Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » čtv lis 05, 2009 7:42

nefunguje ovladani marketplace pres dotyk, je treba to ovladat sw klavesnici, mimoradne neprijemne. nastesti to clovek nepotrebuje k zivotu.

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5 - Duttys HD WM6.5 Leo Holy Grail R0

Příspěvek od Vita56 » čtv lis 05, 2009 7:56

Tady je řešení problémů s ovládáním, s "tapnutím" a "poklepáním" pro Duttys HD WM6.5 Leo Holy Grail R0.

REGEDIT:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GWE\Touch\Filter]
"MinimumTapTime"=dword:00000000

Původní hodnota je je 40.

Originální příspěvěk je tady:
http://htcpedia.com/forum/showpost.php? ... stcount=63" onclick="window.open(this.href);return false;

Edit: Tady je ještě cab pro tu změnu registrů, z příspěvku:
http://htcpedia.com/forum/showpost.php? ... stcount=96" onclick="window.open(this.href);return false;
Přílohy
Fix_MinimalTapTime_set_it_to_0.cab
(7.05 KiB) Staženo 67 x

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » čtv lis 05, 2009 8:23

toto resi muj problem s marketplace.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » čtv lis 05, 2009 11:43

mam otazku pre vsetkych:

co sa tyka mrznutia mojho hd, tak to vyzera, ze mi to robi najnovsia verzia total commandera 2.52 beta 2
je to jediny novy program, ktory som za posledny tyzden stiahol a nainstaloval a priblizne tyzden mi mrzne v pda akakolvek rom, ktoru tam dam
pouziva ho niekto z vas a ma s tym nejaky problem?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od spermosh » čtv lis 05, 2009 16:32

magnat: nepouzivam, zkus odinstalovat a uvidis ;-) (kdyztak nahodis nejakou starsi verzi)

miky123
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte led 20, 2009 20:30

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od miky123 » čtv lis 05, 2009 16:53

potvrzejem, po nainstalování total comandera mrzne, nejde nastarovat.

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5 - Duttys HD WM6.5 Leo Holy Grail R0 - češt

Příspěvek od Vita56 » čtv lis 05, 2009 18:10

Čeština pro Duttys HD WM6.5 Leo Holy Grail R0. Změn oproti R7 minimálně, dájí se použít i upravené soubory z R7. Komu nevyhovuje formát data, může si ho upravit. Počasí pro Today, Kalendář a panel počasí je v souborech pro daný panel. Případné úpravy je třeba provést v každém souboru zvlášť.
Instalace:
Deaktivovat HTC Sense. Přiložené sooubory zkopírovat do adresáře windows, nejlépe PocketTotalCommanderem nebo Resco Explorer. Prostě něčím, co umí přepsat soubory v rom. Znovu aktivovat HTC Sense.
Přílohy
CestinaHGR0.ZIP
(10.84 KiB) Staženo 85 x

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » čtv lis 05, 2009 18:48

To Vita56: vyzkoušeno bohužel to nefunguje.

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vita56 » čtv lis 05, 2009 19:17

To michalkosmak: Co by nefungovalo? Je to jen oprava lokalizačních souborů, Sense si na češtinu musíš přepnout v registrech. To je snad už obecně známo. Příslušný soubor s registry se tady na fóru povaluje už víckrát!
Nicméně, tady je ještě jednou. Buď ho naimportuj do registrů, ale registry editor v této verzi Duttyho je nějaký vadný. Já sám raději používám Resco. Nebo se do toho souboru podívej (je to textový soubor) a ručně změň hodnotu pomocí PHM editoru regidtrů, který je součástí ROM. Mně v něm nefunguje importování.
Přílohy
Cestina_Sense.zip
(261 bajtů) Staženo 87 x

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » čtv lis 05, 2009 20:04

:oops: Omlouvám se za OT. :oops:

Jám mám s počeštováním touto metodou tento problém nefunguje mi potom na příchozí SMS zvuk. :smile:

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vita56 » čtv lis 05, 2009 20:31

To michalkosmak:
Mně to s tím zvukem dělalo jen na R6, na R7 i teď HG R0 nemám žádný problém. Dnes mi přišlo cca 20 sms a žádný problém.
Tj, mám Sense přepnuté do češtiny, a používám opravené lokalizační soubory, které jsem tady upnul o pár příspěvků výše a jak češina tak zvuk u příchozích sms fungují.

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » čtv lis 05, 2009 20:37

Mě to zlobí právě už od R6 a do ted jsem to nedokázal nijak vyřešit. Duttyho romky s Sense i manilou s 2.5 jsou vymkané všemy směry jen mi tam vadí několik věcí. Vždy se vrátím k jeho Turbo rom s manilou 2.1. Ještě odzkouším Duttys HD Sense 2.1 Holy Grail R0 a pokud budou problémy přetrvávat bude opět Turbo R15.

Uživatelský avatar
selice
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: pon led 26, 2009 16:01
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od selice » pát lis 06, 2009 12:03

Panove, nevite jaky je rozdil mezi Duttys R15 a Duttys HD Sense 2.1 Holy Grail R0M?

