Nereaguje na Wi-Fi

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Sony

Nereaguje na Wi-Fi

Post by HTCKlorec »

Vyskytol sa mi probem, blne WiFi. Upresnenie - mam domacu siet, router ktory vysiela, klasika. Po prehrati ROM na WM 6.5 sa mi sice pipoji, ale nejde ani stiahnut pocasie ani akcie, ani ist na internet skratka nic. Cas od casu sa to stalo aj na 6.1 ale potom to uz islo. Teraz vobec. Notebook sa z toho isteho miesta pripoji. Neviete, kde moze byt pes zakopany?

Napadlo mi ze pomoze prehrat Radio. Problem je v tom, ze kedze som to este nerobil, potrebujem pomoc.
Mam par otazok:

1. Pomoze vobec zmena Radia pripojeniu WIFI, alebo sa vztahuje len na GSM?

2. Treba pri tom prehrat znova ROM a podobne serepeticky?

3. Pridem o data? Mam sice zalohovane,ale aj tak ma to zaujima.

Vopred dakujem za odpoved, ak som sa v nejakom bode nevyjadril dostatocne zrozumitelne, kludne ma na to upozornite, upresnim to. :)
Rebkos
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Nereaguje na Wi-Fi

Post by Rebkos »

"The radio ROM is responsible for Wifi, phone signal, GPS. Changing the radio ROM can improve your phone (or make it worse) regarding Wifi sensitivity, phone signal availability, GPS satellite receiving and GPS lag."

1. Ano radio se tedy vztahuje na vsechno.

2. Nemusis prehravat nic.

3. O data neprijdes.

Osobne ted pouzivam verzi 4.49.25.17 a zatim asi nejlepsi co sem zkousel.

Stahnout ruzny verze si muzes tady: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=547276" onclick="window.open(this.href);return false;
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Sony

Nereaguje na Wi-Fi

Post by HTCKlorec »

Fantasticke, velka vdaka, este spravim drobny resers a idem na to.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 24, 2009 13:57) --

Aha tak tu mam problem. Mam Duttyho R4 Leo Rom pre Topaz, a tam uz je vlozene toto Radio od teba. Cize mi strajkuje prave radio 4.49.25.17. Nejake dalsie napady?

Podotykam, ze mi GSM, GPS atd. facha uplne v pohode, aj to WiFi ide vsade (napr. v nakupnom stredisku sa pripojim). Zeby bol problem v routeri?
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire Z

Nereaguje na Wi-Fi

Post by rampage »

Měl jsem 4.47.25.01 a jede taky dobře tak třeba by ti pomohlo. Rozhodně asi nejhorší radia jsou ze serie 4.48.xx.x.

Edit : Nebo zkus smazat a znovu vytvořit wifi profil, měl jsem podobný problem s emailovym účtem furt se něco špatně ukládalo do nastavení.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”