Hry pro HTC touch - pomoc

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
Sakura101
nováček
nováček
Zařízení: HTC touch HD

Post by Sakura101 »

Chtěla bych nájít co nejvýc her do HTC touch HD. moc děkuju za odpovědi ;-) :grin:

-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 08, 2009 9:15) --
Sakura101 wrote:Chtěla bych nájít co nejvýc her do HTC touch HD. moc děkuju za odpovědi ;-) :grin:
Jo a eště mám jeden problé, potřebuju pomoct. Nevym jak ty hry dostat do sveho mobilu a jak to tam nainstalovat?????????? děkuju za odpověď
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

stahni si nejakou hru nejlip s koncovkou CAB . překopiruj ji na pametovou kartu sveho --- pda,mobilu , ppc -- a
ve svem pristroji si uz pouze ten soubor najdi na te pametove karte a klikni na nej - instalace se jiz vetsinou spusti sama maximalne to po tebe bude jeste neco chtit tak klikni na ano nebo zvol kde to chces nainstalovat ( treba na tu pametovou kartu nebo do zarizeni ) Krome cabu existujou jeste hry , soubory s koncovkou exe. takovou hru soubor si stahni do pocitace treba na plochu pripoj pda atd s pocitacem pomoci usb, kolebky prez activ sync a klikni 2 krat na ten soubor na pocitaci .( nektere je treba jeste rozbalit v winraru ) hned v zapeti se te zepta tvoje pda jestli to chces nainstalovat na kartu nebo do pristroje tak zvol neco z toho a uz to bude.
popsal jsem to moc dlouze ale neboj je to jednoducheeee.
Stejny postup je u instalovani her i ruznych programu.

tady to vyzkousej na jedne hre - pouzijes ten prvni postup
http://www.spbsoftware.com/pocketpc-software/quads/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sakura101
nováček
nováček

Post by Sakura101 »

Stejne to porát nejde a to jsem zousela vsechno co jsi mi poradil :'-(
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

to neni mozne aby to neslo - zkouselas ten odkaz na tu hru a instalovat tu hru ? popis presne cos udelala.

ps- samo ze musis mit volne misto bud na pametovce nebo v pristroji

PRIMO ODKAZ NA TEN SOUBOR http://www.spbsoftware.com/dl/2d06c23b8 ... PC.arm.cab" onclick="window.open(this.href);return false;

A ULOZ TREBA NA PLOCHU.
dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: JY-S2

Post by dvzd »

No tak napiš, co jsi udělala, kam jsi až došla a co ti to napsalo za chybu.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

vsechny hry a soubory ktery konci .cab tak se instaluje s karty primo v pristroji a pokud to ma koncovku .exe ... tak pristroj musi byt pripojeny pres activesync a aktivni a pak jenom na ten soubor .exe kliknes v pocitaci a ono se to nainstaluje do pristroje ... jinak her ale iphone moc neni .. jedinou kterou jsem nasel a byla uchazejici je Xtrakt .. jinak pak od spb ...
Sakura101
nováček
nováček

Post by Sakura101 »

no tak uz jsem to pochopila :D ja jsem to totiz nejdrive rozbalyla xD a pak dala do mobylu ale tet jsem to nainstalovala a nekam mi to zmizelo ale to uz ja nekde snat najdu :D ale opravdu vam moc děkuju za pomoc :-¤
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Příště bych začal tímto http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... le&ide=272" onclick="window.open(this.href);return false;
a dále aspoň trochu psal spisovně.
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”