Fólie na displej

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Post Reply
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

folie na displej

Post by Daidalos »

niky79 wrote: http://www.gadgetshieldz.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Docela zajímavé,ale podle mne to bude nějaký čínský podvrh.No nevím,ale já bych šel do Zagga. Jinak na kolik vás celkově vyšel Zagg i s poštovným?

No i když ten Gadgetz je jenom za 120 Kč,tak proč to nezkusit ;-) .
T-ba
nováček
nováček
Zařízení: DHD

folie na displej

Post by T-ba »

Světe div se, kvalitní fólie jsou na světě!!!
Brando už má na e-shopu a za 10 dolarů...
http://shop.brando.com/bw-ultraclear-ce ... 8d008.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jdu objednat!
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGSII

folie na displej

Post by Termiks »

Tak MNshop už má folii v nabídce, ale je to od firmy Screen Guard. Což mi moc neříká. Jo a zatím ji nemají skladem, píšou na cestě (mimo ČR). Od MNshopu tu mam do konce roku jdenu slevu na poštovný, tak jí prubnu :)

http://www.mnshop.cz/zbozi-2556-ochrann ... __cira.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Mají v nabídce i matnou...
Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel

folie na displej

Post by Tazz1 »

T-ba wrote:Světe div se, kvalitní fólie jsou na světě!!!
Brando už má na e-shopu a za 10 dolarů...
http://shop.brando.com/bw-ultraclear-ce ... 8d008.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jdu objednat!

jj, Brando je nej :-) . Také jsem už objednal...Brando za 10 dolarů i s poštovným ?? Pohádka :smile:
danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG G6

folie na displej

Post by danri »

Já už asi měsíc používám folii Vikuiti DQC-160 od 3M (ebay, aukro) a jsem s ní spokojen. 3M vyrábí velmi kvalitní výrobky tak si myslím že i ta folie dost snese.
Daidalos
smartstar
smartstar

folie na displej

Post by Daidalos »

Nad invisible shield prostě neni ;-),jinak mam taky docela pozitivní zkušenosti s konkurenčí Gadget shieldz (cena jen 130 i s poštou,zásilku dokonce po tejdnu přinesl kurýr),ale zatím bohužel na Pro nedělaj folie :-(
Medy
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

folie na displej

Post by Medy »

Pro ty kdo si objednali folii na http://shop.brando.com/" onclick="window.open(this.href);return false; a už jim přišla, jak dlouho to přibližně trvá od objednání? Díky
mvp
přispěvatel
přispěvatel

folie na displej

Post by mvp »

S Branda veci chodi cca 5 pracovnich dni ......

Invisible Shield je hodne spatna folie - je dobra jako kryci ale pro vyuziti klasickych funkci PDA , resp.pouzivani stylusu je nevhodna , nejen ze se na ni spatne pise , ale navic je za chvilicku znicena . Tvrzene Brando nebo Martin Fields jsou vhodnejsi .
Daidalos
smartstar
smartstar

folie na displej

Post by Daidalos »

Tak logicky není pro stylus.Bohužel s invisible shieldem zatím zkušenosti nemám.
Na současném TP používam gadget shield což je levná náhrada invisiblu.Po týdnu používání sem více než spokojen.Zobrazování displeje je sice horší,ale telefon nosím v kapse s klíči a sluchátky a na folii není ani stopy.
Navíc ochrání celý displej.Ovládání přes dotykáč je mírně horší,rozhodně bez stylusu i s ním se telefon ovládat dá bez problémů.. Brando je navíc jen na displej.
~Kocur~
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak

folie na displej

Post by ~Kocur~ »

mvp: musím tvému názoru odporovat. Invisible mám a nemám proti němu nic. Zhoršení kvality obrazu jsem nezaznamenal, to se stylusem, ano když po této fólii jezdíš stylusem trochu se promáčkne ale žádné rýhy po stylusu na fólii nemám. A to že je za chviličku zničená je podle mě totální blbost!! :!: Fólii mám už asi měsíc a vypadá jako nová. A že já jsem náročný, mobil nosím denně s klíčema v kapse, když s kámošema hraju venku basket nebojím se ho položit na beton i když do něj občas strčíme a on se projede trochu po betonu zatím je bez známek poškození. Nwm možná máš vlastní zkušenost, ale já zde říkám zase tu svoji
mvp
přispěvatel
přispěvatel

folie na displej

Post by mvp »

Az se naucis pracovat se stylusem a budes ho pouzivat (coz preci jen je primarni vyhoda a vlastnost PDA) budes vedet o cem mluvim ...... :-)
~Kocur~
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak

folie na displej

Post by ~Kocur~ »

Se stylusem už nějakou dobu pracuji a stejně nwm co myslíš.
jakub.prouza
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S6

folie na displej

Post by jakub.prouza »

Tak jsem šťastným majtelem OmniePRO a chtěl bych se zeptat pokud někdo z vás vlastní folii Brando tak jak jste s ní spokojení, zda nedochází ke zhoršení dotykových vlastností displeje atd. Dík :wink:
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

folie na displej

Post by ziminix »

Brando patří mezi nejkvalitnější fólie, takže snížení citlivosti displeje je neznatelné.
Grga Pitic
nováček
nováček
Zařízení: Samsung B7610

folie na displej

Post by Grga Pitic »

mvp wrote:S Branda veci chodi cca 5 pracovnich dni ......

Invisible Shield je hodne spatna folie - je dobra jako kryci ale pro vyuziti klasickych funkci PDA , resp.pouzivani stylusu je nevhodna , nejen ze se na ni spatne pise , ale navic je za chvilicku znicena . Tvrzene Brando nebo Martin Fields jsou vhodnejsi .
Fólii jsem objednal a zaplatil 24.10. dorazila dneska (13.11), takže s těmi 5 pracovními dny bych byl opatrný :) Navíc i při platbě tam mají napsáno, že dodání to Europe je 7-20 dní ;-)
Marek Hajn
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony

folie na displej

Post by Marek Hajn »

2JackalJackal:
Na shop.brando.com jsem taky nakupoval. Taky pomocí ČSOB Visa. Při platbě máš dvě možnosti platby Visa kartou.
Visa a Visa Debit.
Já mám embosovanou čipovku a když jsem zvolil Visa, taky to nešlo. Volba Visa Debit fungovala a folie je na cestě domů.
HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia Pro

folie na displej

Post by HADES »

Chystám se objednat fólii od Branda ale nevím kterou. Bude lepší Anti-glare nebo UltraClear?
Grga Pitic
nováček
nováček
Zařízení: Samsung B7610

folie na displej

Post by Grga Pitic »

HADES wrote:Chystám se objednat fólii od Branda ale nevím kterou. Bude lepší Anti-glare nebo UltraClear?
Mám od Branda tuhle

Item Code :SUCSP088600
Item :BW UltraClear Cellphone S/P (Samsung GT-B7610 OmniaPRO)

a zatím naprostá spokojenost (ale mám jí na telefonu zatím jen tři dny). Nezaznamenal jsem žádné zhoršení "viditelnosti" a ani zhoršenou reakci displeje při dotyku prstem či stylusem. Prostě zatím nabízí přesně to co jsem o dní očekával - s dopravou mě přišla na 13 dolarů (když jsem četl výše uvedené problémy při platbě kartou tak ještě upřesním, že se dá použít i PayPal)
HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia Pro

folie na displej

Post by HADES »

Tak jsem ji právě objednal, platba taky přes PayPal. Snad nebude kazit čitelnost displeje na slunci :)
Marek Hajn
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony

folie na displej

Post by Marek Hajn »

Já jsem od Branda objednal antiglare folii. Dneska dorazila, nalepil jsem ji na displej a jsem rád, že jsem objednal právě tuhle. Displej je matný, neleskne se, nezůstávají na něm otisky prstů. Zatím super.
Post Reply

Return to “Samsung OmniaPRO”