Marketplace

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Phar
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Marketplace

Post by Phar »

Zdravim,
tak jsem si zkousel stahnout par aplikaci z novyho Martkeplace. Nekolik vyzkouseno, kvalita tech freewaru co tam je nic moc atd., vetsinou demoverze.... ale k veci. Telefon mam nove po Hard resetu, znova jsem vse nakonfiguroval a nasel jsem zajimavou a otravnou vec v Marketplacu.

V zalozce Moje aplikace/Pripraveno k instalaci v MP mam ulozeny vsechny aplikace co jsem zkusil a uz davno smazal, netusite nekdo jak je ze seznamu co je ulozen v marketplacu vymazu? Vzdy kdyz chci zkusit nejakou novou, tak to otravuje, ze mam pripraveny ty stary k instalaci. Hledal sem temer vsude, ale za boha nemuzu najit jak je vymazat definitivne.

Predem dekuji za radu.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Marketplace

Post by Jiří Hrma »

Mám pocit, že to nejde (a taky mi to docela vadí). Třeba se tahle možnost objeví v dalších verzích nebo alespoň na webovém rozhraní, uvítal bych to alespoň těch freeware programů. U placených to chápu, tam by si pak asi člověk po smazání musel program koupit znovu.
Phar
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Marketplace

Post by Phar »

Presne tak, vadi to u freeware aplikaci ktery clovek proste zkousi a zkousi. U placeny je to na druhou stranu vyhoda.

Trosku jsem hledal na netu a asi fakt to nejde a vadi to vic lidem:

http://social.microsoft.com/Forums/en-U ... 6e2479cd68" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”