windows mobile 6,5
windows mobile 6,5
Pustil som Total commander, moduly potom registry a mam tam len HKCR, HKCU a HKLM. Mozes mi poradit? HKEY neviem najst.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
windows mobile 6,5
HKLM = HKEY_LOCAL_MACHINE
windows mobile 6,5
Dik, pomohlo mi to.
windows mobile 6,5
Ahoj lidi,JackalJackal wrote:Na českých stránkách HTC vyšla oficiální ROM pro náš region.
jsem trošku lama
Potřebuju polopaticky vysvětlit, co dostanu do svého Diamonda 2, když si stáhnu ze stran HTC ificiální upgrade na WM 6.5? Bude v češtině nebo v angličtině? Čtu tady o počešťování od Sunnysoftu, ale tenhle upgrade by snad mohl zachovat i češtinu, ne? Doplním, že mám češtinu oficiálně z prodeje a verzi paměti ROM 1.39.479.1 (47382)WWE a datum paměti 04/07/09
Možná jsem vedle jak ta jedle, proto prosím o shovívavost a hned mě nekamenujte
-
Aspire
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
windows mobile 6,5
Kdyz si stahnes novou ROM, pripojis sve HTC k pocitaci a spustis stazeny program. Ten ti naflashuje do tveho HTC novy operacni system WM 6.5 v anglictine. Za par dnu juknes na stranky sunysoftu a stahnes si pocesteni pro sve HTC.
-
wakkee
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
windows mobile 6,5
pridavam sa k Petr_K, tiez ma zaskocilo kolko pamate zozrala WM6.5. V podstate tam nemam skoro nic poinstalovane a nic spustene a volnych mam cca 65MB pamate.Petr_K wrote:Ale co mě zaskočilo, jak je málo volné RAM. Je to běžné a nebo dělám něco špatně? Zbývá mi 65,8 Mb - je to tak v pořádku? Byl jsem zvyklý, že u WM 6.1 jsem měl kolem 90 Mb, ale je pravdou, že jsem tam měl Jiříkovo Topaz Romku - 1.75.710.2 cz, která byla asi upravena a že nesežrala tolika RAM.
- iki1611
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond2
windows mobile 6,5
Ja som si to tiez vsimol, ale pouzivam SPB Mobil Shell a s nim tej volnej pamate je urcite viac.
Skus len vypnut HTC Sense a uvidis aky skok. Rozdiel asi tak 15MB.
Ja by som vsak chcel poradit s LED indikaciou pri prijati SMS / MMS alebo e-mailu.
Nastavenie "Flash light for" je neaktivne a neda sa zafajknut. Vo WM6.1 to islo.
Skus len vypnut HTC Sense a uvidis aky skok. Rozdiel asi tak 15MB.
Ja by som vsak chcel poradit s LED indikaciou pri prijati SMS / MMS alebo e-mailu.
Nastavenie "Flash light for" je neaktivne a neda sa zafajknut. Vo WM6.1 to islo.
-
Fighter4ever
- už mám dva příspěvky

windows mobile 6,5
Ahoj všem...
tak i já jsem dneska provedl upgrade na wm 6.5 a díky Bohu vše proběhlo v poklidu. Jakmile jsem ovšem chtěl doinstalovat češtinu od sunnysoftu tak mi to vyhodilo chybovou hlášku, kdy nevím jak tento problém obejít... neměl by někdo radu? Přikládám screen mého problému

tak i já jsem dneska provedl upgrade na wm 6.5 a díky Bohu vše proběhlo v poklidu. Jakmile jsem ovšem chtěl doinstalovat češtinu od sunnysoftu tak mi to vyhodilo chybovou hlášku, kdy nevím jak tento problém obejít... neměl by někdo radu? Přikládám screen mého problému

