někdo tušení v čem se liší ROM Titanium 21864 (z 8.11) a 23088 (z 12.11)? Ptám se, pže jsem si 11.11. flashnul 21864 a opravdu se mi nechce po pár dnech absolovovat celou instalační proceduru znovu (na XDA-Dev píšou pouze o verzi 23081). Dík za odpovědi.
PS: Všimli jste si, že v EnergyROMkách z poslední doby je zase rádio verze 13?

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

EnergyROM HD

Příspěvek od marecek65 » ned lis 15, 2009 9:57

2 Mira96:

to cislo znamena oznacenie jadra WM. Ta novsia verzia je viac menej testovacia, pre stabilitu odporucaju na XDA jadro 21864. Sucastou instalacky energy rom nie je radio, das si tam ake chces.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » ned lis 15, 2009 14:31

nezanedbatelny rozdil je v umisteni ovladacich tlacitek - verze 23xxx maji tlacitka dole, coz mi extremne nevyhovuje teda

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

EnergyROM HD

Příspěvek od Mira96 » ned lis 15, 2009 18:32

Dík za odpovědi - ušetřily mi práci s novou instalací. Na tlačítka dole jsem už také narazil, a největší problém pro mně byl jak zavřít např. Total Commander - nebylo čím, obvyklý křížek nahoře najednou chyběl, a spodní tlačítka zmizela. Dál jsem už neexperimentoval.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

EnergyROM HD

Příspěvek od Lemmy » pon lis 16, 2009 7:48

Me naopak tlacitka dole vyhovuji, ale vadi me, ze u techto verzi nefunguje HTC volume control a vetsinou nefunguje uplne dobre task manager. Jinak co se tyka Total commanderu, tak jeho nova beta verze problem s chybejicim krizkem na zavreni resi....

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Shooter » ned lis 29, 2009 23:27

Cau, mam takovej problemek s HTC Album. Neni to asi nic novyho, ale nejak sem se nemel k tomu se zeptat :). Proste a jednoduse mi to v HTC albu(seznam vsech fotek) ukazuje kazdou fotku 2x. Je nejaky reseni?
Diky :)

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

EnergyROM HD

Příspěvek od barberry.pha » pon lis 30, 2009 10:04

ja to udelal tak ze kdyz najedes do alba ... vlevo dole v albums jsem si nastavil storage card/100media (fotky s fotaku) a kdyz se mi ta slozka ukazla v albumu tak jsem v menu (vpravo dole) zadal set album as favorite :) a prestalo se mi to ukazovat dvojite :)

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

EnergyROM HD

Příspěvek od marecek65 » pon lis 30, 2009 16:03

to all:
Mam energy rom photon z 28.10. Ide dobre, iba neviem prist na to, ako naucit dialer fungovat v landscape mode. Ked manualne si nastavim hd v landscape mode a spustam aplikacie, vsetky su v pohode iba ked spustinm dialer, tak ten nabehne v portrait mode. Ked dialer manualne prehodim cez dlhe stalecenie buttom tak skoci do landscape ale skin nabehne zase v portrait mode. Starsie verzie energy s tym nemali problem. Neviem ci to je bug, alebo staci niekde v registroch prepisat hodnotu. Skusal som nastavit aj automaticke otocenie cez white list v registroch, ale nie je to dobre. Raz to prehodi a inokedy nie. Ked telefon mam v aute v drziaku tak to automaticky neprehodi, musim ho otocit na vysku, potom naspat na sirku az potom sa pretoci. Skratka, je to blbe. S romkou som spokojny, len keby mi tento landscape mod fungoval. Tento mod pouzivam pri navigacii, ked mi nekto vola alebo ja chcem telefonovat, tak je to super prehladne.

Vopred dakujem za radu.

Marecek

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Shooter » pon lis 30, 2009 16:27

to Barberry: aha :) chytre reseni oklikou.. takovy mam rad :) diky

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

EnergyROM HD

Příspěvek od Mira96 » úte pro 08, 2009 21:05

Položím zde podobnou otázku jako nedávno:
Máte někdo nějakou znalost o nových EnergyROM z řady 280xx :?: Pozoruji, že z Energyho vypadne co týden nová. Děkuji za Vaše odpovědi.

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

EnergyROM HD

Příspěvek od Trexi » úte pro 08, 2009 23:22

Můžete sem někdo prosím hodit nějaký funkční link, kam Energy hází svoje nové ROMky?
Na Miriho (a dříve Duttyho) jsem checkoval htcpedii, ale tam Energy svoje ROMky asi nehází. Na xda-dev. mi to stále hází "Bad Gateway".

Rád bych vyzkoušel i nějakou ROM od Energyho.

Díky!

-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 09, 2009 11:11) --

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562952" onclick="window.open(this.href);return false;

kdyby někdo hledal ten link

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

EnergyROM HD

Příspěvek od Mira96 » čtv pro 10, 2009 21:25

Energy dává své romky sem:

Kód: Vybrat vše

http://hotfile.com/list/112683/ddbccca

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

EnergyROM HD

Příspěvek od magnat » čtv pro 10, 2009 23:42

v ziadnej verzii mi nedokaze spravne nastavit operatora (siet)
vzdy mi to ukazuje T-Mobile, hoci mam O2
ak si chcem nastavit siet rucne, tak mam na vyber iba z T-Mobile alebo Orange (O2 proste nepozna :???: )

ten isty problem mam aj s romkami od MaryOne a Miri
a zasa romky od Dutty, XannyTech... detekuju O2 bez problemov

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů