Storm, nejspíš blokovaný

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
kokotc
nováček
nováček
Zařízení: Samsung i9195

Storm, nejspíš blokovaný

Post by kokotc »

čus mam jen takovou no ...přinesl mi kamoš BB-9500 a je celej vše česky vyčištěny nainstaleny...
ale žadnou zdejši sim kartu to nebere, je to prej z chorvatska , a Vodafon, když do toho šmiknu
svoji SIMkartu (tmobile) tak čislo mi to ukaže ,zpravy se stahnou ze simkarty, ale jinač to piše
Chybna SIM karta vypada to na odblovani na operatora..Nebo ma někdo lepši odpověď.
zatim dik.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Storm, nejspíš blokovaný

Post by ziminix »

Vypadá, že je blokovaný. Odblokovací kód můžeš koupit na eBayi, např. zde:
http://cgi.ebay.com/UNLOCK-CODE-FOR-BLA ... 35a42145de" onclick="window.open(this.href);return false;
zaky
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BB BOLD 9000

Storm, nejspíš blokovaný

Post by zaky »

Bež do menu - možnosti - možnosti upřesnení - sim karta - a na klavesnici napis MEPD - pokud ti u položky sít píše AKTIVOVÁNO tak je telefon na 100% blokovanej.

1) Odblokuješ pomocí MEP kodu - bud na ebay nebo zde: http://www.unlock-blackberry.com" onclick="window.open(this.href);return false; - mám s nimi velice dobrou zkušenost.

2)Můžeš zkusit odblokovat doma pomocí MFI - ,ale budeš muset pohledat na netu podporu pro 9500 STORMA.
( ještě na začátku roku měli problémy s modelem 8900,9000,9500,9530 - třeba se situace změnila )

3)Tzv. TURBOSIM kartou - vkládá se pod normální sim kartu - zabrání sim kartě předání info o operátorovi.Bud na ebay nebo se občas objeví na aukru.
kokotc
nováček
nováček

Storm, nejspíš blokovaný

Post by kokotc »

veliky DÍK jeto blokovany už to vidím!
u položky : Síť ....Aktivní jinač ostatni čtyři : Deaktivovano
kounu na Ebay ale nejsem tam registrovanej zatim...
Ale veliky DIK ,ještě mam možnost tady u nas mi nabizel odblok
v servisu za 1500 se mi to zda moc
jo a MFI sem našel stahnul nainstalil a vše podle navodu, ale nedařilo se mi vubec
programek se spustil ale psal že hleda a prd našel ...
asi sem něco robil blbě...
Konečně forum kde se piše o BlacBerry !!!! super super
zaky
přispěvatel
přispěvatel

Storm, nejspíš blokovaný

Post by zaky »

U nás v servisech jsou hajzlíci nenažraný - maj to šíleně předražený.

Jinak pokud budeš nechávat odblokovávat pomocí MEP kodu na netu - dej si pozor pro jakého operátora a zemi nabízí odblok.To znamená musíš si bejt na 100% jistej pro jakou zemi a operátora máš telefon blokovanej - v opačném případě zvol variantu tzv. " pro celý svět " - pokud ji bude dotyčný nabízet.

EDIT:
MFI: - jsou už dvě verze programu MML / 1.8.1.3 a 2.x.x.x / - hlavně je zapotřebí ještě stahnout kompletní MML adresář ( po rozbalení cca 1.4 GB - ten obsahuje mimo jiné i MFI soubory nutný pro odblok telefonu) takže po nainstalování programu - překopíruješ na disk ten MML adresář a přepíšeš puvodní po nainstalování programu.Pak je zapotřebí zkontrolovat a upravit soubor CONFIGURATION..... nesmíš bejt připojenej k netu pokud jsi neupravil cestu v souboru ...... atd - todle jsi všechno udělal?

PS:Pokud se rozhodneš vyzkoušet odblok pomocí MFI pamatuj - Vše provádíš na vlastní nebezpečí!!!!!
Je zapotřebí ještě stáhnou z netu a nainstalovat do PC - BLACKBERRY DESKTOP MANAGER 4.7 + OS pro BB 9500 ( multilangue - obsahuje češtinu ) - po odbloku bude telefon bez OS a je zapotřebí provést upgrade.
ziminix
VIP
VIP

Storm, nejspíš blokovaný

Post by ziminix »

zaky: Kdepak, nabízí odblokování pro všechny.
"Unlock Code for ANY Blackberry Phone"
A pokud by to nefungovalo, tak tihle prodejci ochotně vrací peníze, aby nedostali negativ.
zaky
přispěvatel
přispěvatel

Storm, nejspíš blokovaný

Post by zaky »

OK - kouknul jsem se pořadně ,ale nachápu proč si dává jako titulek odblok pro UK. / pokud ovšem nenabízí pouze odblok na sítě v USA a UK VODAFONE /

Pokud si přečteš co nabízí za služby tak tam uvádí : " Pokud váš telefon není od poskytovatele služeb USA, ujistěte se, že i .......... atd.

Při objednání píše že uvedeš typ telefonu a IMEI - ale už neche uvest pro jakou zemi a operátora máš telefon blokovanej!!!!

"Unlock Code for ANY Blackberry Phone" - Odblok pro jakýkoli telefon Blackberry - a ty máš dole uvedený ale o zemi a operatorovi ani zmínka.

Want to unlock your phone to any network? - Chcete odblokovat telefon na všechny sítě? ( USA ? ) - za 7 USD a naký drobný.
ziminix
VIP
VIP

Storm, nejspíš blokovaný

Post by ziminix »

"If your phone is not from a USA Service provider, make sure to also provide us with the country and service provider it is from."

Pořád si stojim za svym :o)
zaky
přispěvatel
přispěvatel

Storm, nejspíš blokovaný

Post by zaky »

Hmmmm - mohli by jsme pokračovat a dohadovat se do nekonečna - já si taky stojím za svým :tlem:

------- Odpověd dostal a má telefon na 100% blokovanej - třeba se rozhodne a zaplatí odblok za oněch 7USD. ------
A pak nás rozsekne :wink:
kokotc
nováček
nováček

Storm, nejspíš blokovaný

Post by kokotc »

ještě jeden dotaz po tom zadani mepd kodu
bude BB-9500 už odbloknutej napořad ??
i když potom někdy v budoucnu přez BB-desktop udělam upgrade vnitřniho softu
zaky
přispěvatel
přispěvatel

Storm, nejspíš blokovaný

Post by zaky »

Jasně napořád - mužeš potom v klidu udělat upgrade OS.
kokotc
nováček
nováček

Storm, nejspíš blokovaný

Post by kokotc »

Čus panové tak Super služby a perfektni rady se tu davaji !!!!!!!!ANO ANO !!!
Použil jsem http://www.unlock-blackberry.com/" onclick="window.open(this.href);return false; a objednal jsem v ponděli asi
v 19hod a do večera jsem měl odpověd, a dnes dopoledne jsem obdržel
kod a dalši BB-9500 je funkčni. Jede mě na tom T-mobile.
Znovu DIKY DIKY jsem nadšen!! Opravdu to funguje a rychle !! SUPER !!!
Odblok na všechny sitě : 34,99 dolaru (lepči cena než euro)
čili : 615,11 Kč
A hotovka !!!! :-D :-D :-D
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

Storm, nejspíš blokovaný

Post by Daidalos »

Zajímavé jak se ty ceny liší,mně odblokování HTC Fuze stálo 70 kč :-D
bagrik111
nováček
nováček
Zařízení: blackberry 9500 Storm

Storm, nejspíš blokovaný

Post by bagrik111 »

Zdravim mam takovej problem, mam BB 9500 Storm a uz jsem si koupil dva kody na odblokovani pres EBAY a porad nic, prvni je ten co tady byl doporucenej pres ebay a druhej http://cgi.ebay.com/Unlock-Code-For-Vod ... 895wt_1165" onclick="window.open(this.href);return false; (u druhyho mi prisla cela sada kodu, ani jeden nesel) mobil je vodafone, ale po zkusenostech s vkladanim kodu uz zacinam pochybovat, ze je z UK, i kdyz by mel byt,,, mam uz jen tri pokusy, co byste mi tak nekdo doporucil, co bych mel tedka delat. Diky moc za odpoved, uz jsem z toho fakt nestastnej
zaky
přispěvatel
přispěvatel

Storm, nejspíš blokovaný

Post by zaky »

ALT+CTRL+H a mrkni se na ID dodavatele - je tam 3-místnej kod,podle něj by se dalo orientačně zjistit pro jakou lokaci byl telefon určen - VODAFONE UK /kod 120 /.

1) Bud jsi špatně zvolil lokaci při odbloku , špatně zadán IMEI kod - nebo jednoduše máš smolika špatně zaslaný kody / požaduj peníze zpět - otázkou zůstáva jestli se jich domůžeš /

2) Nechat znovu odblokovat pomocí MEP kodu třeba zde : http://www.unlock-blackberry.com/" onclick="window.open(this.href);return false; - jsou s nimi dobré zkušenosti

3)MFI

4)Turbo SIM

5) Prodat

Nic víc už udělat nemůžeš.
kokotc
nováček
nováček

Storm, nejspíš blokovaný

Post by kokotc »

čus bus jenbych doporučil jak sem už pisal..http://www.unlock-blackberry.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
tam to je v pohodě sice ne za 9dolaru ale 35 ale jen zvoliš jmeno emajlovku jakej BB
a další řadek vybereš že Network not listed to znamena odblok na všechny sitě
apak zaplatit prez PAYPAL no prijdou ti mejly že seš registrovanej na jejich stranky
tak se tam prihlasit a tam ti prijde kod i s navodem
a ještě tady info jak nato http://www.youtube.com/watch?v=l0fWf5UoF6E" onclick="window.open(this.href);return false;
bagrik111
nováček
nováček

Storm, nejspíš blokovaný

Post by bagrik111 »

IMEI jsem kontroloval snad bambilionkrat a kody taky, jak prosimte myslis ALT+CTRL+H... mi neni nejak jasny, jak mam neco udelat na tom telefonu :D dik
zaky
přispěvatel
přispěvatel

Storm, nejspíš blokovaný

Post by zaky »

Zmáčkneš na klávesnici klavesy CTRL ( držíš zmáčknutý ) a k tomu klávesu ALT ( držíš zmáčknutý ) a k tomu klávesu H
Vyskočí ti menu ID a na řadku ID DODAVATELE budeš mít ten 3-místnej kod.Pro Vodafone UK by měl být 120.
To jenom pro kontrolu lokace telefonu.
bagrik111
nováček
nováček

Storm, nejspíš blokovaný

Post by bagrik111 »

mne je jasny, jak se macka vic klaves najednou :D ... ale ja takovy klavesy vubec nemam :D a nastavenou mam uplnou klavesnici ... to je 9500, nemyslis 9000 bold s hardw. klavesnici ???

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 12, 2009 17:44) --

jo tak jsem to zjistil zpusob jak se k tomu dostat ( bylo to trosku vic jinak :P ) a je to 120, neda se neco jak preflashovat nebo prehrat sys. abych tam mel vic, nez tri pokusy na MEPD kod, s tim se mi totiz nechce jit zase do nejakejch kodu, aby se mi pak vysral a MFI porad na na 9500 nejde :(
zaky
přispěvatel
přispěvatel

Storm, nejspíš blokovaný

Post by zaky »

Jasne - kazdej ty klavesy nazyva jinak :grin:
Pokud se ti uz nechce do unlocku přes MEP kod tak jedine TURBO SIM - vlozí se pod normální sim kartu a telefon je odblokovanej - karta zabrání předání info o operátorovi v telefonu ( nevýhoda je že pokud kartu odstraníš telefon bude blokovanej )
Post Reply

Return to “Systém, aplikace a hry”