Opera jako default pro html na disku

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Shaolin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Post by Shaolin »

Cau lidi, nevite, jak nastavit, aby se mi html soubory ulozene napr. na Storage Card oteviral v predinstalovane Opere mobile 9.5?
Protoze jsem mel na zkousku nainstalovanou opera mobile 9.7, tak se mi html oteviralo v ni. Na TD2 mi ale nefunguje landscape mod, tak jsem ji odinstaloval a ted se mi otevira html v IE - pro mne docela hruza. Zatim to resim, tak ze do address baru napisu plnou cestu souboru na disku a v Opere 9.5 to funguje dobre, ale je to otrava to tam porad psat.

Zkousel jsem ruzne postupy, ktere jsem nasel na webu: uprava registru nebo v opera:config nastavit operu jako default browser, ale nic nefunguje. Porad se to otevira v IE.

Nevite tedy nekdo, jak prinutit aby se html defaultne oteviralo v predinstalovane opere?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Divné, že to nejde ani přes registry, ale zkus to přes Resco File explorer (http://www.resco.net" onclick="window.open(this.href);return false;), ten umí nastavit asociaci pro různé typy souborů.
Shaolin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Post by Shaolin »

Tak jsem zkusil ten Resco Explorer, nastavil, aby se spoustela pozadovana opera a aby se spoustela pro tento typ souboru vzdy a uz to funguje i v obycejnem File Exploreru. Takze se to nekde prenastavilo a funguje to, jak jsem chtel. Koukal jsem do registru a tam se v :DEFBROWSER nic nezmenilo, tak nevim, kde se ta asociace nakonec nastavila.

No hlavne, ze uz to posloucha :grin:
Diky moc.
Post Reply

Return to “Aplikace”