Ahoj vsichni,
Prave mi prislo uplne nove HD koupene v Nemecku. Tak nejak jsem doufal, ze je samozřejmost, že pri první instalaci se me telefon zepta jakej chci jazyk. Ono ale nic. Proste rovnou Nemcina a konec. Proto se ptam jake je nerychlejsi reseni pro instalaci Anglictiny nebo alespon Cestiny(Preferuju Anglictinu).
Nejak me napadlo jestli se nekde nebude dat stahnout proste Ceska nebo Anglicka ROM, kdyz ted je v telefonu jen Nemecka. Netouzim po nejakejch "vyladenejch ROM" Proste potrebuju telefon rozchodit v pro me prijatelnem jazyce a casem se pustim do exeprimentovani, ted jsem ale opravdovek novacek, na machrovani je casu dost.
Diky moc za kazdou uzitecnou radu.
H.
Nemecka verze TOUCH HD nema ani Anglictinu
Originální ROM stáhneš na stránkách HTC. Jen zadáš seriový číslo a stáhneš. Pak flashneš bez nutnosti hardSPL.
Jo diky moc. Uz to stahuju. Jen si najit jak na ten FLASH a je to. To uz ale nekde tady na foru splasim.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 27, 2009 14:16) --
Jeste bych mel jednu otazku. Mozna jsem LAMA, ale jak dostat vsechny kontakty z me stare 6300 do HD. Jestli to teda vubec jde. Nejak se mi nechce verit, ze bych to musel rucne prepisovat. Jeste jsem to nezkousel, jsem ted v praci. Doufam, ze je mezi vyrobcema nejaka kompatibilita a soubor z 6300 nejak do HD dostanu.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 27, 2009 14:16) --
Jeste bych mel jednu otazku. Mozna jsem LAMA, ale jak dostat vsechny kontakty z me stare 6300 do HD. Jestli to teda vubec jde. Nejak se mi nechce verit, ze bych to musel rucne prepisovat. Jeste jsem to nezkousel, jsem ted v praci. Doufam, ze je mezi vyrobcema nejaka kompatibilita a soubor z 6300 nejak do HD dostanu.
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
synchronizuj si to cez outlook. Z 6300 do outlooku a potom opacne do htc
Přesně tak. Pokud máš Outlook, tak to není problém. Přes Nokia Phone Suite to synchronizuj do kompa a pak přes Active Sync jednoduše zpátky. Stejně tak půjdou i záznamy v kalendáří a tak.
OUTLOOK sice nemam, ale u HD je pribalene CD s TRIAL verzi tak snad poslouzi ta.
Teprve dneska vecer se v HD zacnu poradne hrabat, tak jsem zvedavej co vsechno me jeste prekvapi.
Jeste jednou diky.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 27, 2009 19:08) --
Tak jsem tady zase. Dost bojuju s "prechodem" na ceskou nebo anglicko ROM. Když si stahnu tu co je na sanysoftu a spustim ji z PC, tak projdu vsema hlaskama, pak se na telefonu objevi trikolora, potom nabehne jedno procento a program napise "This update utitility can not be used for your PDA phone. Please check your update utility".
Beru to tak, že je problem v tom, že je telefon koupenej v nemecku a nechce to jinou nez nemeckou ROM. Je to tak?
Diky moc za rychlou odpoved. Tak dlouho jsem se na ten telefon tesil a ted jsem jen nastvanej.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 27, 2009 20:12) --
Takže progres je takovej, že jsem se rozhodl zařízení odemknou. To se povedlo a už jsem nainstaloval i novou verzi WIN. Problem ale je, že od te chvile co jsem zarizeni odemlk se zobrazike jen 8 nebo 16 barev, nevim jak to poznat proste je obraz rozhozenej.
