Baterie 2400 mAh + kryt

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Post Reply
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport

Baterie 2400 mAh + kryt

Post by berczo »

Zdravím všechny. Chci se zeptat, zda-li máte někdo zkušenost s následujícím zbožím:
Baterie 2400mAh + náhradní kryt

Je mi jasné, že telefon je pak širší - to by mi až tolik nevadilo, protže nepoužívám žádné extra hliníkové pouzdro nebo držák do auta a to by pak nepasovalo. Mám obyčejný Kruesll, který přežije nějaký ten milimetr šířky navíc.

Jde mi taky o výdrž telefonu s touto baterkou? S tou původní je stabilně výdrž někde mezi 1,5 až 2 dny. Samo že jsem schopen ji vyšťavit za 5 hodin :-)

EDIT: hmm ... kdyžtak koukám na tu klasickou 1350mAh která je za 649,- oproti této nové Baterie 2400mAh + náhradní kryt která je za 499,- ... ?!? WTF, kdepak je nějaký fígl ? :-D

Díky za případné info ;-)
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Baterie 2400 mAh + kryt

Post by ziminix »

Baterie značky Cameron Sino -> nekupovat. Jsou nekvalitní, dost často mají mnohem menší reálnou kapacitu, než se uvádí. Zkušenosti nebývají moc dobré.

Pokud chceš fakt solidní a osvědčené baterky s větší kapacitou, ber Mugen. Jsou sice dražší, ale za kvalitu se platí. Osobně s nimi mám velmi dobré zkušenosti, i reklamace řeší výborně.
http://www.mugenpowerbatteries.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport

Baterie 2400 mAh + kryt

Post by berczo »

Supr, jsem si říkal, v čem je ten fígl :-)

Jinak díky za tip a vysvětlení !!! ;-)
Jerii
nováček
nováček
Zařízení: S II, BB 9900

Baterie 2400 mAh + kryt

Post by Jerii »

Ja tu Cameron Sino mam uz pul roku a nemuzu si stezovat. Sice neim kolik ma presne kapacitu, samozrejme predpokladam ze 2400 ale vydrz je celkem slusna takovy 3 dny v pohode. Jedine co me malicko zlobi je ten dodavany kryt. Je tam tak 0,5-1 milimetr mezirka takze to je malicko neprijemne. Tot muj nazor
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro”