OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky
Core Player se do Omnie moc nehodi , je lepsi pouzivat starsi TCMP , Core Player si s prostredim Omnie moc nerozumi , prehravani v nem je o cca 30% horsi nezli u TCMP , nejlepsi - respektive "nejvykonejsi" je vestaveny Touchplayer - pokud je video ve formatu s kterym si rozumi , mp4 (h.264) id divx/xvid zvlada mnohem lepe nezli Core Player i TCMP ...... TCMP je vhodnejsi i diky podpore titulku (titulky zvlada i TouchPayer ale jen ve special formatu)
-
komunista
- nováček

- Zařízení: Google Nexus S, Samsung B7610, Motorola V500
S tim TouchPlayerem musim nesouhlasit! Na přehrávání mp3 se nehodí, tracky nesmyslně míchá nepřehrává alba... Core to pozná i pocket, a Touch na video? To se mi nezdá, už vůbec! Při každé nové scéně mám obraz plný kostiček možná 1-2 sec. trvá, než zaostří! V CorePlayeru to ani nezaznamenám! Na video u mě vede! Obraz je o hodně lepší! Posuzovat zvuk zatím nemohu mám jen základní sluchátka! Která mě celkem sklamala! Dřív jsem používal u svého SE P990i HPM-70 na ty jsem nedal dopustit! Snad tento týden si pořídím kossy a pak uvidíme! Ale TouchPlayer je dle mě nepoužitelný!
Touch Player je nejlepe optimalizovany co se tyce kodeku atd. , prehrava video ve standardnich formatech mnohem lepe nezli Core Player i TCMP , pouze v pripade ze mas video ve formatu ktery ne zcela podporuje muze byt situace jina ..... nebavim se o michani skladem ci necem jinem , ale co se tyce kvality videa - bitrate ktery zvladne Touch Player s CP ani TCMP nelze srovnat .
-
fore
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10
!!! a este jeden... ! ja teda nevim .. ale me TP docela vyhovuje.. nevim ale alba zrovna prehravat nepotrebuju , navic funkce zpracovani zvuku wow hs je vazne pekrfektni... paradni zvuk, k sluchatkam... nevim kde zijes ale ty co tam dal samsung sou oproti zbytku co davaji ostatni pomerne dost slusny, video : nevim ale uzivatelsky je TP na video mnohem rychlejsi : viz posouvani filmu v pred. oproti TCPMP kde musis kliknout , pak titernym posuvnikem posunot a pak zas kliknout na sirku prehranavi.. navic po kazdym doteku se ti prehravani zastavy.. a nevim kde si prisel k problemu s ostrenim ja ho teda nemam.komunista wrote:S tim TouchPlayerem musim nesouhlasit! Na přehrávání mp3 se nehodí, tracky nesmyslně míchá nepřehrává alba... Core to pozná i pocket, a Touch na video? To se mi nezdá, už vůbec! Při každé nové scéně mám obraz plný kostiček možná 1-2 sec. trvá, než zaostří! V CorePlayeru to ani nezaznamenám! Na video u mě vede! Obraz je o hodně lepší! Posuzovat zvuk zatím nemohu mám jen základní sluchátka! Která mě celkem sklamala! Dřív jsem používal u svého SE P990i HPM-70 na ty jsem nedal dopustit! Snad tento týden si pořídím kossy a pak uvidíme! Ale TouchPlayer je dle mě nepoužitelný!
Ahoj mam dotaz slo by nejak pripojit externi mechaniku DVD k mobilu?
Protože Omnie Pro nepodporuje USB Host, tak by připojit bohužel nešla :(
-
komunista
- nováček

No to ostření mi to dělá jen při přehrávání filmů s větším rozlišením (VGA a víš) ale jen u CP to ostření je okamžité, nevim jak je to možné! Pocket na videa nepoužívám právě hlavně kvůli malinkému posuvníku než se člověk trefí tak to chvilku trvá! Ale sluchátka fakt nevim, je pravda Nokia dává o dost horší (většinou) ale Sony Ericsson je luxus! Samsung jen lepší průměr, líp je hodnotit nemůžu! Myslel jsem, že do sluchátek již investovat nebudu, ale boužel! Asi jsem moc rozmazlenej! Ale u Samsungáckejch mi ten zvuk plně nesedí, mají nedokreslené basy a vejšky zase moc výrazné, sice se to dá trochu vylepšit na ekvalizéru, ale basy stále pokulhávají! A i tlumení okolních zvuků se mi zdá dost slabé!
Prosimvás nemluvte u vedeí o jakémsi "ostření" nic takového přehrávače nedělají a je úplně jedno zda se scéna změní nebo nikoli, jelikož program samotný to ani nepozná. Na sluchátkách mi nesejde, ty co sou dodávané k zařízení u samsungu opravdu nejsou špatné ale člověk od nich rozhodně nemůže čekat zázraky, každopádně nic ti nebrání připojit si sluchátka svoje.
-
rybar73
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Tak nejprve bych rad rekl ze sluchatka od Samsungu se mi osvedcily naramne a redil bych je urcite k tem lepsim. Nevim co poslouch "komunista" za styl ale na rokove mi sedi jako ulite. Predtim jsem mel SE p990i coz sice neni multimedialni telefon, ale od SE jsem mel lepsi predstavy o sluchatkach. Pripada mi vyvazeny zvuk jak basu tak vysek a v kombinaci s ekvalizerem mi to na pecky pripada fakt slusne.
Jinak tedy chcu se zeptat jestli nahodou nekdo nepozorujete vadu displeje? Objevila se mi na stredu displeje takova "olejova skvrna"(uzka ale asi 2cm dlouha). Vypada ze je mezi dotykovou vrstvou a displejem protoze reaguje na tlak. Displej bez oderky i narazu takze moc nechapu jak se tam octla ze dne na den. Snad mi to vyreklamujou. Nevite co by to mohlo by?
Jinak tedy chcu se zeptat jestli nahodou nekdo nepozorujete vadu displeje? Objevila se mi na stredu displeje takova "olejova skvrna"(uzka ale asi 2cm dlouha). Vypada ze je mezi dotykovou vrstvou a displejem protoze reaguje na tlak. Displej bez oderky i narazu takze moc nechapu jak se tam octla ze dne na den. Snad mi to vyreklamujou. Nevite co by to mohlo by?
To asi tezko vyreklamujes , tohle tezko vznikne bez priciny .
-
rybar73
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Toho se prave taky bojim
Ale proste nejsem si absolutne niceho vedom a ani nikde zadny tukanec neni videt. To by na displeji nebo zezadu musela byt nejaka tecka to prece nemuze byt jenom tak. A jeste je to opravdu presne uprostred displeje a protoze jde ta vada videt i pri vyplem telefonu tak to neni vedny displej a i dotyk stylusem do vadneho mista funguje takze ani dotykova vrstva! NECHAPU
A
A
Olejova skvnka na displeji znaci odlepujici se dotykovou vrstvu (nebo nejaka jina, zpameti nevim). To uz se to resilo Xkrat, nekde u HTC. Je to samozrejme vyrobni vada -> reklamovat.mvp wrote:To asi tezko vyreklamujes , tohle tezko vznikne bez priciny .
-
fore
- častý přispěvatel

co jinyho by to taky mohlo byt.... :D jinak... omnia pro ma vazne vedsi mezeru mezi displayem a dotykonou vrstvou nebo co to je... napr u kamosove X1 zadna vule mezi dotykem neni ..taky jde citit mensi prohoupnuti
-
komunista
- nováček

No dobře, ale jakto, že mi to dělá? Mě opravdu sec až 2sec po přejití na jinou scénu se objeví mírně kostičkovaný obraz kterej se právě po těch 1-2 sec vyladí! Tak musím mít teda něco špatně nastavené nebo tak něco! Kdyby mi to nedělalo tak to sem nenapíšu!
A jinak ještě kě sluchátkům, rock opravdu neposlouchám tenhle styl není nic pro mne! Poslouchám především Techno, electro, dubstep, minimal ... Občas Rammstein, Linkin Park, Korn, ale to je tak vše! A dnes jsem si koupil Kossy a je to hned o něčem jiném!
A jinak ještě kě sluchátkům, rock opravdu neposlouchám tenhle styl není nic pro mne! Poslouchám především Techno, electro, dubstep, minimal ... Občas Rammstein, Linkin Park, Korn, ale to je tak vše! A dnes jsem si koupil Kossy a je to hned o něčem jiném!
-
tompec
- častý přispěvatel

- Zařízení: Iphone 7 128 black
U Těch mp3 adresářů jsem to u Touch playeru vyřešil hromadným nastavením ID3 tagů a pak to můžete vybírat po albech. Ale teď jsem si nainstaloval PocketMusic a je to super, jak WinAmp v PC.
-
fore
- častý přispěvatel

tompec diky za info
hnedka testnu taky
-
tompec
- častý přispěvatel

- Zařízení: Iphone 7 128 black
1) Já bych měl, pro mě docela důležitý, dotaz na vyzvánění. Když si nastavím jakoukoliv mp3 jako vyzvánění, a někdo mě prozvání, tak zvuk jde nejdříve slyšet jen potichu a teprve po té se zesílí. Toto se děje i když nemám nastavené zesilující vyzvánění. Docela mě to štve, protože se pohybuju v hlučnějším prostředí a venku a než zaregistruju, že mi mobil zvoní, tak to volající položí. Nemáte někdo tušení, jak to zrušit a zajistit, aby zvuk vyzvánění byl hned od začátku naplno ?
2) Při nastavování zvuků přímo ve windowsech je u volby "Nová zpráva SMS" volba "Přehrát zvuk" a pod tím volba "Opakovat". Tato volba Opakovat ale není aktivní (je šedá) a nedá se zvolit. Její zatržení by vyřešilo problém upozornění na nepřečtenou zprávu, které se tady už řešilo. Tzn., že by se zvuk SMS opakoval, dokud by si ji majitel nepřečetl. Nejde tuto volbu nějak zaktivnit třeba v registrech ?
Děkuji, děkuji.
2) Při nastavování zvuků přímo ve windowsech je u volby "Nová zpráva SMS" volba "Přehrát zvuk" a pod tím volba "Opakovat". Tato volba Opakovat ale není aktivní (je šedá) a nedá se zvolit. Její zatržení by vyřešilo problém upozornění na nepřečtenou zprávu, které se tady už řešilo. Tzn., že by se zvuk SMS opakoval, dokud by si ji majitel nepřečetl. Nejde tuto volbu nějak zaktivnit třeba v registrech ?
Děkuji, děkuji.
-
fore
- častý přispěvatel

takze touch player rozpozna prilozene titulky a sam je priradi k damemu filmu.. :format titulku : .smi !,mylim se nebo je to prvni prehravac kterej tohle dokaze ? ,pozn : film i titulky musi mit stejny nazev..... dekujeme jednomu uz nevim jak se jmenuje ze na tohle prisel