Omlouvam se za tady tak SPAMuju, ale mam jen par dni na rozchozeni zarizeni, pak ho proste nutne potrebuju. Odjizdim na delsi dobu a bez telefonu jsem OUT.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 27, 2009 23:48) --
Takže jsem zarizeni zase "zamkl" a doufal, ze když nahraji zase ty Nemecky WIN tak bude vsechno OK. Neni tomu ale tak. Zarizeni porad funguje jen v tech 16 barvach. Pak se najednou prepne do normalniho zobrazeni, ale je strasne pomale a po chvili pouzivani mi napise, za soubor qwes.exe "hodil chybu" a pak pomuze jen soft restart. Po nem je zase jen 16 barev a jde to znovu.
Jinak ted jsem zjistil, ze na normalni pocet barev se to prepne kdyz na zarizeni treba minutu nesaham, uplne zhasne display a když ho proberu tak jsou barvy OK.
Teprve dneska vecer se v HD zacnu poradne hrabat, tak jsem zvedavej co vsechno me jeste prekvapi.
Jeste jednou diky.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 27, 2009 19:08) --
Tak jsem tady zase. Dost bojuju s "prechodem" na ceskou nebo anglicko ROM. Když si stahnu tu co je na sanysoftu a spustim ji z PC, tak projdu vsema hlaskama, pak se na telefonu objevi trikolora, potom nabehne jedno procento a program napise "This update utitility can not be used for your PDA phone. Please check your update utility".
Beru to tak, že je problem v tom, že je telefon koupenej v nemecku a nechce to jinou nez nemeckou ROM. Je to tak?
Diky moc za rychlou odpoved. Tak dlouho jsem se na ten telefon tesil a ted jsem jen nastvanej.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 27, 2009 20:12) --
Takže progres je takovej, že jsem se rozhodl zařízení odemknou. To se povedlo a už jsem nainstaloval i novou verzi WIN. Problem ale je, že od te chvile co jsem zarizeni odemlk se zobrazike jen 8 nebo 16 barev, nevim jak to poznat proste je obraz rozhozenej.
Omlouvam se za tady tak SPAMuju, ale mam jen par dni na rozchozeni zarizeni, pak ho proste nutne potrebuju. Odjizdim na delsi dobu a bez telefonu jsem OUT.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 27, 2009 23:48) --
Takže jsem zarizeni zase "zamkl" a doufal, ze když nahraji zase ty Nemecky WIN tak bude vsechno OK. Neni tomu ale tak. Zarizeni porad funguje jen v tech 16 barvach. Pak se najednou prepne do normalniho zobrazeni, ale je strasne pomale a po chvili pouzivani mi napise, za soubor qwes.exe "hodil chybu" a pak pomuze jen soft restart. Po nem je zase jen 16 barev a jde to znovu.
Jinak ted jsem zjistil, ze na normalni pocet barev se to prepne kdyz na zarizeni treba minutu nesaham, uplne zhasne display a když ho proberu tak jsou barvy OK.
Záleží asi na tom, číms to odemkl a jakou verzi ROM tam pak dáváš. Na ROM 1.56. musíš použít jiné HSPL než na ROM 1.14. Pokud to spleteš, tak pak blbnou barvy.
To jsem si hlidal, ale stejne se to posr...
Co nadelam, telefon je na ceste k prodejci a holt si ho budu muset koupit v Anglii nebo Cechach. V nemecku je jen Nemcina.
Stejne dekuju za odpoved.
PS: Blblo to i kdyz jsem vratil vsechno do puvodniho stavu, tak jsem mel asi smulu na kus.
EDIT: Kdybych tu chybu udelal, jako ze asi jo kdyz se to posr... tak je to nevratne nebo to jde opravvit?
Diky
Co nadelam, telefon je na ceste k prodejci a holt si ho budu muset koupit v Anglii nebo Cechach. V nemecku je jen Nemcina.
Stejne dekuju za odpoved.
PS: Blblo to i kdyz jsem vratil vsechno do puvodniho stavu, tak jsem mel asi smulu na kus.
EDIT: Kdybych tu chybu udelal, jako ze asi jo kdyz se to posr... tak je to nevratne nebo to jde opravvit?
Diky
Nainstaluj původní ROMku a původní SPL a mělo by to bejt v pohodě. Pak to třeba zkus znova