HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
Vlasta_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř úno 18, 2009 22:58
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vlasta_CZ » úte lis 10, 2009 21:28

Tak to by nebylo vubec spatne, spise naopak. A to pri mensi kapacite baterie o proti HD...

stannanek
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pon lis 09, 2009 17:55
Zařízení: HTC HD2/16GB, PDA ASUS 639

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od stannanek » úte lis 10, 2009 22:12

Už nezdravím, asi nikdo z majitelů neví, zda jde vypnout odesílání a přijímání dat jako na zatraceném iPhonu. No, nic, asi si to zjistím až ho koupím. :-D

fan
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob lis 07, 2009 22:20
Zařízení: TYTN

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fan » úte lis 10, 2009 22:22

zkoušeli jste někdo přehrávat nějaké HD video? jak se to chová, neseká se? je přehrávání plynulé, lze posouvat bez prodlev?
Diky

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » úte lis 10, 2009 22:28

stannanek: Ano, mělo by to jít třeba přes univerzální aplikaci Modaco NoData, která dokáže deaktivovat připojení. Případně lze v záložkách počasí, twitter, akcie vypnout automatické stahování dat + vypnout automatické stahování o pozicích GPS družic, pak by se telefon neměl nikam připojovat.

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 200
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od mlndsk » úte lis 10, 2009 22:43

Nevim jaky build manily ma finalka, ale u "shipped" byl problem treba s tim, ze pri prejeti pres twitter tab se to i s vypnutym syncem pripojilo na net, opravila az dalsi verze, kterou mozna finalka nema.

Spolehlive resi pouze nodata.

jirkakoutny
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned zář 27, 2009 12:41
Zařízení: FSC Loox N560

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jirkakoutny » úte lis 10, 2009 22:48

Včera škrábali po displeji, dneska se podívali na vnitřnosti: http://pocketnow.com/hardware-1/htc-hd2 ... uts-posted" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 10, 2009 22:48) --

Jinak co se týká výdrže baterie mrkněte k Xmoo na Twitter: http://twitter.com/Xmoo" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » stř lis 11, 2009 19:57

Po celém dni pracovního používání a cca 30 minut navigace bez nabíječky v autě baterie na 60%. To považuji za dobré. Dva dny práce vydrží.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » stř lis 11, 2009 20:18

Zde vedou diskusi o pomalosti oficiální ROM ve srovnání s předprodukční verzí : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582921" onclick="window.open(this.href);return false;

lnadeb
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: úte pro 02, 2008 17:44
Zařízení: HTC Touch HD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od lnadeb » stř lis 11, 2009 20:57

Video, na kterém škrábali na displeji vším možným je jako skutečnost nebo je to nějaká oblbovačka lidí?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » stř lis 11, 2009 21:01

mlndsk: Tady s tím připojováním na twitter záložce není problém. Pokud je to vypnuté, opravdu se to nepřipojí.

jacek: mě ta rychlost přijde stejná, měl sem v ruce 2x prototyp HD2 (a pokaždé s jinou předprodukční verzí ROM) a nepřijde mi, že by byla ta prodejní ROM nějaká pomalejší. Všiml jsem si, že ve finální verzi nefunguje multitouch zoomování v HTC Album při přehrávání videa, to v předprodukční verzi šlo a velmi plynule. Sice je pravda, že k normálnímu používání zoomování ve videu není potřeba, ale vypadalo to docela zajímavě. Ale však oni to borci na Xda-developers rychle vyřeší ;) už aby byl HardSPL unlock.

cego
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:20
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Brno

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od cego » stř lis 11, 2009 21:19

Jiří Hrma píše:cego: Přehrávání videa s max. podsvícením
Myslel jsem právě tu výdrž při běžném používání.. Už se těším na recenzi, snad to v tu sobotu vyjde :) ...?

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pretorian » stř lis 11, 2009 21:45

moznaje to trosku offtop ale i tak se tu zeptam mam HD2 + BT stereo HF od sonyericsson lze nejakou aplikaci prinutit nahravat v alikaci dikatfon a podobne pres mikrofon v Bt stereo HF ? jde o neco jako Bluetooth stenici predem ik za odpovedi 8-)

martinf
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: stř lis 11, 2009 22:23
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od martinf » stř lis 11, 2009 22:45

Taky přidám pár informací:
HD2 mám 24 hodin a zatím jsem spíš příjemně překvapen. Kupoval jsem ji naslepo, prostě jsem ji chtěl....
Psaní textu: mám štíhlé prsty a přesto je to, hlavně zpočátku, problém. Pánové s rukama jako lopaty budou mít dost problém. Dá se to vydržet, problém nastává v momentě, kdy musíte zadat heslo a zobrazují se jen hvězdičky. sice na na chvíli objeví stisknutá klávesa, ale je to mžik. Možná to jde nastavit, ale to jsem zatím nezjistil, kde.
Zprovoznění telefonu je fakt jednoduché. Jestliže máte kontakty v outlooku, je to otázka 5 minut. Wifi, operátor, vše velmi jednoduché a funkční.
Co mě teda míchne je, jak jsou programy nasulcované v jednou adresáři bez možnosti nějakého roztřídění. Sice to řeší hezká aplikace od SPB - Mobile Shell. Ale má to své mouchy a mě to např. neumí zobrazit celou SMS.
Aby to bylo opravduvychytané, bude to chtít dost aplikací třetích stran.

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » stř lis 11, 2009 22:51

Programy se dají třídit - akorát to zabere času... Musíš si vytvořit adresáře v /Windows/Start menu/Programs. Průser je jejich řazení. Lze je jen přesunout dolů anebo nahoru, takže musíš začít s posledním programem, přesunout jej nahoru, pak druhým, atd. A aby to nebylo tak jednoduché, tak přesun aplikace nahoru v adresáři jej přesune opticky do "root" složky, i když je fyzicky v pod-adresáři. Je to fakt šílený opruz, práce na desítky minut. Ale dá se.

A pak to vypadá třeba takto - pár adresářů a v nich vše tříděno dle mých preferencí:

Obrázek

Žabža
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: úte čer 23, 2009 15:12
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Žabža » stř lis 11, 2009 23:18

V takových chvílích si vždycky říkám, jestli s tím ti vývojáři a designeři někdy zkusili vážně pracovat.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv lis 12, 2009 9:30

Ve vývojové větvi ROM 6.5.1 (to je ta s tlačítkama dole) je už řazení vyřešeno stylem "Drag and Drop".

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv lis 12, 2009 10:36

Milan Pištělka: To se objevilo i v neofiko WM6.5 ROM, ne jen v té 6.5.1 větvi, nicméně dokud nebude HardSPL, abychom mohli flashovat neofiko ROMky, tak to na HD2 nevyzkoušíme :-)

edit: Přidal jsem nové téma HD2: Přehrávání videa (benchmarky + test. klipy ke stažení), kde naleznete výsledky benchmarků při přehrávání videa v CorePlayeru 1.3.6.

pato777
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 12, 2009 16:20
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pato777 » čtv lis 12, 2009 17:17

Mám zatiaľ dva postrehy:
  • pri písaní SMS nedáva v nasledujúcej vete veľké písmeno
  • nedá sa napísať Ľ. Namiesto toho je na klávesnici Ŀ
Nechápem, prečo tam dali micro USB konektor :-(
Inak je to zariadenie brutálne rýchle! Napr. taky iGO nabehne za cca. 8 sekúnd...

BTW, neviete ako nastaviť, aby pri písani e-mailu bol defaultne Language=Unicode (UTF-8)? Mám tam prednastavené Western European, a potom mi to urezáva diakritiku.

Uživatelský avatar
mcm59
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: sob srp 08, 2009 8:50
Zařízení: Galaxy S i9000

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od mcm59 » čtv lis 12, 2009 17:39

A máš v Start - Settings - Regional Settings nastaveno - Slovak?

cego
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:20
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Brno

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od cego » čtv lis 12, 2009 17:42

MicroUSB je tam proto, že se tak soudruzi výrobci dohodli! Ale to je přece dobře, ne?

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 hostů