Dela jich ted tolik ze se v tom zacinam ztracet.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » pát lis 06, 2009 13:30

vyzera to tak, ze holy grail r0 je jedinym pokracovanim r15 a r7

podla mna je holy grail r0 o dost horsia ako r7
je v nej vela zbytocnych chyb, ktore teraz dutty postupne riesi vydavanim fixov :evil: (zbytocne obrovske ikonky v menu, vypnuty task manager, polofunkcne "tapnutie", nefunkcne presuvanie ikoniek v menu a mozno aj ine)
vyzera ako urobena narychlo, len nech je tam novy os :!:
dufam, ze v r1 budu tie vymenovane chyby opravene

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » pát lis 06, 2009 13:44

pane magnate, evidentne nectete texty, tkere dutty vydava spolu s rom, drtiva vetsina toho co pisete nejsou chyby ale zamerne veci, poporade.

zbytocne obrovske ikonky v menu - je jasne receno, ze 3 ikonkovy system je rychlejsi, posun menu plynulejsi, nez u 4 ikonkoveho, coz ja potvrzuji, jako clovek, ktery mel poslednich 10 vyvojovych verzi jeho romek. me se to takto libi daleko vice, komu ne, ma moznost si to pres cab zmenit, to je myslim dobre reseni

vypnuty task manager - jednoznacne psal, ze bez nej je system vyrazne rychlejsi, coz ja take potvrzuji, navic tam mate MS task managera, ktery neni spatny a komu to nevyhovuje, ma cab na doinstalovani

polofunkcne "tapnutie" - ano chyba - reseno asi 50 komentari jak to odstranit pomoci JEDNE hodnoty v registrech

nefunkcne presuvanie ikoniek - nesouvisi to s tim tapnutim? mam pocit ze ano. pokud ano, tak vyreseno


treba ja jsem opravil jenom to tapnuti a vse ostatni mi jede suprove, vcetne o dost vysi rychlosti systemu oproti r7, ke ktere bych se uz ani nahodou nevratil

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vita56 » pát lis 06, 2009 15:36

Souhlasím s mlndsk. Neškodilo by, kdyby všichni uměli anglicky a četli všechno, co Dutty píše a ne jen stahovali ROMKu. Já zatím považuju Dutty Holy Grail R0 za najlepší ROM s WM 6.5, co jsem kdy měl. Jediná chybka je to "ťapnutí" a já sám jsem tady už před dvěma dny psal jak se to dá jednoduše odstranit. A řešení, které zvolil Dutty mi maximálně vyhovuje. Jen, kdyby ještě vyhodil javu JBlend a dal ji jako cab. :-) Tento java emulátor nemám rád, a stejně instaluji JBed..

lepra
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned pro 14, 2008 16:04
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od lepra » pát lis 06, 2009 15:42

Ahoj, potreboval bych poradit.
Zkusil jsem poprve flashnout 6.5 tkovou romku, Holy grail a mam problem, ze nemuzu zapnout telefon - mysleno telefonni cast HDcka. Zbytek funguje v poradku, ale comm manager mi nepovoli aktivovat telefon.
Nesetkal se s tim uz nekdo? Diky
Uz je to vyreseno - moje blbost

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » pát lis 06, 2009 16:01

ale ale, pani odbornici... :wink:

to su chyby, ktore sa nepacia mne a ja to pisem zo svojho pohladu a vas nazor vam neberiem a ani duttyho vysvetlenie, preco to spravil prave tak
duttyho komentare k romkam a prispevky nahtcpedia mam precitane, takze asi anglicky viem!

k tym komentarom mojich chyb:
- je urcite jednoduchsie otvorit start a tapnut na potrebnu ikonku ako podla vas rolovat a rolovat a rolovat, kym sa dostanem k potrebnej ikonke (s rychlostou rom som nikdy problem nemal)
- task manager - tu som ten prispevok vobec nepochopil - (ikonka je len vypnuta a da sa zapnut v tom task managerovi alebo fixom od duttyho, tak ake 2 task managery?)
- ok
- v r7 sa dali ikonky presuvat na rozne pozicie (tapnutim a posuvanim) a teraz iba uplne hore (uz nefunguje presuvanie) :???:

a este je problem s javou? ako pise Vita56

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vita56 » pát lis 06, 2009 16:16

To magnat: Chyba v javě není. Naopak je v R7, kde JBlend nefunguje. Dutty jen dal do romky emulátor Jblend a vždy používal Jbed. Je to rozdíl jednoho písmenka, ale jsou to rozdílné emulátory. Mně prostě více vyhovuje Jbed. A to co píšeš, to nejsou chyby, ale vlastnosti. Chyba je jen to "ťapnutí". Chyba je něco, co funguje jinak, než autor zamýšlel. Ostatní, co se Ti nelíbí jsou vlastnosti.
Tak nepiš, že je to rom plná chyb, maximálně napiš, že ji Dutty udělal jinak, než by se Tobě líbilo. :-)
A pokud bys opravdu četl, co Dutty píše, případně diskuze k romce na HTCPedia, tak víš, jak je to i s tím task managerem. Prostě v romce není HTC Task Manager, na který jsme zvyklí, je tam jen ten standardní z wm. Máš možnost si ten HTC doinstalovat, je tam přiložený cab. A ty caby, to nejsou fixy, to je na výběr, aby si každý romku uzpůsobil, jak mu to vyhovuje. Třeba, když je v romce natvrdo HTC Task Manager, dost těžko se tam instaluje nějaký jiný. A je pravda, že bez toho HTC Task Manageru je to rychlejší. Já jsem na něj zvyklý, tak jsem si ho tam nanistaloval, zpomalení není zase tak hrozné..

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » pát lis 06, 2009 16:22

nema cenu vysvetlovat, pan neumi anglicky nebo je linej cist co pise autor ROM a pak pise bludy.

Komu se nelibi nove "vlastnosti", at jde ke konkurenci.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti