touch.facebook.com: Když potřebujete z mobilu na Facebook

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Oficiální Facebook klient pro Windows Mobile je bohužel plný omezení, takže řada uživatelů na Facebook stejně raději přistupuje přes klasickou mobilní verzi m.facebook.com. Další alternativou, kterou už několik dní na svém zařízení používám a velice se mi líbí, je speciální "touch" verze na adrese touch.facebook.com. Nejdou přes ni sice nahrávat nové fotografie nebo videa, ale pro sledování stavů a případnou aktualizaci vlastního statusu to plně postačí. Navíc se zde zobrazují všechny případné komentáře, takže máte o všem dobrý přehled; oficiální WM Facebook klient tohle bohužel moc dobře vyřešené nemá. Podle oficiálního vyjádření Facebooku je stránka touch.facebook.com určena a optimalizována pro všechna zařízení s dotykovým displejem, takže by měla korektně fungovat i na jiných platformách.

Bleskovka

Zdroj: PocketNow.com
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

1.1 nefunguje:

Image
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Radek Hulán: To bude asi nějaká chyba v souvislosti s verzí ROM v zařízení, mě ten Facebook klient (1.1) funguje bez problémů, ale vím, že s testovací verzí ROM na HTC HD2 se objevovaly podobné problémy (update jsem instaloval z Marketplace).
Radek Hulán
smartstar
smartstar

Post by Radek Hulán »

Mám v HD oficiální 1.56 ROM od HTC (WM6.1). Verze Facebooku 1.07 běží ok.
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

No, mě na HD s Dutty R6 funguje, na TD2 s Dutty R6 také a na TP2 s AF také, tak nevím, zřejmě to bude nějaké specifikum.
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S

Post by carnero »

touch.facebook.com plynule nahradila iphone.facebook.com. Naštěstí přidali komentáře, které tam dost dlouho chyběly. Bohužel dodnes neumí zobrazit ani napsat komentář k fotce, v m.facebook.com to jde. Nedávno jsem však viděl ve verzi m.facebook.com možnost nahrávání fotek, takže to asi připravují nebo dokonce již nasazují.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

tuhle verzi jsem uz taky objevil a presel na ni s m.facebook.com ikdyz se do neho vracim pri nahravani fotek,prohlizeni fotek a pridavani komentaru jelikoz to u touch.facebook.com zatim jeste nejde ... a jeste jedna vec mi tam vadi .. kdyz na noc pristroj vypnu a rano zapnu a najedu do touch.facebook.com tak mam prispevky zprehazeny uplne jinak nez jdou podle datumu .. v m.facebook.com se mi to nikdy nestalo .. srovna se to vzdycky az kdyz se prihlasim v pocitaci na facebook.com .. mate to nekdo taky tak nebo nevite jak s toho .. mam touch.facebook.com nastaveny jako vychozi stranku v opere ...
M.BoBo
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5

Post by M.BoBo »

chybi mi tam zalozka live feed, v news jsou prave i ty vcerejsi statusy, apod. jinak moc pekna dalsi verze mobilniho facebooku:)
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser

Post by X46X »

Jen doplním že tahle verze tu je už asi rok pod linkem x.facebook.com Na androidu se otvírala primárně právě tahle stránka namísto m.facebook.com takže jsem ji začal používat na WinMo - pro který byla vlastně tak trochu skrytá
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S

Post by carnero »

x (xhtml?) a touch jsou hodne odlisne. Tusim ze vznikla touch, tu sjednotili s x a nasledne i s iphone. A touch pak protlacili vsem. V dobe, kdy jsem touch objevil bylo v x mnohem mene veci a byla mnohem hure ovladatelna prsty.
Radek Hulán
smartstar
smartstar

Post by Radek Hulán »

Vypadá to na chybu Facebooku:
http://www.facebook.com/radekhulan#/top ... opic=13913" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (sob lis 21, 2009 19:52) --

Tak chyba je opravena, Facebookem. Už žádné "a:0:{}" :-) V aplikaci chyba nebyla.
Post Reply

Return to “Aplikace”