Pocasie a "my location"

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Tomeq1
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 640 LTE

Pocasie a "my location"

Post by Tomeq1 »

Tak som dnes hodil do TD2 Duttyho WM6.5 LEO R7 ROMku, viac menej som ju uz vyladil podla svojich potrieb, ale jedna vec ktora mi nefunguje - v zalozke pocasie (a taktiez aj pod hodinami na hlavnej zalozke) sa mi ukazuje moja lokalizacia (samozrejme nepresna, myslim ze podla BTS), co je ale este horsie - nedokaze sa aktualizovat cez datove pripojenie, ale len cez wifi. Vie niekto poradit ako to fixnut? Alebo da sa tato featurka nejak vypnut a nahradit manualnym zadanim mesta? Dik za kazdy konstruktivny postreh...
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport

Pocasie a "my location"

Post by berczo »

No spíš bych hledal odpověď někde v threadu k dané romce, nejlépe však na xda-devu ;-)
Tomeq1
nováček
nováček

Pocasie a "my location"

Post by Tomeq1 »

Na xda som to ako tak prebehol, mnoho ludi s podobnym problemom, ale ziadne riesenia... A kedze zdaleka niesom jediny na tomto fore s touto ROM preco sa nepodelit o skusenosti.Kazdopadne, aspon nejake ciastocne (a banalne) riesenie som nasiel - po kliknuti na hodiny sa da vybrat mesto, ktoreho pocasie sa zobrazuje potom pod hodinamy.Zo zalozky pocasia to sice "my location" nevymaze, ale aspon su na hlavnej obrazovke spravne udaje.
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Pocasie a "my location"

Post by Stano »

vypni si my location a zadaj manuálna

vypnúť sa to dá napr v tabe počasia menu -setting - a odfajknúť show weather my location
Tomeq1
nováček
nováček

Pocasie a "my location"

Post by Tomeq1 »

Tak v tej konkretnej ROM ktoru mam take nastavenie uplne chyba... :???:
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Pocasie a "my location"

Post by Kwazzy »

Tomeq1 wrote:Tak v tej konkretnej ROM ktoru mam take nastavenie uplne chyba... :???:
To nieje mozne...na prvej stranke si klikni na menu/weather settings a vypni automaticku aktualizaciu. Co sa tyka toho nastavenia stahovania dat, zatial som nenasiel ako to nastavit aby slo aktualizovat pocasie pomocou GPRS. :-(
Tomeq1
nováček
nováček

Pocasie a "my location"

Post by Tomeq1 »

Ono ta automaticka aktualizacia funguje bez problemov aj cez 3G, teda u vsetkych miest okrem "My location", cize pokial si nastavim mesto kde som manualne, tak je vsetko ok, aj pod hodinami, aj v zalozke weather. Teda az na to, ze mam v zalozke weather ako prvu v poradi vzdy "my location" a neda sa vypnut.
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Pocasie a "my location"

Post by niky79 »

Kwazzy wrote:
Tomeq1 wrote:Tak v tej konkretnej ROM ktoru mam take nastavenie uplne chyba... :???:
To nieje mozne...na prvej stranke si klikni na menu/weather settings a vypni automaticku aktualizaciu. Co sa tyka toho nastavenia stahovania dat, zatial som nenasiel ako to nastavit aby slo aktualizovat pocasie pomocou GPRS. :-(
Me to funguje i pres GPRS. Zkuste si do mobilu nahrat nove RADIO, pokud pro vas mobil existuje.

Me to napr. se starym radiem od HTC absolutne neslo, bez ohledu na edge ci wifi. Ale s novym ... bez problemu. Kdekoliv, kdykoliv.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 01, 2009 14:02) --
Tomeq1 wrote:Ono ta automaticka aktualizacia funguje bez problemov aj cez 3G, teda u vsetkych miest okrem "My location", cize pokial si nastavim mesto kde som manualne, tak je vsetko ok, aj pod hodinami, aj v zalozke weather. Teda az na to, ze mam v zalozke weather ako prvu v poradi vzdy "my location" a neda sa vypnut.
Jak to, ze to nejde? Ale jde :-) Dutty nabizi CAB, ktery to vypne, pokud to nekomu nejde.
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Pocasie a "my location"

Post by Kwazzy »

Myslim, ze to je hodne velky nedostatek mit moznost updatovat pocasi meho momentalniho pobytu pouze pres wi-fi ... nezustava nic jineho nez se po aktualizaci zastavit na pifko v hospode s wi-fi. Neposlal bys pls odkaz na ten cab soubor?
PS:Pripomina mi to jeden dil Simpsnu, kde se Marge dusuje nad vyhodami internetu ... "a odted se uz nikdy nebudu muset divat z okna, abych zjistila pocasi" :D
otep
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch HD

Pocasie a "my location"

Post by otep »

Nahodou sa mi podarilo najst riesenie, ako updatovat MY Location bez WIFI.
Funguje to ci cez mobilne data, tak aj cez Active Sync.

Jednoducho necham zapnute wifi a dam aktualizovat :)
Je to trosku ako u blbych, ale funguje.
Fitik
nováček
nováček
Zařízení: Samsung i8000 Omnia 2

Pocasie a "my location"

Post by Fitik »

Jak funguje to My Location? Jak se to da nastavit? V ROMce NATALY se mi automaticky nastavila moje vesnice (podle ceho?), ted zkousim ROMku TESS, ale lokace se sama nenastavila, da se nejak nastavit manualne (krome tech par mest co se daji nastavit na zalozce pocasi) ?

-----

tak jsem to vyresil pridanim sve dediny do dataazoveho souboru obci co weather pouziva v manile...
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”