Přibalená slída pro D2 ?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Přibalená slída pro D2 ?

Post by ziminix »

Dají se koupit v Sunnysoftu za 230Kč, případně levnějc (většinou na starší modely), já si je objednávám přímo od výrobce, protože je levnější pošta. Ovšem kdo má blízko prodejnu, je pro něj výhodnější si ji vzít osobně.

Co se těch výřezů týče, nevím, v SS by to měli vědět.

Přibalená fólie je podle mýho dostačující tak akorát na tu chvíli, než si koupíš něco pořádnýho :)
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej

Přibalená slída pro D2 ?

Post by Jikoun »

barberry.pha wrote:a ty folie Brando maji stejny vyrezy jako origo v baleni? tzn. ze jsou na cely displey a maji vyriznuty kolecko na 3G kameru ...
protoze ty co jsem si zatim porizoval maji vyrizlu U ... origo je zkratka jiny ..
Jj, Brando má na 3G kameře "U".
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Přibalená slída pro D2 ?

Post by htcjirka »

To ze je to vyriznute do U preci nicemu nevadi.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Přibalená slída pro D2 ?

Post by barberry.pha »

tak vadit to nevadi .. jenom me to zajimalo ze ty levny to maji do U a tak mi prislo ze ty kvalitni budou mit vyrez jenom na 3G kamerku jako primo od vyrobce .. byl to ciste technicky dotaz :) jinak za tech 230kc si muzu poridit zhruba az 15 mene kvalitnich a menit je casteji .. ale jak se komu chce :))
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Přibalená slída pro D2 ?

Post by ziminix »

No, ono ty levné se taky lepí podstatně hůře, protože na krajích nedoléhají.
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Přibalená slída pro D2 ?

Post by foreveryone »

Já si koupil přímo od výrobce Brando folii protože to vychází levnějc než od SS. Oproti originální folii je trošku menší v šířce i výšce ale ne nějak dramaticky, jak bylo řečeno, má U výřez na přední kamerce. To nejdůležitější je, že je mnohem kvalitnější než originál, kterou jsem po 14 dnech poškrábal pravděpodobně nějakou nečistotou na prstu a následným přejížděním přes display. Brando už mám od července a ani škrábaneček, spokojenost!!
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Přibalená slída pro D2 ?

Post by strojvudce »

Tak mi dorazila Boxwave a popravdě jsem zklamán. Ne co se týče povrchu, již jsem ji měl, ale není řezaná přesně, cca mm po okrajích chybí a ani rovné strany nejsou rovné. Skalpelem podle pravítka bych to udělal líp. Jeden roh není kulatý jako ostatní a výřez na sluchátko je taky křivej. O tom, že na kamerce není O ale U ani nemluvím. Jakto, že folie od výrobce (HTC) je naprosto přesná, že není poznat, že tam je a naproti tomu věhlasný výrobce toto nedokáže? Kupoval jsem 3pack s bráchou a NENÍ to vada jednoho kusu.
Existuje folie s přesností té od HTC a kvalitou materiálu od Boxwave? Dám klidně 500.
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Přibalená slída pro D2 ?

Post by strojvudce »

Opravdu je až do krajů jak po stranách, tak i nahoře a dole a taky přesně kolem repráčku? Učko kolem čočky bych snesl.
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej

Přibalená slída pro D2 ?

Post by Jikoun »

Ano, naprosto přesně.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”