windows mobile 6,5
windows mobile 6,5
Nevíte náhodou někdo, jak ve WM 6.5 přinutím telefon, aby mi ukazoval jen kontakty v telefonu ? Ve WM 6.1 jsem zadal filtr na pouze kontakt v MT a bylo, když to udělám ve WM 6.5 tak se to sice funguje,ale jenom do té doby než kontakty zavřu. Po té se ten filtr vypne.
windows mobile 6,5
Nainstalova TD2 Tools (sucasna verzia je 2c) z XDA a tam vypnut polozku SHOW SIM CONTACTS.
windows mobile 6,5
Ahoj, poradí mi někdo, kde se nastavuje vlastník telefonu? Nemůžu to v té nové verzi najít.
windows mobile 6,5
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 1&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
windows mobile 6,5
Zdravím Vás, po nainstalování nové oficiální ROM od Sunnysoftu a instalaci češtiny mi telefon pokaždé, když přejdu na záložku Dnes ukáže na hodinách čas o jednu hodinu a dvě minuty nižsí a následně ho přetočí. takže při práci s telefonem mi každou chvilku přenastavuje čas na úvodních hodinách. Např. při odemčení telefonu, při zesílení/zeslabení, při zobrazení SMS a pod. Nevíte někdo čím by to mohlo být, případně jak to odstranit? Díky.
windows mobile 6,5
díky, pomohlo to, ale přestali mi fungovat tlačítka zesílení a zeslabení a telefon nejde zamčít 
windows mobile 6,5
aku verziu manily mas ?
windows mobile 6,5
Topaz_HTC_WWE_EastEurope_2.16.479.1 Windows Mobile 6.5
Manila v. 2.5
Manila v. 2.5
windows mobile 6,5
Super, už to chodí, díky.
windows mobile 6,5
Jinak to přeskakování hodin tam a zpět není chyba ale standardní animace manily (sense). Asi si soudruzi v HTC mysleli, že se to bude uživatelům zamlouvat.