Prosím o radu - výdrž baterie

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
fmartin
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2, HTC DHD

Post by fmartin »

Mám problém se svým HDckem. Někdy mi vydrží nabité 2 dny a jindy třeba jen pár a to při !úplně! stejném používání (pár hovorů, sms a každou hodinu stažení mailů). O víkendu se mi dokonce vybilo za 5 hodin (ze 100% na 0) přes noc aniž bych na něj sáhl. Při tom rychlém vybíjení docela i dost topí. rom original 1.56 WWE. Myslel jsem, že je v háji baterka, ale když jednou vydrží dny a jindy hodiny tak asi bude problém někde jinde. Díky za každou radu
Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Honor 8

Post by Bartyx »

Já myslím, že to může klidně být vadná baterie. Mě se to taky jednou u jednoho staršího telefonu stávalo. Jendou držel dobře a jednou jsem ho neudržel v ruce, jak baterie topila a byla hned vybitá. Myslím, že je to baterkou.
jirka-cz
nováček
nováček
Zařízení: HTC ONE X a již brzy NOTE 2 ;-)

Post by jirka-cz »

Fmartine,stává se mi to taky.Mám baterie dvě a zkoušel jsem oboje a myslím,že to baterie nebude.Bude to nějaká nahraná aplikačka,která tam zlobí.Stalo se mi,že jsem šel v noci na záchod a Hdéčko bylo rozvíceno a nezhaslo se mi i když to mám vše nastavené dobře.Začínám postupně vyhazovat nějaké aplikačky tak uvidím.Mám ale pocit,že zlobí Nový SpB Mobile Shell 3.5.0 Dokonce mi nešel udělat ani Hardreset ,což je fakt divný.Kdyby tě něco napadlo,dej vědět. ;-)
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”