Acer M900 se prodává ve Velké Británii, jak to bude v ČR?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Strohý? Netfront je příšerně nenažraný po čase. Má hrozné memory-leaky. Rychlej je jak kde, na tabulky to je děs, se spolehlivostí souhlasím...
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
To vypadá na pošahané OpenGL. Jestli je to pravda, tak by mělo stačit odstranit soubor libGLES_CM.dll ze složky Windows nebo nějakým způsobem zakázat Opeře jeho používání.Standa99 wrote:Mě to taky nelíbilo, tak jsem to tam ani nedával.
Teď jsem zkoušel klasickou Operu Mobile 9.7 a moc s ní nadšený nejsem. Je strašně pomalá, najíždění menu a scrolování je taky jak slimák. A v landscape vypadá hrozně, něco se otočí a něco ne.
Tak co, jak jste spokojeni s tímto strojem? Já tam teď dal verzi rom wwe 202(čistou + něco málo potřebného) a spb shel 3.5. Spb shel 3.5 je ale v této verzi uz docela dost nenažrané na ram. A taky se mi zdá, že i při nečinnosti acer docela dost "žere". Třeba přes noc m mizí každou hodinu cca 1% z baterie (žádná apl. neběží na pozadí), což se mi zdá docela dost. Máte někdo taky takový poznatek? Nejméně se mi zdála náročnost na spotřebu baterie s w.m. 6.5. Tam mi za celou noc zmizelo z baterie cca 2%. Nevíte někdo o nějakém funkčním prográmku na měření spotřeby baterie? Mohl by se acer ukázat a vydat romku s win.m. 6.5, ale moc tomu nevěřím. Myslím, že by se o tom už někde zmínili.
Standa99: prosím tě, teď jsem zjistil, že se mi při příchozím hovoru v spb shel 3.5 vůbec nezobrazí kdo vlastně volá! To je celkem průser
. Jak je to u tebe?
Tak restart naštěstí pomohl! Standa99 díky.
Tak jsem koupil a mam doma ACER F900 (za 5900Kc s postovnym doma). K te WIFi, take jsem mel problem a nakonec jsem zmenil sifrovani z TKIP na AES a zda se to lepsi (router Edimax), ale moc jsem to netertoval. k te me siti s TKIP jsem se jednou pripojil a pak uz jen hledal a hledal.
Mam vyply Acer Shell a pamet cca 40 MB volna. Take mam pocit, ze to trochu vice zere i v rezimu, kdy to vubec nepouzivam, ale mel jsem dost velky problem s tim, ze mi tam neco padalo, takze snad to bude lepsi. Zarizeni se mi 2-3 resetovalo za den, Nakonec jsem prisel na to, ze proces filesys.exe mi zral 80% vykonu - neslo to odemcit. A pak jsem to resetl a posta se ztratila. Ted se to zda byt stabilni. Asi to delala posta, ktera se presouvala z Outlooku, posta pres IMAP funguje v pohode...
Mam vyply Acer Shell a pamet cca 40 MB volna. Take mam pocit, ze to trochu vice zere i v rezimu, kdy to vubec nepouzivam, ale mel jsem dost velky problem s tim, ze mi tam neco padalo, takze snad to bude lepsi. Zarizeni se mi 2-3 resetovalo za den, Nakonec jsem prisel na to, ze proces filesys.exe mi zral 80% vykonu - neslo to odemcit. A pak jsem to resetl a posta se ztratila. Ted se to zda byt stabilni. Asi to delala posta, ktera se presouvala z Outlooku, posta pres IMAP funguje v pohode...
-
elcrys
- smartguru

Tak zase akce M900 za 6 tisíc i s dopravou - http://www.expansys.com/d.aspx?i=180272" onclick="window.open(this.href);return false; - tomu říkám cenová houpačka
. F900 také stále za 6k.
Tak tohle mi fakt hlava nebere, asi ty prodeje nejsou moc valný
Jinak F900 je na týhle ceně od začátku a myslim si, že nahoru nikdy nepůjde.
-
Qaz
- častý přispěvatel

- Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310
A F900 už prodává mobildick za 7490,-
. Bohužel to je jediný Acer u nich (snad zatím).
Jojo, ale Mobildick má servis, takže tam je dobré, že tam opravdu je tu jejich záruku možné uplatnit.
-
elcrys
- smartguru

No, v balení Aceru F900 je brožurka s mezinárodní zárukou (co jsem se díval, tak konkrétně pro smartphony) a v kontaktních místech je i ČR, tak nevím.
No tak to já taky ne, ale vzhledem k tomu, že poslední Acer tady byl celkem dávno a E-Teny se posílaly do Německa...kdo ví.
-
Liutenant_CZE
- nováček

- Zařízení: Nokia
Zdravím, kupoval někdo toho Acera na http://www.expansys.cz? Dá se jim věřit?
Expansys je spolehlivej, ověřenej obchod.
Tak jsem dal na vas chlapy objednal jsem u Expansysu, sice mi prislo divny to zadani karty ale verim vam... tak doufam ze vsechno probehne oki, a pokud jo urcite ocekavejte moji recenzi...
-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 24, 2009 22:07) --
Jeste dotaz kdyz jsem kupoval na expansysu s ceskou koncovkou
.cz nejaka zaruka se kona? diky moc pepe
-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 24, 2009 22:07) --
Jeste dotaz kdyz jsem kupoval na expansysu s ceskou koncovkou
Osobně si myslim, že záruka by u nich měla jít uplatnit, ostatně není to dovoz, nějakou fyzickou základnu tady v Česku taky mají.
Placení kartou je zcela normální a konečně se začíná více rozšiřovat.
Placení kartou je zcela normální a konečně se začíná více rozšiřovat.
Uz se na nej celej tresu 
-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 24, 2009 23:38) --
Jeste nekdo zkusenosti s Expansysem ohledne doby doruceni? maji skladem 1-5ks na ceskym na Gb nevim...to by mohlo do konce pristiho tydne dorazit ze?
-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 24, 2009 23:38) --
Jeste nekdo zkusenosti s Expansysem ohledne doby doruceni? maji skladem 1-5ks na ceskym na Gb nevim...to by mohlo do konce pristiho tydne dorazit ze?