Vaše plocha

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Odpovědět
Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od kissman » pát srp 14, 2009 9:22

Ukažte Váš Androidí "desktop". K obrázku připojte jakou máte ROM a themko ať se nemusí nikdo vyptávat :idea:

Aktuální: ROM Cyanogen 3.9.10
Obrázek

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát srp 14, 2009 10:11

HTC Hero - Android 1.5 a základní schéma :-)
1.png
(81.54 KiB) Staženo 4922 x
Btw asi budu muset připravit nějaký návod, jak screenshoty dělat. Na nerootnutém zařízení to není úplně jednoduché.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od kissman » pát srp 14, 2009 10:27

To neni pravda :lol: vcera si to zvladnul taky :lol: skoda ze ty HERO romky pro G1 nejsou dobre (nefunkcni Bluetooth aj. "drobnosti") to original HERO theme se mi moc libi... :-(

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát srp 14, 2009 10:29

No ale když si to srovnáš s jednoduchostí na WM nebo iPhone, tak je zatím pořizování screenů na Androidu o dost komplikovanější.

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » sob srp 22, 2009 14:44

Screenshoty můžete dělat tímto způsobem..

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od kissman » sob srp 22, 2009 15:26

nebo jeste jednoduseji pouzijete ADB Suite :tlem:

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » sob srp 22, 2009 19:04

No vida, před týdnem jsme nevěděli jak na to a teď už jsou dva způsoby :-D

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned srp 23, 2009 15:48

Kissmanovo ADB Suite je hodně namakaná utilita :-) pro majitele Androidu téměř "must have" aplikace.

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » pon srp 24, 2009 15:52

Zatím jsem se k tomu nedostal, ale počítám s tím, že ji v brzké době vyzkouším.

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Vaše plocha

Příspěvek od Z80 » úte srp 25, 2009 7:49

HTC Hero - Android 1.5 default android plocha bez touchflo
plocha.png
(121.73 KiB) Staženo 4716 x

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od triball » čtv srp 27, 2009 11:17

kissman: jakou používáš verzi? mě se totiž nechce zobrazit ikonka počasí... jaké je počasí se mi stáhne, ale místo ikonky mám pořád N/a

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od carnero » pát zář 11, 2009 20:42

Tak jak jsem herák koupil, tak dneska vypadá.

Obrázek

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od kissman » pát zář 11, 2009 21:29

ty blaho... neverim, carnero a android :smt111

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 444
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od romčo » úte říj 27, 2009 20:50

Poradí mi niekto, kde by som našiel základné pozadie, ktoré má HTC Hero?
Myslím tú samotnú tapetu.
Chcel by som si ho dať na HTC Touch Pro2.
Přílohy
Hero_home_Hires_05-05_Jun17_2009.png
(201.84 KiB) Staženo 4491 x

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od kissman » úte říj 27, 2009 21:22

klikni = google.com > htc hero wallpaper

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 444
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od romčo » úte říj 27, 2009 21:28

Ďakujem...je to ono...

Uživatelský avatar
DJHalos
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř dub 14, 2010 8:25
Zařízení: HTC Legend
Bydliště: Havirov

Vaše plocha

Příspěvek od DJHalos » čtv kvě 13, 2010 8:05

buhehehe ahoj Kissi ty dupo jedna ze na tebe narazim tady bych opravdu "necekal " :D
jinak teda kdyz uz sem pisu toz moje plocha :D
Obrázek

Uživatelský avatar
ifco
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte úno 17, 2009 13:20
Zařízení: Samsung Galaxy S2
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od ifco » čtv kvě 13, 2010 9:31

Desire + Sense UI
Obrázek

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Vaše plocha

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát čer 25, 2010 20:21

Toto koťátko mě vždycky přivítá:

Obrázek

Hlavní plocha:

Obrázek

xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: úte zář 22, 2009 21:10
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

Vaše plocha

Příspěvek od xcookx » úte črc 06, 2010 10:55

Prosim te co je to za panel ten uplne dole jak se jmenuje?Vidim ze tam je o proti origos jeste edge a to se hodi :-)

Odpovědět

Zpět na „Operační systém Android“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: kope a 7 hostů