HTC v Praze propaguje nové komunikátory Touch2 a HD2

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V průběhu minulého týdne jsme informovali o marketingové kampani společnosti HTC, která bude probíhat v celkem 20 zemích světa a chybět mezi nimi nebude ani Česká republika. Zda se nějaké spoty objeví i v televizním vysílání zatím nevíme, nicméně ve vybraných nákupních centrech se během listopadových víkendů může setkat s promo akcí zaměřenou na komunikátory HD2 a Touch2. Hostesky můžete potkat v pražských obchodních centrech Chodov, Flora, Palladium, Zličín nebo Letňany vždy v pátek, sobotu a neděli od 9:00 do 21:00 hodin. Je možné, že je kampaň cílena i na další města, tuto informaci se pokusím zjistit během dne.

Bleskovka

Tento víkend jste si mohli prohlédnout pouze low-endový model Touch2 (zobrazit recenzi), nicméně od toho dalšího by prý hostesky měly být vybaveny také očekávanou novinkou HD2 (první dojmy), která by se na českém trhu měla objevit zhruba v polovině měsíce. Všechny hostesky byly před akcí proškoleny ze zhruba dvacetistránkové prezentace, takže by vám měly být schopny dobře vysvětlit nejen funkce operačního systému Windows Mobile 6.5, ale také služeb My Phone a Marketplace :-) . Zejména HD2 bude velkým lákadlem, takže pokud si jej chcete vyzkoušet před případným zakoupením, vydejte se v některém z listopadových víkendů do jednoho z výše uvedených center v Praze.

Bleskovka
Marek Hajn
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony

Post by Marek Hajn »

Ještě jednou díky za info.
Určitě se na téhle akci zastavíme. Já se chci podívat na HD2, protože mě zajímá a poté co jsem dnes zjistil, že přítelkyni se moc líbí Touch 2, tak si myslím, že si ho tam ozkouší a aspoň uvidíme, jestli to bude vhodný dárek k Vánocům.
Má už někdo zkušenost, jak to tam vypadá, jak to probíhá?
koulou
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by koulou »

No příjdeš k takové "kočce", co bude mít výstřih až k skoro k pupíku a začne ti v urovni hrudníku předvádět Leo, jenže, se budete celou dobu hostesce dívat do dekoltu, takže z HD2 si neodnesete žádné nové poznatky :D

...ne, samozřejmě nevím, jak to probíhá. Jako Ostravak budu mít hold asi zase smůlu.
lemurek80
nováček
nováček
Zařízení: E-ten M750

Post by lemurek80 »

V pátek mě zaujal bilboard HTC na přípojce z D5 na jižní spojku...pěknej v engličtině...
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by terekyn »

Kurna daleko. A tak bych chtel videt HD2.
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

koulou wrote:No příjdeš k takové "kočce", co bude mít výstřih až k skoro k pupíku ...
Ano, přesně tak to probíhá :tlem:
Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Post by Lutri »

Ještě malé upřesněníčko :-) Též byly a budou děvčata na Zličíně - Metropole a včera jsem již držel v pacce HD2 a musím říct: "Moooc pěkné a zajímavé!!!" Sám mám teď už skoro rok HTC HD, jsem s ním naprosto spokojenej, ale ... ??? Jinak nejvíce jsem se bál velikosti a musím říct, že opravdu není zas až tak velkej. Hlavně je opticky oproti HD hubeňourek. Jo a slečny byly krásné, ale výstřih se nekonal :-(
edit by admin: Díky, Zličín jsem doplnil do bleskovky :-)
Domy007
nováček
nováček
Zařízení: iPhone, Blackberry 9000, Nokia N97, HTC HD2

Post by Domy007 »

Já jsem včera byl na Chodově a asi 3x jsem kolem stánku prošel bez povšimnutí. Pak mi slečna dala do ruky prospekt a konečně jsem se na telefony podíval. Velice mě zaujal HD2. Předtím jsem byl téměř rozhodnut, že si udělám cestu do Německa pro Palm Pre, ale tenhle přístroj mě naprosto ohromil a už jse těším až bude prodejný v ČR.
hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: lumia 830 a 950

Post by hrosikjiri »

A zkouseli ste psat sms? Meli ste to alespon zapnute? Ja to jen drzel vybity v pracce...:(
Domy007
nováček
nováček

Post by Domy007 »

No kvůli tomu jsem se tam ještě vracel. Sms jsem zkoušel napsat:)
hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: lumia 830 a 950

Post by hrosikjiri »

Domy007 wrote:No kvůli tomu jsem se tam ještě vracel. Sms jsem zkoušel napsat:)
A jak to slo? je to porovnatelny s HTC HD? dochazi zde k "preklikavani" ? A co stylus? schazi zde hodne? diiik:)
Domy007
nováček
nováček

Post by Domy007 »

Takhle, nevím, jak se píše na HD, jediný přístroj s WM, který jsem měl byl HTC Universal.. Přirovnal bych to k iPhonu, ale psaní na HD2 se mi líbí víc. A ke stylusu... Vůbec mi tam nechyběl, vše bylo krásně přístupné. Ani nebyl problem s překliknutím
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Heh, všimněte si slova ' Funkcionality ' na letáku. Nejdřív jsem si myslel, že to je překlep z anglického Functionality, ale pak jsem si všiml českých popisků a pobavilo mě to. Tahle slovní imigrace mi přijde už trochu přitažená za vlasy, napsal bych normálně 'Funkce:', ale což, jazyk se modernizuje, ještě před pár lety jsem se takhle smál slovu 'defaultní ' :)
Zajímavé je také vysvětlení HTC + Windows Mobile = Windows Phone. To už Microsoft nebude spolupracovat s jinými výrobci PDA a SP ? ...
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 2X

Post by KVARK »

Farokh:
Taky se mi zdá, že MS spolupracuje v poslední době jen a pouze s HTC. To se mi zdá, jako pěkně diskriminační.
HTCčko si pěkně diktuje jak budou vypadat nová WMka a ostatní výrobci stojí v ústraní.

Jo a neví někdo jak je to s Asusem? Já vím, moc to sem nepatří, ale už mi to prostě nedalo. Dělali výborný stroje a najednou už víc než půl roku nic... ani nevidím, že by měli něco plánovali. Jen doufám, že je HTC nevytlačilo z trhu? :???:
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Asus už pod svojí značkou neprodává. Spojil se s Garminem a mají značku společnou.
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by terekyn »

Ospen wrote:Asus už pod svojí značkou neprodává. Spojil se s Garminem a mají značku společnou.
Pravda pravda. Tak jako to udelal ACER. Ten ale koupil tusim E-TEN a postavil na tom znacku svoji. A tak jako treba SONY koupilo Minoltu a udelali svoje DSLR fotaky. Jo neni to jednoduchy uspet.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

No hlavně HTC seriózně ztrácí konkurenci na trhu, naprosto obdobně jako Microsoft. A ztráta konkurence má většinou negativní následky provázené tím, že si vedoucí společnost - jak už tu někdo zmínil - diktuje podmínky, ceny a dává velice málo prostoru uživateli jako spolutvůrci produktů. Což je tak trochu v rozporu s novou reklamní politikou 'YOU'. Ať mi nikdo netvrdí, že například skupina uživatelů, volajících po d-padu a hardwarových tlačítkách, je natolik minoritní, ba přehlédnutelná, aby ji HTC naprosto ignorovalo a omezovalo ovládání strojů na Touchscreen a maximálně 4 HW tlačítka nepočítaje powerbutton. Zástupci MS i HTC se brání řečmi typu 'chcete tlačítka? tumáte qwerty' , ale to je přece uplně jiná kapitola...
AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by AndyS »

HD2 byl taktez k videni 2.11. v jidelnim voze Pendolina 507 z prahy (15:23) do bohumina.
Post Reply

Return to “Aplikace”