Vyšel Live Mesh beta klient pro Windows Mobile komunikátory
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
pretender12
- přispěvatel

tak potom nic
tak potom nic ani tenhle nejede.
Due to an unexpected error, the requested page could not be displayed
hmm
Due to an unexpected error, the requested page could not be displayed
hmm
-
czech_Daver
- nováček

caute, povedlo se vam pridat telefon? ... me to stale pise "Live Mesh is not avalible. Live Mesh for windows mobile client is only avalible to a limited number of users. You are currently not allowed to add your mobile phone to Live Mesh" da se tahle hlaska nejak obejit? ... nebo proste uz nejsou mista a musi se cekat jestli uvolni vic?
No nevím, prozatím mě na Mesh "zaujaly" především vychytávky:
- po instalaci mi zrušil druhý monitor (z monitoru 2 mám monitor 3)
- po chvíli koukám, že Mesh service (wlcrasvc) mi vytěžuje na 100% jeden z procesorů.
- s Firefoxem to nějak extra nejede
- No nic, uninstall. Na začátku uninstallu Mesh oznamuje, že mu vadí launchy.exe a explorer.exe (!), po kliknutí na Next obojí v poklidu odstřeluje!
)
- Po půlhodině chroustání installer odstřeluju, protože akorát hrabe po disku a nic nedělá.
Je to holt ještě beta
- po instalaci mi zrušil druhý monitor (z monitoru 2 mám monitor 3)
- po chvíli koukám, že Mesh service (wlcrasvc) mi vytěžuje na 100% jeden z procesorů.
- s Firefoxem to nějak extra nejede
- No nic, uninstall. Na začátku uninstallu Mesh oznamuje, že mu vadí launchy.exe a explorer.exe (!), po kliknutí na Next obojí v poklidu odstřeluje!
- Po půlhodině chroustání installer odstřeluju, protože akorát hrabe po disku a nic nedělá.
Je to holt ještě beta
Microsoft na stránce http://m.mesh.com zveřejnil novou betu mobilní verze (která by měla fungovat na většině zařízení a opravovat problém s přihlášením, který se u některých uživatelů objevoval).
http://wmpoweruser.com/?p=1817
http://wmpoweruser.com/?p=1817
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Me na Mesh prave zaujala jedna vec, kvuli ktere to uz mam jen na jednom pc a na ostatnich zapinam, kdyz potrebuju synchronizovat (= temer nikdy) - a to velice vysoka datova nenazranost pri hibernaci. Kdyz mi jen mesh zabere v pameti pres 60MB, tak uz me fakt zacina desit.
5 GB je hodne malo na to abych se tim zabyval ...
Málo? Já si myslím, že pro dokumenty, fotky a další potřebné soubory to plně postačí.
To urcite ano, ale mam na karte permanentne 5-6GB volneho mista. Zase nechci sebou vlacit mnoho filmu, nebo fotek ... na kompletni prenos pracovniho materialu mi i s nejaky tim videem a fotkou staci 8-9GB. A hlavnim problemem je omezeni prenosu dat ... firemni pripojeni zdarma tak naco platit neomezenou formu pausalu. Jinak samozrejme zajimava sluzba a programek.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
no, k 16GB je to další dobrý přilepšení 
Mesh som zacal pouzivat az teraz, nevedel osm totiz o moznosti pouzivat ho pomocou mobilneho klienta... Vyzera, ze uz to ale ani neskusim, kedze klient mi vypisuje hlasneie: "Live Mesh is not available. Live mesh for WM Client is only available to a limited number of users. You are currently not allowed do add your mobile phone to Live Mesh." Existuje riesenie, ktorym by sa to dalo obist? Dakujem
EDIT: Tak uz to funguje...
EDIT: Tak uz to funguje...
Je to preci jen beta verze ... dalo se to ocekavat. Chce to pockat nejakou dobu, aby se to ustalilo a doladilo a pak mozna. Jeste by mohli operatori prestat byt chamtivy a snizit sazby za net a bude to uzitelne, zatim pro mne zbytecne.
-
lordmystic
- nováček

- Zařízení: HTC Desire HD
sakra stále to nejede :(. nastavil jsem vše na region USA a stále mi to píše, že je služba pouze pro omezený počet uživatelů :(. není nějaký nápad? nebo nějaká jiná podobná služba co by uměla třeba i offline synchronizaci mezi PC a WM zařízením a to bez zásahu uživatele? prostě připojím WM zařízení a provede se předem nastavená synchronizace. a při té synchronizaci by se ještě mohli resizovat obrázky případně i videa. podobná aplikace je, ale pouze pro mac :(
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Installer je přímo zde: https://www.mesh.com/install/wm6/LiveMesh.cab" onclick="window.open(this.href);return false; (1.22MB)
Mám Live ID nastaveno na "US", jinak čeština a funguje to.
Nicméně, i na HD je to dost pomalé. Mnohem lepší je dělat sync na PC přes Live Mesh do složky dokumentů, co jsou syncovány dále na telefon.
Mám Live ID nastaveno na "US", jinak čeština a funguje to.
Nicméně, i na HD je to dost pomalé. Mnohem lepší je dělat sync na PC přes Live Mesh do složky dokumentů, co jsou syncovány dále na telefon.