- iki1611
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond2
windows mobile 6,5
Musis splnat vsetky nalezitosti:
!!!LIMITATION!!!
PN: 99HHH009-00
(porovnaj s cislom na nalepke pod baterkou alebo na krabici)
ROM
Topaz_HTC_WWE_EastEurope_2.16.479.1 (oficialna ROM)
Windows Mobile 6.5
http://www.htc.com/cz/SupportDownload.a ... &dl_id=749
Ja som to vcera uploadol a ide to super.
Postup:
http://www.sunnysoft.cz/htc/sub/
!!!LIMITATION!!!
ROM
Windows Mobile 6.5
Postup:
-
Fighter4ever
- už mám dva příspěvky

windows mobile 6,5
Tak kdybych tento požadavek nesplňoval ani bych sem nepsal...iki1611 wrote:Musis splnat vsetky nalezitosti:
!!!LIMITATION!!!
ROM
Windows Mobile 6.5
Postup:
použil jsem odkaz na stažení rom uvedený na stránkách sunnsoftu hned pod češtinou (viz. http://sunnysoft.cz/htc/ )
windows mobile 6,5
Tak jsem uspesne dneska taky instalnul novy wm6.5 a zacinam se v nich vrtat. Celkem potesujici, jak ten novej touchflo (sense ted?) uz je vic zasazenej do systemu.
Jen jednu chybicku co me vadi bych mel. Kdyz skocim do nabidky Start, jde tam nejak povypinat ikonky co nechci? Jediny moznosti co jsem nasel byly posunout nahoru/dolu, jinak absolutne nic. Ani v settings jsem nenasel ani tuk. Netusite nekdo? predem dik za radu
Jen jednu chybicku co me vadi bych mel. Kdyz skocim do nabidky Start, jde tam nejak povypinat ikonky co nechci? Jediny moznosti co jsem nasel byly posunout nahoru/dolu, jinak absolutne nic. Ani v settings jsem nenasel ani tuk. Netusite nekdo? predem dik za radu
-
strojvudce
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
windows mobile 6,5
V Windows/Start Menu/Programs smaž zástupce co nechceš, resp si je nekam zazalohuj. A nebo si v Programs vytvoř novou složku např. Ostatní a tam přesuň ty co nechceš v Startu a budeš tak mít ve Startu jen ty co chceš a složku, kde budou pak ty ostatní.
windows mobile 6,5
No to sem se celej den snazil najit a stale najit nemuzu. V start menu zadny programs/proramy nemam, zadny menu na nastaveni, nic. Mam tam jen hodne zastupcu a ani v settings neni nic. Kde presne najdu ty zastupce na smazani? btw dikstrojvudce wrote:V Windows/Start Menu/Programs smaž zástupce co nechceš, resp si je nekam zazalohuj. A nebo si v Programs vytvoř novou složku např. Ostatní a tam přesuň ty co nechceš v Startu a budeš tak mít ve Startu jen ty co chceš a složku, kde budou pak ty ostatní.
windows mobile 6,5
dik moc, clovek by cekal neco jednoduzsiho a elegantnejsiho a nakonec jen rucne mazat soubory :D
-
Jikoun
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
windows mobile 6,5
Taky vám nejdou otevřít kontakty z toho sense prostředí? Jen to problikne a objeví se hned původní plocha.
-
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
windows mobile 6,5
Jdou otevřít, žádný problém.
-
Jikoun
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
windows mobile 6,5
Divné, mně ne. Ale nevadí, snadno kliknu na Telefon -> Contacts
.
windows mobile 6,5
Nectes poradnePhar wrote:No to sem se celej den snazil najit a stale najit nemuzu. V start menu zadny programs/proramy nemam, zadny menu na nastaveni, nic. Mam tam jen hodne zastupcu a ani v settings neni nic. Kde presne najdu ty zastupce na smazani? btw dikstrojvudce wrote:V Windows/Start Menu/Programs smaž zástupce co nechceš, resp si je nekam zazalohuj. A nebo si v Programs vytvoř novou složku např. Ostatní a tam přesuň ty co nechceš v Startu a budeš tak mít ve Startu jen ty co chceš a složku, kde budou pak ty ostatní.
windows mobile 6,5
Cau ma niekto podobny problem s hlasitostou sluchatka pokial počas hovoru alebo ked vytacam cislo dam ho na maximum je to ok ale ked vypnem telefon a znova zapnem tak hlasitost sa upravi na povodny stav to je zhruba na 7 dielikov to znamena ze nezostane upraveny na maximum problem pretrvava aj po nainstalovani novej rom 6.5 vie niekto poradit