HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » pát lis 13, 2009 11:17

no je to primarne urceno pro HD ale fungovalo mi to i u TD2 .. tak to pujde treba i u HD2 .. pritelkyne ma mda compact V a tam jsem to nenasel .. tady to je :
Jděte na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL a zde nastavte pro položku DisableSMSWakeUpEvent hodnotu na 0. Původní hodnota je 1.
mi to funguje bez problemu :)

miky123
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte led 20, 2009 20:30

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od miky123 » pát lis 13, 2009 11:30

tak jsem to vyzkoušel,zvuk žádnej, jen se rozsvítí dispej a ukaže, že přišla SMS. :-)

jiribar
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát lis 13, 2009 9:28
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jiribar » pát lis 13, 2009 11:49

To "jacek" : diky za pomoc

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » pát lis 13, 2009 12:44

To jiribar : přemýšlím, s čím jsem ti pomohl :???:
tady je link na XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=581815" onclick="window.open(this.href);return false; , kde o taskmanageru v HD2 diskutují.

jiribar
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát lis 13, 2009 9:28
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jiribar » pát lis 13, 2009 13:24

To jacek: Dekoval jsem za upozorneni. Jinak diky za odkaz, ale jak narvat znacku do horni listy jsem z toho strejne nepochopil, a tak mam zastupce alespon dole. Pokud to ale neni tajemstvi, nejen pro mne, napis prosim postup. Budu ti vdecny, diky

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Pistolník » pát lis 13, 2009 14:11

To Radek Hulán: Z obrázku to moc nepoznám, dělám úpravy registrů přes Total commandera. Jakou hodnotu za jakou mám změnit, abych dostal tu češtinu?
A trošku z jiného soudku. Odkud máš ty krásné ikonky v taskbaru na Touch HD? (viděl jsem to na printscreenu při polemice o facebooku). Díky moc.
P.S.: Jirko, vyřešil jsi už to zobrazení českých znaků v mailech? ;-)

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » pát lis 13, 2009 14:30

Na 1GHz CPU je to jedno. Nainstaloval jsem HTC Task Manager, max pohodlí, a žádné zpomalení nepozoruji.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od YAMATO » pát lis 13, 2009 14:39

jacek píše:Aha, jak píše Dutty, důvod proč je HTC task manager vyřazen je ten, že ROMka běží rychleji......
Není to tak dlouho co byl za tohle vysmíván iPhone. Kam ten WM směřuje :roll:

Žabža
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: úte čer 23, 2009 15:12
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Žabža » pát lis 13, 2009 14:47

S češtinou fakt nefunguje zvuk u SMS. I když jsem dal DisableSMSWakeUpEvent na 0. Že by zase anglicky?

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Kulík » pát lis 13, 2009 14:49

Yamato: Task manažer v HD2 samozřejmě nechybí, je pouze jen hůře dostupný (V Sense Nastavení, Další - jiná nastavení). HTC task manažer údajně hůře hospodaří s pamětí a tím zpomaluje Sense, možná to je poznat na HD, ale na HD2 tedy rozhodně ne.

Žabža
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: úte čer 23, 2009 15:12
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Žabža » pát lis 13, 2009 14:50

Co by se hodilo, by asi byl český slovník T9. Myslím že by výrazně ubylo překlepů.

pato777
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 12, 2009 16:20
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pato777 » pát lis 13, 2009 15:14

Neviete ako editovať v HTC Sense zoznam kategórií? Keď chcem vytvoriť nový Appointment, tak mám k dispozícii iba zopár preddefinovaných kategórií. Keď kategóriu zmením (napr. v Outlooku), tak mi ju pri zobrazení Appoitmentu správne vypíše, ale keď dám Edit, tak je tam None.
Obrázek

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » pát lis 13, 2009 15:19

Žabža píše:Co by se hodilo, by asi byl český slovník T9. Myslím že by výrazně ubylo překlepů.
Funguje: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 05#p104481" onclick="window.open(this.href);return false;

Žabža
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: úte čer 23, 2009 15:12
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Žabža » pát lis 13, 2009 15:41

Dík, s T9 se psaní podstatně zlepšilo.

-- doplnění předchozího příspěvku (pát lis 13, 2009 16:48) --

Taková zajímavost okolo počasí. Když ho mám připojený přes drát, tak po aktualizaci počasí se jako město objeví naše "vesnice". Ale nestavit jí jako sledované město nejde - nejblíž je Praha nebo Plzeň. Z hlediska počasí to je skoro jedno, ale je to zvláštní.

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » pát lis 13, 2009 18:00

Zkusil jsem používat Copilot Live 8, navigaci předinstalovanou na HD2, a není to vůbec špatné. Úžasná je rychlost té navigace, naplánoval jsem si cca 450km dlouhou trasu a při přejezdu odbočky se přepočítala nová trasa během desetin sekundy (!). Neuvěřitelné. Na zařízení jsem nahrál celou mapu Evropy, cca 1.9GB. Má to i zdarma stažitelné upozornění na radary v celé EU a vlastní POI se dají načítat ve formátu TomTom (OV2).

Jediné co mi drobně vadí je zobrazování pouze 2 údajů o cestě (třeba jen aktuální rychlost a počet km do cíle, ale už ne čas do cíle), ale to by asi řešil nějaký skin.

Celkově moc pěkná navigace, která je nativně na HD2. Mapy se dají mimochodem aktualizovat přímo v zařízení, stejně tak aplikace samotná, existuje k tomu ale i aplikace pro PC.

Fix u GPS je během jednotek sekund, pozice na silnici přesně odpovídá pozici zobrazované na mapě, není tam žádný delay. GPS je opět velice citlivá (jako u HD), má fix v pohodě i v místnosti.

st.marek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát lis 13, 2009 21:56
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od st.marek » pát lis 13, 2009 22:09

Mám problém se zobrazením owner name. Vyzkoušel jsem už přepsání HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Owner\Hide z 1 na 0, to nepomohlo. Zkusil jsem i ten Owner_WM65_HTC.cab, ale taky bez úspěchu. Po resetu se nikde, tedy ani na Start/Settings/Personalize položka s Owner name neobjevila. Nedokáže někdo poradit co s tím? Díky.

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » pát lis 13, 2009 22:25

Záložka Settings, pak Menu a All Settings (původní nastavení z WM). Ve složce Personal to bude.

st.marek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát lis 13, 2009 21:56
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od st.marek » pát lis 13, 2009 22:58

A je to. Jak jednoduché, jsem lama, to menu dole v Settings jsem nepobral. Moc děkuju. Jinak je to opravdu skvělý stroj.

Uživatelský avatar
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: ned říj 26, 2008 9:52
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od flatliners » sob lis 14, 2009 9:54

to Jiří Hrma:jak to vypadá s recenzí?díky

Mautinek
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: ned srp 16, 2009 16:03
Zařízení: HTC HD2, iPhone 4S
Bydliště: Brno

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Mautinek » sob lis 14, 2009 11:16

flatliners: na twittru se včera Jirka zmínil, že recenze by měla vyjít v průběhu dneška

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů