Problém s Activesync

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Post Reply
Bubocz
nováček
nováček
Zařízení: HTC P3300

Problém s Activesync

Post by Bubocz »

Mám tento mobil týden a dostal jsem se nyní k problému, který jsem zatím nedokázal překonat.

Omnii primárně připojuji k firemnímu notebooku a tam mi AS funguje s jedním háčkem, který jsem objevil včera a dostanu se k němu. V pondělí jsem chtěl nastavit synchronizaci s druhým počítačem doma a tady jsem zatím neuspěl. Active sync naběhne, nastavil jsme partnerství a čekal na start synchronizace, ale nějak to "umřelo" a na nové pokusy o připojení Omnie k PC to nereagovalo a pomohl až restart.

Zkusil jsem proto v nastavení "Připojení k PC pomocí USB" vypnout volbu "povolit rozšířené funkce sítě", jak jsem to měl dříve u svých HTC, a znovu to začal na domácím PC zkoušet. Synchronizace začala skoro hned, ale po chvíli bylo vidět, že mobil přestal synchronizovat, odpojil se a začal se připojovat přes GPRS a následně se po chvíli odpojilo AS na počítači. :-(
Takto jsem to zopakoval několikrát a neúspěšně, synchronizaci s druhým počítačem jsem zatím nerozchodil.

A teď zpět k tomu háčku - na mém firemním notebooku se to chová stejně :-(, tj. při vypnutí rozšířených funkcí sítě se synchronizace vždy rozpadne, zatímco při zapnutých rozšířených funkcích (jak je to defaultně nastavené) to funguje bez problému...

Máte někdo podobnou zkušenost? Funguje vám AS s vypnutou rozšířenou funkcí sítě či synchronizace s dvěma počítači?
pydevil
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Problém s Activesync

Post by pydevil »

ahoj,
mel sem problem ze v praci sem se napichnul a mobil byl hned pripojen
prisel sem domu, spojil dratem a ActiveSync nenalezl zarizeni... a pak zurivost =D

POMOHLO MI VYPNOUT SI DOMA FIREWALL =)
Bakllazaan
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 4S

Problém s Activesync

Post by Bakllazaan »

Prosim vás,..jak lze nastavit a konfigurovat Outlook abych mohl konečně kontakty zálohovat přes Windows mobile?
Post Reply

Return to “Samsung OmniaPRO”