vidoq: Ořezává mi to docela přesně (alespoň tu jednu dlouhou SMS co tam zrovna mám
Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 FIN
Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009
lupolupolupo: Klasická 8 ti toto dělat nebude, tam je to jinak. U Rhodia jsou ale použity jiné ovladače g-senzoru, které ale bohužel nekamarádí s aplikací fotoaparátu. Bez nich ale zase nejede nové Album (které je provázáno na novou manilu a bez něj nejdou např. přidávat obrázky ke kontaktům), kalkulačka, otáčení v manile a další věci. Takže toto je kompromis. Takže dokud se neobjeví nová verze aplikace pro foťák, která bude s novými ovladači kamarádit, tak to takhle prostě je a bude. Bohužel nevím jak to jinak ošetřit. A předem díky za příspěvek
vidoq: Ořezává mi to docela přesně (alespoň tu jednu dlouhou SMS co tam zrovna mám
). Ale i kdyby, tak opět musím napsat, že bohužel nevím co s tím.
-
lupolupolupo
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond
To Adow: Děkuji moc za vysvětlení. S Eržikou jsem navýsost spokojen a budu sledovat její další vývoj
Verzi s Rhodiem považuji po odzkoušení obou verzí za lepší a proto u ní zůstanu, co se týče fotografií, budu si je ručně otáčet na PC. Těším se případně na další verzi Eržiky. Mohla by mít zakomponovánu rovnou Operu 9.7, momentálně také s díky využívám tu vaší která je zde ke stažení.
mám problém s připomínkami (úkoly). když si zadám úkol aby se připomenul, zamknu display a vypnu ho. když mi začne zvonit úkol tak se displej rozsvítí a vytáhnu stylus. no a tady je problém. úkol přestane zvonit, zmizí ikonka zvonečku z panelu nástrojů (horní lišty). nevíte někdo co s tím?
tak report z nekolika tydeniho pouzivani v8 rhodium:
- opera 9.7 dokaze telefon zasekat tak, ze ani nekolik SR nepomuze ke spusteni telefonu
- opera 9.5 pada stejne jako pred tim, aspon nejsou takove problemy jako s 9.7
- obcas se stane ze vibrace pro sms se nevypnout a telefon vibruje porad, pomuze napr test ve v-alertu, neozve se ani zvuk
- parkrat se mi stalo pri rychlem prejizdeni pres sms tab, ze tel vytuhl a SR opet bez ucinku, jedine vyndani baterky na kratsi cas
- s operou 9.7 je spojen dalsi problem, dokaze umrtvit wlan pripojeni po par nactenych strankach, ze jedine reseni funkcnosti telefonu je opet SR
- jednou mi vytuhl telefon po prijmu dorucenky, zadny zvuk, zadne vibrace, pri najeti na sms tab se telefon zasekl
pochybuju ze hr by problemy vyresil
jinak mam oba updaty + par patchu do nove manily (panorama, transparent slider)
- opera 9.7 dokaze telefon zasekat tak, ze ani nekolik SR nepomuze ke spusteni telefonu
- opera 9.5 pada stejne jako pred tim, aspon nejsou takove problemy jako s 9.7
- obcas se stane ze vibrace pro sms se nevypnout a telefon vibruje porad, pomuze napr test ve v-alertu, neozve se ani zvuk
- parkrat se mi stalo pri rychlem prejizdeni pres sms tab, ze tel vytuhl a SR opet bez ucinku, jedine vyndani baterky na kratsi cas
- s operou 9.7 je spojen dalsi problem, dokaze umrtvit wlan pripojeni po par nactenych strankach, ze jedine reseni funkcnosti telefonu je opet SR
- jednou mi vytuhl telefon po prijmu dorucenky, zadny zvuk, zadne vibrace, pri najeti na sms tab se telefon zasekl
pochybuju ze hr by problemy vyresil
Nevim, Operu 9.7 tam mám pořád a až na pár chybek (jakože když je napopředí, tak nejde zhasnout displej a párkrát mi spadla) si ji nemůžu vynachválit.. Další věci - nevím, tyhle problémy nemám. Ale i přesto - na "několik týdnů používání" je to myslím docela v pohodě
. Nic není 100%. S Operou (resp. pamětí) si ale chci ještě pohrát.
Taky nemam s osmickou zadne z popisovanych (a ani zadne jine) problemu. Na operu mobile jsem zanevrel a pouzivam operu mini 5 - naprosta spokojenost.
zdravim, erziku uz sice nepouzivam, ale porad mi po ni kousek zustalo...at tam mam jakou chci ROM, tak vzdycky pri startu pristroje se mi jako uvodni obrazovka zjevi ta nadherna sneda zenska
nevite jak ji z tama dat pryc???
musis flashnout rom,ktera obsahuje "splash", tj bud si ji vyextrahovat pomoci napr nbhutil a pak stejnym programem vytvorit novy image nebo flashnout origo romku
DoLin: Ve druhém příspěvku dole máš doplňkové caby a modifikace. Tam to najdeš.
Chci se zeptat, v zadne jine verzi mi to nedelalo, az v tehle posledni. Jde o to, ze pri vytahnuti stylusu se mi telefon neprobere. Nevite cim by to mohlo byt?
Možná HW chyba nebo ti nějaká aplikace zrušila nastavení - ikdyž ani nevím kde se to v registrech nastavuje... Každopádně i v8 to umí, mě se to probouzí normálně.
Zdravím, tak tu mám problémek. Z nějakého důvodu mi už podruhé začli mizet programy (normálně zmizí, nejsou v telefonu). Prvně pomoh až hard reset. Dnes se mi to stalo z ničeho nic znova. Opět chyběli programy... Tak jsem ho vypnul, zapnul a koukám, že hard reset se provedl sám. Ale při inicializaci a úvodní instalaci app. se seknul na eržika.xml. Hard reset 2 a již v pohodě.
Používám samozřejmě eržiku 8 lite.
Je to vada firmware, nebo telefonu?? Děsně mě to stve, jelikož v telefonu mám hromadu informací, který synchtronizuju tak jednou za 3 dny. Do nedávna zcela bez problémů (až na občasné zatuhnutí). Ale podle mě není možné, aby se z flash paměti jen tak ztráceli data...Jo a nefunguje reakce na vytažení stylusu.
Pokud by to byla vada telefonu, nevíte kde sehnat původní ROM od Vodafone? Kupoval jsem ho někdy v lednu a radio ne už taky aktualizovaný...
Já osobně to vidím na flash do původního stavu a na reklamaci...od čeho ty záruky, jsou,že? Rozhodně nechci nespolehlivý telefon.
Používám samozřejmě eržiku 8 lite.
Je to vada firmware, nebo telefonu?? Děsně mě to stve, jelikož v telefonu mám hromadu informací, který synchtronizuju tak jednou za 3 dny. Do nedávna zcela bez problémů (až na občasné zatuhnutí). Ale podle mě není možné, aby se z flash paměti jen tak ztráceli data...Jo a nefunguje reakce na vytažení stylusu.
Pokud by to byla vada telefonu, nevíte kde sehnat původní ROM od Vodafone? Kupoval jsem ho někdy v lednu a radio ne už taky aktualizovaný...
Já osobně to vidím na flash do původního stavu a na reklamaci...od čeho ty záruky, jsou,že? Rozhodně nechci nespolehlivý telefon.
vypada to na problem se samovolnymi HR, ktery tu byl popisovan asi o dve/tri stranky zpatky,takze zkus pohledat...jinak me se predvcerejskem objevil dalsi zajimavy problem, nic jsem neinstaloval, nemenil zadne nastaveni, a ted jednou/dvakrat za den po probuzeni nefunguje dotykova plocha,tel normalne funguje, na hw tlacitka reaguje spravne, pomuze jedine restart...
Obdobný problém se řešil i na XDA-Dev. Já jsem ho neměl, ale setkal jsem se se samovolným HR. Pomohl mi tento postup. Je převzatý z XDA-Dev a právě tam psali někteří o ztrátách souborů. Takže bych ho zkusil.. Tady je originál.
S tím stylusem - nerozumím tomu, mě to normálně funguje a telefon při vytažení probouzí
.
S tím stylusem - nerozumím tomu, mě to normálně funguje a telefon při vytažení probouzí
Tak jsem provedl task 29, znovu flashnul ROM, Radio,Boot screen, HR a vše znovu nastavil. Tak uvidíme.
Ten stylus bude HW chyba, mam znova preflashovano a porad to blbne. Vratil se mi vcera ze servisu, takze na jednu stranu mi vzali na zaruku olejovou skvrnu, za coz jsem rad, ale na druhou stranu podelali ten stylus....Snad si na to nejak zvyknu, nechce se mi to tam posilat znovu...
Tak zatím dobrý. Stylus je opravdu HW chyba, když do něj ďoubnu špičkou, tak reaguje.
Dotázek. Můžu tuto HW chybu reklamovat i s jiným FW?
Dotázek. Můžu tuto HW chybu reklamovat i s jiným FW?
Nedoporučoval bych to
..
Zdar, jak to vypadá s WM 6.1 ? Dost dlouho nebyl žádný větší update, tak jsem se chtěl zeptat, jestli na tom děláš, nebo na to už celkově pečeš...
Nepeču na to, ale nemám čas. Nová verze bude. Původně jsem sliboval do konce listopadu, teď to odkládám na konec roku. Snad to klapne. Momentálně nevím kde mi hlava stojí a mám na práci (bohužel pro Eržiku) důležitější věci...