zkousel jsem nainstalovat Tsowen Taskbar a je to parada az na ikony BT a EDGE (asi i GPRS). Nezkousel jste to nekdo? Na foru odkud jsem to stahoval psali o instalaci nejakeho sdkcerts, ale ani tohle nepomohlo
Diky za jakekoliv info.

Jo presne tohle jsem mel na mysli. Jeste uvazuju o tom, ze to bude mit co delat s tim, ze to neni HTC ale Samsung. Bracha ma TouchPro2 a jede mu to v pohode. Ale pravda je, ze rovnou cpal dllka a bmpcka do PPC, kdezto ja instaloval .cab.tompec wrote:Protože jsem nevěděl o co jde, tak jsem si to taky nainstaloval. Je to v.3 a předpokládám, že si mluvil o tom, že ikony sítě nejsou v barvách, ale jsou ČB. Je to asi tím, že ikony mají více než 65 tis. barev...

Jo to by bylo fajn, na to já moc nejsem ani na to nemám časAnganiel wrote: Az budu mit vice casu tak mrknu primo na knihovny a prohrabu se windows adresarem ve svem PPC.
Prosim Te, cim jsi tipnul obrazek plochy telefonu?tompec wrote:Protože jsem nevěděl o co jde, tak jsem si to taky nainstaloval. Je to v.3 a předpokládám, že si mluvil o tom, že ikony sítě nejsou v barvách, ale jsou ČB. Je to asi tím, že ikony mají více než 65 tis. barev...

Jakpak to vypadá s tím updatem ?Anganiel wrote:Mam prislibeno, ze bude fix, ktery upravi ikonky, takze dam vedet az to bude a jak to vypada
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest